Erkekte isteksizlik

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Cok hos bir gecelik giyip cok guzel cok seksi halde olsaniz ve kocaniz sizi gordugunde hic bir tepkime uyarilma olmasa ne dusunursunuz kocaniz hakkinda..
Onu bogmayi istemek disinda...
Hani bu erkekler gorsellikten etkileniyordu..
Sizde durumlar nasil boyle bi olayda bu tarz davranabilen erkekler var mi gercekten ..

Son düzenleme:
Vallahi yalan billahi yalan yani ne bileyim benim eşim hiç hoşlanmaz ben öyle kıyafetler filan giyince. Special life, special life. Niye diyorum. E zaten çıkarıcaksın niye uğraşıyorsun diyo

Vallahi yalan billahi yalan yani ne bileyim benim eşim hiç hoşlanmaz ben öyle kıyafetler filan giyince. Special life, special life. Niye diyorum. E zaten çıkarıcaksın niye uğraşıyorsun diyo
Ayni durum bende de var bide dalga geçer varını yoğunu bunlara yatırıyorsun üzerinde 1 dk bile kalmıyor

Varr... Benim biricik kocam da ayni öyleydi. 0 tepki. Çagimizin hastaligi isteksizlik malesef. Nedeni belli degil.
Ama ben gecelik giyince umrunda olmayan kocam , ayicikli pijama falan giydigimde sanki seksi giyinmisim gibi ustume atliyor. Benimki garip galiba...
Birde ben sinirlenip bagirip cagirinca yuzu seksi camasir giymisim gibi oluyor. Benimki garip galiba. Bende neler cektim alisiyo insan

Ben boyle biri hic gormedim. :)
Fakat bu kisiler icin aklima gelen hipotezler
1- esini ilgi cekici bulmuyor. (Isterse en salas hlin bile etkiler. )
2- eski aliskanliklarini daha cok seviyor(Bireysel aktivite )
3- kendini yetersiz goruyor begenmiyor basarisizlik korkusu var.
4- iliski sevmeyen biri. (Ihtiyac duymuyor)
5- saglik sorunu var bedenen yada ruhen.
6- baska egilimleri olabilir.

Her turlu bunu konusmak gerek eger rutine binmisse temassizlik. Ya tedavi olur ya yollar ayrilir herkesin hayat gorusu farkli.

Yani simdi bazen o seksi gecelikler falan aslinda komik hatta sakil de durabiliyor.
Her erkek de sevmiyor oyle bir görüntü zaten.

Evet bazen oluyor, hafta içiyse,sabah erkenden işe gidecekse vs
Sorsan yok.. Ama ben temazsiz goruntuden ya da durup dururken uyarilmasini bekliyorum bu da her zaman olmuyor..
Ben erkekler hakkinda yanlis mi dusunuyorum yoksa biz de mi sorun anlamadim
bazen de giyindiğimde sadece gördüğü zaman uyarılıyor
Sorsan yok.. Ama ben temazsiz goruntuden ya da durup dururken uyarilmasini bekliyorum bu da her zaman olmuyor..
Ben erkekler hakkinda yanlis mi dusunuyorum yoksa biz de mi sorun anlamadim
evet tecrübelerimle anlamış bulunuyorum, her zaman hazır olmuyor hazır olduğunda da hiç temasa gerek kalmadan ereksiyon oluyor

Evet aradigim cevap..
Hep boyle degil tabi ki istedigi zamanlar oluyor ama ozellikle boyle giyindim ama pek orali olmadi bu aralar zaten pek bos gecmedigimzden olabilir mi.. Ya iste su kafamdaki erkekler her firsatta hazırdır olayini atamiyorum.. Bi gunduz yapmisken bi de aksam denedigimde aksam daha guzel oldugum halde oglen oglenki gibi etkilendigini farketmemem bile beni olumsuz etkiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…