Evet bu tarz dusuncelere acigim zaten konusabilmek adina buradayim. Ama kalkip yargilayanlari anlamak zor tekrar diyorm benimde tasnif ettigim bi durum degildi ama basima geldi yasamam gerekiyormus yasadim yanlis mi yapiyorum diye ikilemde kaldigim her noktada danismak istedim. Ama bazilari haddini asiyor kadini kadin eziyor yargiliyor kendinden 20 yas buyuk biriyle evlenen kadinda olay normalde kendinden 5 6 yas kucuk birini seven kadinmi anormal oluyor iliskinin savunulcak bi yeri yok nerden tutsam elimde kaliyor. Ama bu bahsettgm kisi duzgun biride olabilirdi yine fikir almak icin yazabilirdim agzi olan yazmis benim tepkim onlara..hayatı görmüş bi kadınsın yapma bunu kendine bi çok eksiiiler önüne geliyor hala bu adamı kabul edersen senin ki kader değil çok afedersin ama aptallık olur
sevgine yaş meselesine katılmadım benim kafamı karıştıran eski sevgilileri yaşadıkları bunların kulağın duymuş ona üzülüp asker diyede sakın üzülme napalım herkes askere gidio öylelerine bişi olmazEvet bu tarz dusuncelere acigim zaten konusabilmek adina buradayim. Ama kalkip yargilayanlari anlamak zor tekrar diyorm benimde tasnif ettigim bi durum degildi ama basima geldi yasamam gerekiyormus yasadim yanlis mi yapiyorum diye ikilemde kaldigim her noktada danismak istedim. Ama bazilari haddini asiyor kadini kadin eziyor yargiliyor kendinden 20 yas buyuk biriyle evlenen kadinda olay normalde kendinden 5 6 yas kucuk birini seven kadinmi anormal oluyor iliskinin savunulcak bi yeri yok nerden tutsam elimde kaliyor. Ama bu bahsettgm kisi duzgun biride olabilirdi yine fikir almak icin yazabilirdim agzi olan yazmis benim tepkim onlara..
Normal askerlik olsa dusunmemde 3 yildir suriyede asker gecmisi cidden kotu tutulacak bir sey yok resmen toparlayamadimda zaten hersey allak bullak en son dedim birak daginik kalsin..sevgine yaş meselesine katılmadım benim kafamı karıştıran eski sevgilileri yaşadıkları bunların kulağın duymuş ona üzülüp asker diyede sakın üzülme napalım herkes askere gidio öylelerine bişi olmaz
Allah yardımcısı olsun bak sana bi örnek vereyim çevremde biri oğlan 1 günlük sevgilisini götürürmüş annesiyle tanışma sen de 50 ben 200 kız yani hepsiyle evlenme vaadiye aileyle tanıştırıyo tüm kızları her düğünde başka kız :) sonuç kendinden baya küçük akraba kızını aldı karar seninNormal askerlik olsa dusunmemde 3 yildir suriyede asker gecmisi cidden kotu tutulacak bir sey yok resmen toparlayamadimda zaten hersey allak bullak en son dedim birak daginik kalsin..
Taktikler hep ayni desene . Ne oldu bu erkeklere yahu eskiden dillere destan olurdu sevgileri devir ne zaman boyle degisti. Sevecek insan bulamiyoruzAllah yardımcısı olsun bak sana bi örnek vereyim çevremde biri oğlan 1 günlük sevgilisini götürürmüş annesiyle tanışma sen de 50 ben 200 kız yani hepsiyle evlenme vaadiye aileyle tanıştırıyo tüm kızları her düğünde başka kız :) sonuç kendinden baya küçük akraba kızını aldı karar senin
valla açık açık yazacam ya bi çok kzın günahona girdiyse evlenmeden birlikte olduysa o kızların ahı senin çoçuğundan çıkarsa bırak bok yerinde kalsın karga boka bülbül güle götürürAllah yardımcısı olsun bak sana bi örnek vereyim çevremde biri oğlan 1 günlük sevgilisini götürürmüş annesiyle tanışma sen de 50 ben 200 kız yani hepsiyle evlenme vaadiye aileyle tanıştırıyo tüm kızları her düğünde başka kız :) sonuç kendinden baya küçük akraba kızını aldı karar senin
hatta ben arkadaşıma çok uğraştı çıkmak için o oğlan ama bilmiyo benim arkadaş olduğunu bende onun resmini çekip arkadaşıma atmıştım öylelikle kurtulduk beni tanımıyo bu arada bekarken yakışıklı olduğu için uzaktan takipteydim :) ama ben o zaman 19 dumTaktikler hep ayni desene . Ne oldu bu erkeklere yahu eskiden dillere destan olurdu sevgileri devir ne zaman boyle degisti. Sevecek insan bulamiyoruz
Sen supersinhatta ben arkadaşıma çok uğraştı çıkmak için o oğlan ama bilmiyo benim arkadaş olduğunu bende onun resmini çekip arkadaşıma atmıştım öylelikle kurtulduk beni tanımıyo bu arada bekarken yakışıklı olduğu için uzaktan takipteydim :) ama ben o zaman 19 dum
ayy çok şükürrrr ama çok salakmış oğlan facede boy boy resmimiz var yanii demek ki o kadar kız var ki aklında gördüğünü tanıyamıyo tam da arka masasında oturuyorumSen supersinherkese senin gibi bordo bereli arkadas lazim
Ben kimsenin gunahina girmedim bekaret almadim isteyene yaptim savunmasi bu ama o isteyenlerin hepsine evlencencem deyip ailesine goturmus cok netvalla açık açık yazacam ya bi çok kzın günahona girdiyse evlenmeden birlikte olduysa o kızların ahı senin çoçuğundan çıkarsa bırak bok yerinde kalsın karga boka bülbül güle götürür
Hahahah beter olsun oleleri dicemde gidip tertemiz gunahsiz kizlari seciyorlarayy çok şükürrrr ama çok salakmış oğlan facede boy boy resmimiz var yanii demek ki o kadar kız var ki aklında gördüğünü tanıyamıyo tam da arka masasında oturuyorum
ayyyy aslaaa kabull edilemezz düşünsene oğlan 23 yaşında o kızlarda belki onlardan küçük kör cAhil ailesyle sorunları var buna inanıp sığındılar belkide böylleerin yalanı çok olur inanma arkadaşımBen kimsenin gunahina girmedim bekaret almadim isteyene yaptim savunmasi bu ama o isteyenlerin hepsine evlencencem deyip ailesine goturmus cok net
İnanilir gibi degilayyyy aslaaa kabull edilemezz düşünsene oğlan 23 yaşında o kızlarda belki onlardan küçük kör cAhil ailesyle sorunları var buna inanıp sığındılar belkide böylleerin yalanı çok olur inanma arkadaşım
düzgün biri olsaydı emin ol yaş farkınız çok yok daha 23 yaşındaki bebe ay bebe yani böyle pslikler yaşamış bırak kendi temizlesin dursunayyyy aslaaa kabull edilemezz düşünsene oğlan 23 yaşında o kızlarda belki onlardan küçük kör cAhil ailesyle sorunları var buna inanıp sığındılar belkide böylleerin yalanı çok olur inanma arkadaşım
Nasi saklancak bu durumlar nasi bi yuva kurucak anca dengini bulur onuda o istemez kendisinden tecrubeli diyedüzgün biri olsaydı emin ol yaş farkınız çok yok daha 23 yaşındaki bebe ay bebe yani böyle pslikler yaşamış bırak kendi temizlesin dursun
ayy öylelerii geçmişi olmayan 15lik kız şstiyoNasi saklancak bu durumlar nasi bi yuva kurucak anca dengini bulur onuda o istemez kendisinden tecrubeli diye
Kaldimi öle saf kizayy öylelerii geçmişi olmayan 15lik kız şstiyotövbe yarabbim
nur süresi 26. temiz kadınlar temiz erkeklere , kötü erkekler kötü kadınlara ancak bu tövbeye değişirKaldimi öle saf kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?