Erkekte kirli sakal sevenler

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
ben erkekte kirli sakala bayılıyorum ya kızlar çok seviyorum :21:benim sevgilim esmerdir kirli sakal çok yakışır o yüzden 2 yıldır beraberiz 2 yıldır da o sakalları bir kere bile tamamen kestirmedi çünkü ben kesmesini istemiyorum:9: ama bir gün kesmesi gerekirse(iş meseleleri yüzünden) nasıl alışacam bilmiyorum eminim çoook garip gelir hiç kesmesini istemiyorum:45: benim gibi kirli sakalı çok seven var mı?:61::61:

ben sevmiyorum sakalsız daha yakılışlı oluyo benim aşkım

o daha iyi bir şey zaten işe vs. gidilirken sakal kesilmesi gerekiyor öyle güzel oluyorsa sorun da yoktur bizim gibi sakalı daha çok yakıştıranların işi zor:9:

işinde sakal kestirme zorunluluğu yok kendi işi olduğu için ama bazen sakallıda oluyo bazen kestiriyo karışmıyorum çok ama sakalsız daha yakışıklı :1:

Ben de erkekte kirli sakal sevenlerdenim hatta evlendiğimiz gün eşime sinekkaydı traş yaptırma demiştim, kirli sakaldı ve çok daha hoş olmuştu canım kocacığım :69::16:

Ben de erkekte kirli sakal sevenlerdenim hatta evlendiğimiz gün eşime sinekkaydı traş yaptırma demiştim, kirli sakaldı ve çok daha hoş olmuştu canım kocacığım :69::16:

bunu bende düşünüyorum bende sinekkaydı istemem kirli sakallı olsun ne güzel hem çok hoş duruyor bence damatlarda da:69:

Back
X