benim evli bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip
kız 'illa ilişkiye girmemiz gerekmiyor, sarılıp otursak yetecek onu da yapmıyoruz' diyor
evlenmeden önce nişanlılarını nerede kıstıracaklarını bilemiyorlar
evlendikten sonra bir öpücüge hasret bırakıyorlar
hayır kız bir de çok güzeli temizligine dikkat eden biri
ama işte kıymet bilmeyince bilmiyorlar
cok uzuldum arkadaslar,
bayagi bi zaman once bi arkadasimiz paylastmisti ayni derdini
herhalde cok nadir bu tipler ama bugun bu topigi okuduktan sonra ne cok ayni dertden muzdarip olanlar varmis.
peki birsey sorcam
gunluk hayatta nasilsiniz sohbetiniz muhabbetiniz tam mi??
yoksa ya tv ya pc basinda vakit geciren esler misiniz?
arkadaşlar hem tatlı hemde sexy karışık birşeyler alıp giyseniz netten oryantal gibi sexy danslar öğrenseniz sonra kocanızın olduğu ortamdamüziği açıp o kıyafetlerle fazlasıyla çekici birşekilde dans etseniz ona bakış atsanız falan hiç etkilenmez mi gelip sırnaşmaz mı? sonra ara sıra durduk yere gidip usulca sokulsanız belinden sarıp boynundan falan öpseniz o tv iizlerken vs kulak memesiyle saçıyla oynasanız boynuna sokulup koklasanız falan ? nasıl olur acaba böyle şeyler?
Bencede yatak odasina mumlar cilekler güzel bir gecelik bak nasil atlarlar deneyin bunu kizlar bence tam yumurtlama gününde hemen hamile kalirsin canim dene :')
Kizlar merhaba bende biraz kendi durumundan bahse deyim ... benim eşim günlük hayatta çok ilgilidir hatta bana rahat vermez sürekli bi oynasma durumu yanimesela mutfakta İş yapayim illa gelir sarılır öper orani burami eller ama devamına getirmez nisanliyken hic bi firsati kaçırmaydg hatta derdim içimden evlenince yandim diye ama hic te tahmin ettiğim gibi olmadi
Yeni evliyken bile 2 gün üst üstte olmadi gün asiri oluyodt sonra sonra azaldi hele bi ara aramıza öyle bi soğukluk girmişti ki 2-3 hafta olmadi olmuştu yeni evliyken şuan 2 senelik evliyim ama öyle haftada bi kac kez yapmıyoruz 1 kez ancak bazende haftada 2 3 kez oluyo bidaha uzun süre olmuyo öyle düzensiz yani
Çok asiri düşkün bi hali yok ama dedigim gibi normalde çok ilgilidir
Ama şunu anlamiyorum o kadar öpüp kollayıp oynasıp nasıl devami ni getirmiyo???
Gecelik giyip süslensdm bile illa istemez yani hoşuna gider ama öylece yatariz...
Tatalım devamını getirmemesinin bence tek sebebi psikoljik olarak yorgun ve fiziksel olarak güçsüz olmaları. teknoloji adamları baltaladı resmen. Açık havada bir yürüş yapsa adamın kanı temizlense inan cinsel hayat da aktif olacak. Adamlarda enerji kalmamış. Kısacası gençlik bitmiş.
yorgun oluyolardir buyuk ihtimal adamlar
benn ev hanimiyim iki çocuk var , sabahin korunde kalkiyorum yatana kdr ko$turuyorum ,e$im den talep gelmese hiç aklima gelmez ay olmu$ yil olmu$ bakmam bile zamana :)
regl gunumu dort gozle bekliyorum , bahane aramaya gerek kalmiyor
ilk evlendigimizde boyle deildim ben kovalardim kocami, ikinci çocukdan sonra yorgunlugum artti o beni kovalar oldu :)
uyurken bo$alma herkesde olan bi$eymi$ , hatta kamyon devrilme teker patlama vs diyolar galiba buna $ifre olarak
o olmuyorsa yorgunlukdan ba$ka problem var olabilir , dr a gitmye ikna etmelisin arkada$im
bayanlar kendilerini tatmin etmiyorlarsa gece uyurken olabilir mesela benim eşimde arada oluyor afedersiniz rüyamda lavabo ihtiyacımı görüyorum diyor ama sabah kalktığında boşalmış oluyor....evliliğimizin ilk zamanları ben varım neden böyle oluyor artık bekar değilsin diyordum ama normal birşeymiş...peki eşlerinizde hiçböyle fiziksel boşalma filan olmadı mı?yani hiç mi olmuyor?
walla bizimki balık burcu ...Bulabilirsen boğa burcu bul :) Balık burcu sadece kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor.
eş sohbetleri için bile davetlere gitmiyoruz... Arkadaşlarına,annesine babasına olan bağlılığından anlayabilirsin canım ..Annesini bile senede 3 kere ya arar ya aramaz....
canım bunu bu kadar açık konuşmak tarzım değildir ve hoşlanmam ama belki senin evliliğin açısından bir faydasını görürsün bu bilgilerin
benim eşimle cinsel hayatım sıktır yada doktorlarında önerdiği gibidir diyim haftada 3 veya 4 böyle olmadığı zaman yani ben regl olduğum zamanlarda eşimin boşalması gerekir ve bunu bazen kendisi banyoda yapar bazende bende ona yardımcı olurum yani bence böyle olması gerek
bir kez gece ıslandığını gördüm onuda kendisi söyledi zaten bana regldim kendiside yapmamış gece olmuş rüyada
yani bunlar olabilecek şeyler hatta olması gerekn şeyler
yani eşiniz banyado bunu yapsa ve kendi söylemese nerden bileceksinizki böyle yaptığını değilmi ama
yani bence yapıyordur
walla bizimki balık burcu ...Bulabilirsen boğa burcu bul :) Balık burcu sadece kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor.
eş sohbetleri için bile davetlere gitmiyoruz... Arkadaşlarına,annesine babasına olan bağlılığından anlayabilirsin canım ..Annesini bile senede 3 kere ya arar ya aramaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?