Erkekte kirli sakal sevenler

Bende saç sakal delisiyim dediğin gibi benim sevdiğimde esmer ve çok yakışıyor sakal.. 4 yıldır beraberiz hiç sakallarını tamamen kestirtmedim çok hoşuma gidiyor.. ama askere gittiği zaman çok kötü oldu buradan giderken saçlı sakallıydı dağıtıma bir geldi şoke oldum çok değişmiş resmen tanıyamadım desem yalan olmaz.. Bence alışman açısından ara bir değişiklik yaptır. şahsen ben geldiğinde sürekli top sakal kestirmesini söylicem ki öyle alışayım.. yoksa benim yüzümden iş bulamıcak zavallım

3.yılımız bitti hala sakallı şimdi yaz geliyor bir ara kestirsin hem rahatlasın diyorum hem bakalım bana nasıl gelicek alışayım diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorz ,oda diyor senin yüzünden bende kastım nasıl olucak diye 3 yıldır kendimi böyle görüyorum ayna da diğer türlü nasıl olucak diyor,normalde arada kestirse arada uzatsa yakışmasa bile tuhaf gelmez ama 3 yıldır kesmeyince nasıl olucak bilmiyorum :)

Son düzenleme:
bende eşimde kirli sakala hatta hertürlü sakala bayılıyorum top sakal hariç Nazar değmesin. bazen kestirip geliyor sakalları ben alışana kadar sakalları tekrardan uzuyor....annesi kessin diye baskı uyguluyor ben kesme diye bir onun dediğini yapıyor bir benim garip kocam benimmm

ahh yazık arada kalmış

bayilirimmmmmmmmmmmmmm
ben de kestirtmiyorum bi de biyik ve top sakal biraktiriyorum. oyle magra adami gibi geziyor ama benim cok hosuma gidiyo

Bende kirli sakalı çok yakıştırıyorum sevgilime ama artık çalışmaya başladığı için gitti sakalcıklar :2:

bende erkek arkadasıma cok yakıstırıyorum kestirmiyorum anneside sinir oluyor hiç sevmiyor cok cirkin oluyor diyor..daha dün bana dediki oğlum çirkin olsun diye sakal bıraktırıyosun kıskandıgından dedi sok oldum asıl ben kıskandıgımdan sakallı gezmesini istemiyorum

Bende çok seviyorum sakal kirli,top ya da bıyık çok da yakıştırıyorm sevgilime ama arada iş nedenlerinden dolayı kesmesi gerekiyo

ben de erkekte kirli sakala bayılıyorummm yaa :)
bıkaç aydır sevgılımın sakallarını kestırmıyoruuum ama ıs yuzunden kestıgınde bende bı sogumaa oluyoo okadar sartlanmısımkı sakallaraa D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…