Erkek İnfertilitesi Erkekte kisirliga suluk tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Kizlar esim azosperm yani hic hicre yok olu hucre bile yok bundan dolayi 8 yildir cocuk sahibi olamiyoruz suluk tedavisi deneyin diyenler oldu var mi bu konu hakkinda bilgisi olan veya bunu yaptiran ?

Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.

%35 – %40 başarı oranını yakalayabilmek için en az 2 ay boyunca ara vermeden bu kürün uygulanması gerekmektedir.
İbrahim saracoglunun tarifi deneyin mutlaka

Yenilebilir kürler deneyin
Bu çok saçma geldi bana

Ben bir okuduğum kitap tavsiyeleri görmüştüm doğru. Erkek kısırlığı için eskiden bu yapılırmış. Erkekler de kirli kanı emerek iltihaplanan damarlar aciliyormus kan dolaşımı hızlanıyor diye okudum. Eğer yapabilirse bence deneyin. Dini kitaplarda da mevcut bu bilgi

Canim
Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.

%35 – %40 başarı oranını yakalayabilmek için en az 2 ay boyunca ara vermeden bu kürün uygulanması gerekmektedir.
İbrahim saracoglunun tarifi deneyin mutlaka
canim denedik nohut kurunu ama yaramadi bi ise

Ben bir okuduğum kitap tavsiyeleri görmüştüm doğru. Erkek kısırlığı için eskiden bu yapılırmış. Erkekler de kirli kanı emerek iltihaplanan damarlar aciliyormus kan dolaşımı hızlanıyor diye okudum. Eğer yapabilirse bence deneyin. Dini kitaplarda da mevcut bu bilgi
oyle mi tesekkur ediyorum canim

sülük kirli kanı temizler, bebek için ne kadında ne erkekte ben bunun işe yarayacağını düşünmüyorum, ayrıca sülüğü o bölgede düşünmek bile iğrenç geliyor bana. Tamam bebek olmuyor ama bu yolda her şey de mübah olmamalı bence...

Kizlar esim azosperm yani hic hicre yok olu hucre bile yok bundan dolayi 8 yildir cocuk sahibi olamiyoruz suluk tedavisi deneyin diyenler oldu var mi bu konu hakkinda bilgisi olan veya bunu yaptiran ?
Canım sülük deneyenler de var hacamat yapanlarda var benim eşimde azosperm hiç bu yöntemleri denemedik. Eşin microtese oldu mu hiç sperm çıkışı var mı. Ayrıca hormonlar nasıl eğer fsh sizde yüksekse keçiboynuzu kürü daha çok yükseltebilir

Ayrıca sülük erkeğin kasık bölgesine bırakılır diye biliyorum ve bu yöntemler faydalı da olabilir özellikle hacamat etkili olabilir vücutta kirli kan arınmaz ise toksinler birikir sizde kan kirli ise testislere giden kan kirli olmaz mı yani yanlış birşey değildir ve fayda da sağlayabilir bu kesin bir bilgi olmamakla birlikte vesile olabilir

Back
X