Sonuçta sizi bos geçmiyorsa her türlü temassiz hazirsa sıkıntı yok .Vallahi yalan billahi yalanyani ne bileyim benim eşim hiç hoşlanmaz ben öyle kıyafetler filan giyince. Special life, special life. Niye diyorum. E zaten çıkarıcaksın niye uğraşıyorsun diyo
He pardon şimdi anladım isteksizlik kıyafet konusu dışında normalde de var yani öyle mi ?Sonuçta sizi bos geçmiyorsa her türlü temassiz hazirsa sıkıntı yok .
Napmak lazim onlari yaVar maalesef
Sorsan yok.. Ama ben temazsiz goruntuden ya da durup dururken uyarilmasini bekliyorum bu da her zaman olmuyor..He pardon şimdi anladım isteksizlik kıyafet konusu dışında normalde de var yani öyle mi ?
Durup dururken de zor tabi :)Sorsan yok.. Ama ben temazsiz goruntuden ya da durup dururken uyarilmasini bekliyorum bu da her zaman olmuyor..
Ben erkekler hakkinda yanlis mi dusunuyorum yoksa biz de mi sorun anlamadim
:)Durup dururken de zor tabi :)
İnan bende bilmiyorum cnm. Şimdi ki nesil çok pasif.Napmak lazim onlari ya
Hayatin tadi tuzu olmuyor boyle
Erkek erkekligini bilmeden gari
Kndimi ikna etmeye calisiyorum robot degil hazir olamaz her zaman diye ama yok benim gozumde erkekler boyle degil olmamali..
Ayni durum bende de var bide dalga geçer varını yoğunu bunlara yatırıyorsun üzerinde 1 dk bile kalmıyorVallahi yalan billahi yalanyani ne bileyim benim eşim hiç hoşlanmaz ben öyle kıyafetler filan giyince. Special life, special life. Niye diyorum. E zaten çıkarıcaksın niye uğraşıyorsun diyo
Cok hos bir gecelik giyip cok guzel cok seksi halde olsaniz ve kocaniz sizi gordugunde hic bir tepkime uyarilma olmasa ne dusunursunuz kocaniz hakkinda..
Onu bogmayi istemek disinda...
Hani bu erkekler gorsellikten etkileniyordu..
Sizde durumlar nasil boyle bi olayda bu tarz davranabilen erkekler var mi gercekten ..
Düşününce mantıklı aslındaAyni durum bende de var bide dalga geçer varını yoğunu bunlara yatırıyorsun üzerinde 1 dk bile kalmıyor
Aynen zaten şuan almayı kestim dolap doldu ve bir ise yaramıyorlar aksine diyor ki doğal halin daha çok hoşuma gidiyor dağınık saç baş pijamalı falan anlam veremedimDüşününce mantıklı aslında
Bizimkiler de böyle seviyooo demek kiAynen zaten şuan almayı kestim dolap doldu ve bir ise yaramıyorlar aksine diyor ki doğal halin daha çok hoşuma gidiyor dağınık saç baş pijamalı falan anlam veremedim
Hiç yoktan seviyorlar bunada şükürBizimkiler de böyle seviyooo demek ki
Evet bazen oluyor, hafta içiyse,sabah erkenden işe gidecekse vsCok hos bir gecelik giyip cok guzel cok seksi halde olsaniz ve kocaniz sizi gordugunde hic bir tepkime uyarilma olmasa ne dusunursunuz kocaniz hakkinda..
Onu bogmayi istemek disinda...
Hani bu erkekler gorsellikten etkileniyordu..
Sizde durumlar nasil boyle bi olayda bu tarz davranabilen erkekler var mi gercekten ..
bazen de giyindiğimde sadece gördüğü zaman uyarılıyorSorsan yok.. Ama ben temazsiz goruntuden ya da durup dururken uyarilmasini bekliyorum bu da her zaman olmuyor..
evet tecrübelerimle anlamış bulunuyorum, her zaman hazır olmuyor hazır olduğunda da hiç temasa gerek kalmadan ereksiyon oluyorSorsan yok.. Ama ben temazsiz goruntuden ya da durup dururken uyarilmasini bekliyorum bu da her zaman olmuyor..
Evet aradigim cevap..Evet bazen oluyor, hafta içiyse,sabah erkenden işe gidecekse vs
bazen de giyindiğimde sadece gördüğü zaman uyarılıyor
evet tecrübelerimle anlamış bulunuyorum, her zaman hazır olmuyor hazır olduğunda da hiç temasa gerek kalmadan ereksiyon oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?