- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Kıvanç Tatlıtuğ'un da yüzü çirkin ya,sakalla örtüyor garibim.
ya bazılarına yakışıyo bazılarına yakışmıyo .. yüzü küçük olan bi insanda açıkcası bakımsız gözüküyo.. esmerlerde de biraz eee şeeey öhömmm nötryakışanda severim
esmerlere çok yakışıyor bence ama diğer düşüncelerinize katılıyorum yani herkese yakışmıyor :)
ten rengi olarak esmerlerden mi bahsediyoruz ?:44:
ayy evt hiç yakışmıor bu kıvanç tatlıtuğa sakal :/ yolda bulsam almam dermişim
iyi madem tek degilmişim.sakal-saç takıntısı bende de var.tamamen kesmek yasak aşkıma.kim ne derse desin öyle gezio iyiki öyle memurluk gbi bi işi yok. begenmiyorum erkekleri sakalsız
benim aşkım bazen sakallarını kesiyor ama kirli sakal bıraktığı zamanlar harika görünüyorsürekli söylüyorum kirli sakalı çok seviyorum çok yakışıyor diyorum (ben her halini seviyorum) Kirli sakala bayılıyorum ve benim sevgilime de çooook yakışıyor.
Sevdiğim erkekte herhangi bir tarz kabülüm olur büyük ihtimalle ama ben yine de belirgin sakal tercih ederim ve çok severim.
Kirli sakal istemem.
kirli sakalmı mümkünse bol sakal olsun
çok severimm sakalsız hiç istememama ne yazıkki işe başladıgı için artık kesmek zorunda ama demokraside çareler tükenmez bıyık ve top sakal yaptırdm idare ediyorz :103:
şuan 1bçuk senedir beraberiz ama ben sakala karşı aşırı takıntılıym ilk sakalsız gördüğümde (ilişkinin başı yaklaşk 1 aylıkken) çok sogumuştm ayrılmayı bile dşünmüştüm
ama artık alıştm sakalsız seviyorum ama sakallı tapıyorum :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?