Erkekte kirli sakal sevenler

Ben de çok seviyorum çok tatlı oluyo aşkım benimle olduğu zamanlar kesmez ben istemiyorum diye ama aşkım sana batıyo rahatsız olursun diyo batsın ben razıyım diyorum :))

bende severim kirli sakalı.kocamı sakalsız görünce garip gelir bana.kimisi sakaldan rahatsız olur ama ben gıdıklanırım

daha öncede yazmıştım ama gene yazıcam işte yazıcam
hafif kirli sakala bitiyorum erkekte çok çekici geliyo çokkkk

kesinlikle hafta sonları eşimin traş olmasını istemiyorum olmuyorda.bayılrıyorumm o halinee.bence başta eşim bazı erkeklere çok yakışıyorrrr.

erkek dediğin esmer,kaslı ve kıllı olmalı. tabi ayı gibi değil

güçlü kollarıylla belini saracak :125:şöyle öpünce batacak,yanağın boynun kızaracak

güzel şeyler yani:98:

bende bende bayılırım kirli sakala birazcık uzun olucak öyle yanağıma battı mı sevmem ama

erkek dediğin esmer,kaslı ve kıllı olmalı. tabi ayı gibi değil

güçlü kollarıylla belini saracak :125:şöyle öpünce batacak,yanağın boynun kızaracak

güzel şeyler yani:98:

abbowww kankaaa
batacak yani gıdıklıcak diyosun anladım seni gidi seniiiii
bencede erkek birazcık kıllı ve kaslı olcak
bide bence erkeksi elleri olucak

bende kirli sakala bayılırım askım bitanem sakallarını uzatınca ona bi kez daha asık oluryorum

abbowww kankaaa
batacak yani gıdıklıcak diyosun anladım seni gidi seniiiii
bencede erkek birazcık kıllı ve kaslı olcak
bide bence erkeksi elleri olucak

anlarsın tabi çakallll kankam benim

evet ellerde güçlü,tırnaklar güzel olacak

Son düzenleme:
oyyhhh bende çoooook severimmmm bazılarına çok yakışıyo yahuuuu ama malesefkiii sevgilim yoookkkk Bazı erkeklerede sakal hiç yakışmıyo yaa kro gibi oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…