Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He pipiyi emicekSülük pipiye mi yapıştırılıyor?
Aklımdaki deli soruyu sormuşsunuz Allah razı olsunSülük pipiye mi yapıştırılıyor?
canim denedik nohut kurunu ama yaramadi bi iseYarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.
%35 – %40 başarı oranını yakalayabilmek için en az 2 ay boyunca ara vermeden bu kürün uygulanması gerekmektedir.
İbrahim saracoglunun tarifi deneyin mutlaka
evet canim bende yeni duyunca bilgi edineyim dedimSüluk tedavisinu kadin da duydum ama erkekte hic duymadim...
bilemedim kiSülük riskli değil mi o bölge için ?
uygulayin diyenler olunca sormak istedim aslinda cok bi fikrim yok benimdeSuluk kirli kani emiyor diye biliyorum.
Spermle ne alakasi olabilir ki?
oyle mi tesekkur ediyorum canimBen bir okuduğum kitap tavsiyeleri görmüştüm doğru. Erkek kısırlığı için eskiden bu yapılırmış. Erkekler de kirli kanı emerek iltihaplanan damarlar aciliyormus kan dolaşımı hızlanıyor diye okudum. Eğer yapabilirse bence deneyin. Dini kitaplarda da mevcut bu bilgi
Canım sülük deneyenler de var hacamat yapanlarda var benim eşimde azosperm hiç bu yöntemleri denemedik. Eşin microtese oldu mu hiç sperm çıkışı var mı. Ayrıca hormonlar nasıl eğer fsh sizde yüksekse keçiboynuzu kürü daha çok yükseltebilirKizlar esim azosperm yani hic hicre yok olu hucre bile yok bundan dolayi 8 yildir cocuk sahibi olamiyoruz suluk tedavisi deneyin diyenler oldu var mi bu konu hakkinda bilgisi olan veya bunu yaptiran ?