Erkekte kirli sakal sevenler

Bende bayilirimmm.
Canim sevgilim ben cok hosuma gittigini soyledigimden beri bi kez olsun sinek kaydi yapmadi:) herzaman kirli sakalla dolasir :) yerim onu ben

valla bna sakalı olmayanlar yolunmuş kaz gibi geliyorlar.....eşimde kirli olmasa da top sakal var ve onu top sakal olmadan düşünemiyorum bilee.....

Ahahahahahaa süper konu bende üyeyim bu derneğeErkekte aradığım yegane özellikten biri bu diğeriyse uzun boylu olacak tarif veriyorum
Suskunlardaki gurur komiseri tek geçerim ahhh

Bende bayilirimmm.
Canim sevgilim ben cok hosuma gittigini soyledigimden beri bi kez olsun sinek kaydi yapmadi:) herzaman kirli sakalla dolasir :) yerim onu ben

aynen bizde 3,5 yıldır beraberiz hep kirli sakallı sadece 3 ay önce çok merak ettim sakalsız halini kes bakalım bir kere dedim kesti, çirkin değil yine güzel ama çok tuhaf geldi biraz çocuk gibi kaldı ama 3,5 yıl aynı şekilde göre göre bir anda sakalsız görmek ve tuhaf hissetmek normal sanırım sonra tekrar uzattı ama hala sakallı :)

bende severim erkek arkadaşım geçen tamamen kestirmiş garip oldum yani kirli sakal alışmışım ve bence kirli sakallı çok daha yakışıklı olgun duruyor :)

bende kirli sakala sevgilimde bayılıyorum
bir insana ancak bu kadar yakışır

amaaa malesef işi gereği sürekli kestiriyor

henüz üniversitedeyiz ve ileride sevgilimde kesmek zorunda kalıcak valla şimdiden dert ediyorum bu durumu :)

aslında bizde üniversitedeyiz henüz ama benim sevgilim polis okulunda. dolayısıyla okulda başlı başına yasak :)
her sabah mecburi tıraş oluyor..
çalışma hayatı da hep öyle... sıkıntım benimle hep var olacak kısaca...

bu durumu dert etmenizi de anlıyorum o yüzden :))

sakalları varken daha bir karizmatik duruyor ben öyle daha çok beğeniyorum :44:

ama eli mahkum, bekliyoruz ki tatili olsun da saçı sakalı karışıp o haşin yağız delikanlım gelsin

aynen bende sakallı daha karizmatik buluyorum diğer türlü parlak parlak hiç sevmem ya ama dediğiniz gibi mecbur kalınca yapıcak bir şey gelmiyor elden :)

Kesinlikle çok severim. Hatta öyle ki nişanlım beni istemeye gelirken ve nişanımızda sakallıydı. Kestirmemmmm :))

bende çok seviyorum yaa ama askere gitti diye mecbur saç sakal kesildi ama gözüm ona da alıştı :)

Bende cok seviyorum ya cok yakıstırıyorum ve de,Hatta aynı iş yerinde oldugumuzdan bir kac kişi söyledi nasıl tahammül ediyosun bu sekilde cok kötü duruyo diye,bende dedim iştee önemli olanda benim begenmem zaten sizin değil diye :)

Kesinlikle çok severim. Hatta öyle ki nişanlım beni istemeye gelirken ve nişanımızda sakallıydı. Kestirmemmmm :))

Ben de sözünde sözlüsünü sakallı dolaştıran biri olarak diyebilirim kiii cancağızımın en çok sakallı halini seviyorumm

arkadaslar ben cok uzuluyorum benim esim deprosyon hastaliginda,ve hasta olmadan once cok dignine bagli bir insandi simdik ne namaz kiliyor ne ibadet ediyor ancak aklina gelince yapiyor bunlari ,
icine daralik giriyor birden bire sinir geliyor baslangic daha kotuydu simdi yine biraz iyi hep beni suclardi bana kötu sözler sölerdi bunlar hic biri kalmadi
kendisi bu hastaliga dustukten sonra kendini kumar ve ickiye atmis ben bunu sonradan farkettim ama eline para vermiyorum tabiki bankamiz ekside para cekemiyoruz iki kredi borcumuz var odiyoruz
bide yaslilar gibi sakal birakiyor kesmiyor cok uzuluyorum bu duruma

bende seviyorum ama nişanlım işi nedeniyle malesef kesmek zorunda

Yahu benim beğendiğim gibi,başkaları da beğenmesin dee.......:2:

bende kocisimi kirli sakalli seviyorum.zaten hep oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…