- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
ben erkekte kirli sakala bayılıyorum ya kızlar çok seviyorumbenim sevgilim esmerdir kirli sakal çok yakışır o yüzden 2 yıldır beraberiz 2 yıldır da o sakalları bir kere bile tamamen kestirmedi çünkü ben kesmesini istemiyorum ama bir gün kesmesi gerekirse(iş meseleleri yüzünden) nasıl alışacam bilmiyorum eminim çoook garip gelir hiç kesmesini istemiyorum benim gibi kirli sakalı çok seven var mı?
3.yılımız bitti hala sakallıBende saç sakal delisiyim dediğin gibi benim sevdiğimde esmer ve çok yakışıyor sakal.. 4 yıldır beraberiz hiç sakallarını tamamen kestirtmedim çok hoşuma gidiyor.. ama askere gittiği zaman çok kötü oldu buradan giderken saçlı sakallıydı dağıtıma bir geldi şoke oldum çok değişmiş resmen tanıyamadım desem yalan olmaz.. Bence alışman açısından ara bir değişiklik yaptır. şahsen ben geldiğinde sürekli top sakal kestirmesini söylicem ki öyle alışayım.. yoksa benim yüzümden iş bulamıcak zavallım
bende seviyorummm amaa işi yüzünden hergün kesmek zorunda kalıyoooo
kirli sakal cok yakısıyor erkege butun erkeklere bıraktırasım var o derece
bende eşimde kirli sakala hatta hertürlü sakala bayılıyorum top sakal hariçNazar değmesin. bazen kestirip geliyor sakalları ben alışana kadar sakalları tekrardan uzuyor....annesi kessin diye baskı uyguluyor ben kesme diye bir onun dediğini yapıyor bir benim garip kocam benimmm
bayilirimmmmmmmmmmmmmm
ben de kestirtmiyorum bi de biyik ve top sakal biraktiriyorum. oyle magra adami gibi geziyor ama benim cok hosuma gidiyo
Bende kirli sakalı çok yakıştırıyorum sevgilime ama artık çalışmaya başladığı için gitti sakalcıklar :2:
erkekde kirli sakal erkeğin kızda kırmızı oje kızın al benisidir
ben erkekte kirli sakala bayılıyorum ya kızlar çok seviyorumbenim sevgilim esmerdir kirli sakal çok yakışır o yüzden 2 yıldır beraberiz 2 yıldır da o sakalları bir kere bile tamamen kestirmedi çünkü ben kesmesini istemiyorum ama bir gün kesmesi gerekirse(iş meseleleri yüzünden) nasıl alışacam bilmiyorum eminim çoook garip gelir hiç kesmesini istemiyorum benim gibi kirli sakalı çok seven var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?