Erkekte cinsel yaşam?

Önceden de süper bir seks hayatınız yokmuş. Eşin kadınlardan hoşlanmıyor olabilir mi? (Dan diye sordum ama aklıma ilk gelen ihtimal bu oldu.)

Eşler arası tartışma erkekleri cinsellik konusunda etkilemez. Başka şeyler olabilir!

Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Tatlım eşin şeker hastası mı. Yani doktora gitsin galiba sertleşme problemi var

Önceden de süper bir seks hayatınız yokmuş. Eşin kadınlardan hoşlanmıyor olabilir mi? (Dan diye sordum ama aklıma ilk gelen ihtimal bu oldu.)

Eşler arası tartışma erkekleri cinsellik konusunda etkilemez. Başka şeyler olabilir!
Mesela ne gibi şeyler? Eşinde başka tür bir insan değil ondan eminim

Başka ne olabilir ? Bir erkek her ne olursa olsun bukadar kadından uzak durabilir mi ya anlamıyorum???

Yani psikolojik olarak onu etkileyen, uzak durmasına sebep olacak bir durum da olabilir. Tartışma anında kullanılan ağır sözler de bazen çiftleri uzaklastiriyor...ürolojiye gitsin mutlaka, fiziksel bir sorun yoksa psikolojik destek almayi da deneyebilirsiniz. ..
Valla hir erkek her ne olursa olsun uzak durabilirmi ya ?

Şeker felan yok .30 yasında sağlıklı bir birey . Sadee böbrek taşı vardı ameliyat oldu . Ama o zmaan da böyle sorun yoktu . Sertleşmesi tam olmuyor. Çabuk geçiyor .
Sizi korkutmak istemiyorum ama erkeklerde böbrek taşı bazen sıkıntılı durumlara yol açıyo. Ne olur en kısa zamanda doktora gidin

Sizi korkutmak istemiyorum ama erkeklerde böbrek taşı bazen sıkıntılı durumlara yol açıyo. Ne olur en kısa zamanda doktora gidin
Saolun dusunceniz icin . Ama Aldırdık taşı sorun yok . Ailesi beni hic sevmedi . Seviyormus gibi yapti ama istemedi . Oglunu kaptirmamak icin turlu bizi unuttun tarzı baskı kuruyorlar . Acaba eşim anası ile benim aramda kalmış midir .

O zaman oncesinde iliski yasamadiysa cinsel yasama yeni gecmenin heyecanindan oluyodu ya da cok istiyodu belki.. simdi ayni istek olmayabilir. Streste olabilir
eşimin ailedir beni hic sevmedi . Yada istemedi .seviyormuş gibi yaptılar . Oğlanlarını da kandırıyorlar bizi unuttun felan diye . Kıskanıyorlar. Bu bir erkeği etkiler mi ya ?

Başka tür derken???
Siz kadınlardan hoşlanmıyor mu derken , hoşlanıyor anlamında. Ama bana karşı o isteği yok . Normal yaşantısını sürdüyor. Görmek istemiyor. Gece yatarken yanağından öpüyor sadece o kadar . Erkek böyle mi olur ? Işinin stresli olduğunu anlarım ama bu evli bir erkek için geçerli mi?

Back
X