Yok üzülmek değil de kafam cok allak bullak yas onemli tabide yasattiklark cok can sıkıcıCanım uzül diye demedim ilerde hiç iyi olmuyor hakkında hayırlısı olsun yinede
emin olun cok kiz boyle boyle kivama gelmistir..bu sekilde kandırıyor iste. muhafazar olup erkekler tarafindan kullanılan da cok kiz var. sonuçta hormonlar herkeste var. o kadar sey sizi vazgecirememis. boyle boyle zamanla istedigini elde edecektir diye dusunuyorum. sizinle evlenecegini.dusunmuyorumBen öyle biri degilim iste bunun farkinda bu yuzden ne cikarim var diyor en ufak biseyde
SevgBir tane mi olumlu bir şey olmaz şu yazıda?
Galiba yok..Bir tane mi olumlu bir şey olmaz şu yazıda?
Yok bizim ailede öyle bisey yok. Kendimden eminim. Tecavüz etcek hali yok ya belki benimle evlenmez ama bendende bisey goturemez Allah korusunemin olun cok kiz boyle boyle kivama gelmistir..bu sekilde kandırıyor iste. muhafazar olup erkekler tarafindan kullanılan da cok kiz var. sonuçta hormonlar herkeste var. o kadar sey sizi vazgecirememis. boyle boyle zamanla istedigini elde edecektir diye dusunuyorum. sizinle evlenecegini.dusunmuyorum
Canım sen geri kafalı değil onlar gerizekalı olduğundan olgunlaşamamış.Evet evet oyun oynuyorlar askeriyede pubg diye orada bile birileriyle tanisiyorlarmis daha önce hatta alisveris gecmisini gordum demistim ya azar diye bi program varmis sozde kiz nisanliymis evlenmis suan nisanli oldugu donemde konusmuslar oradan kiza kalkip dogum gunu hediyesi gondermis dusunebiliyormusun o kiz nasil nisanliyken orda gezio bilmiyorum benmi geri kafaliyim anlamadim onu gectim tanimadigi birine hediye almak ne
o kadar insan aynı şeyi yazmış ama siz sanırım aklınızdaki neyse ondan vazgecmeyeceksiniz.. üzülen siz olursunuz 18 ysında degilsiniz ki cocukca bu dusuncelerHiç bir fikrim yok inancimda.. kafam karisik saglikli dusunemez oldum
yanlis yazip duzenledin o wakit cunku ben oyle okumustum simdi duzeltilmis neyse yine abesssss ki olan annesi yasinda kadin.Yok kendisi 22 yasindayken 42 yasinda biriyle olmus 1 yil
Beni aldatmadi. Gecmisinde olmus hersey ve bu sebepten guvenim sarsildi. Beni gecmisimle yargilama senleyken hatam yok diyor. Ama aileside cevreside kimse inanmiyor gecmisinden dolayiBu nasıl soru arkadaşım aldatmalar, yalanlar, dolanlar.. Baya baya birde seviyorum napiyim mi diyorsunuz? Şaşurdum
Ben bu konuşmadısını sakladığı adamı kız sandım pardon, ama bu çocuk sizden bişeyler saklıyo ve gerçeği saklamak da kandırmaktır, o arkadaşıyla konuşmasını neden göstermedi çocuğun yazdığı şeylerden değil kendi yazdıklarını sizin görmenizden korktu, var bunda bişeyler geçmişi kirli olabilir o ayrı kimseyi de ilgilendirmez ama şuanki hayatını da temize çekmiyo, devam ederseniz üzecektir benim fikrimBeni aldatmadi. Gecmisinde olmus hersey ve bu sebepten guvenim sarsildi. Beni gecmisimle yargilama senleyken hatam yok diyor. Ama aileside cevreside kimse inanmiyor gecmisinden dolayi
Yapmadigi kalmamis ki her kizi ailesiyle tanistirmis hepsine evlencem demis yataga atmis arkadasi soyluyor telde kendinden 20 yas buyuk kadinla 1 yil iliski yasamis aileside arkadaslarida inanmiyor kendisine ogrendikce benimde guvenim kalmadi sana o sekilde yaklasmadim cinsel hic beklentim olmadi gecmisimle beni yargilama inanman icin evlilik gerekiyosa evlenelim diyorBen bu konuşmadısını sakladığı adamı kız sandım pardon, ama bu çocuk sizden bişeyler saklıyo ve gerçeği saklamak da kandırmaktır, o arkadaşıyla konuşmasını neden göstermedi çocuğun yazdığı şeylerden değil kendi yazdıklarını sizin görmenizden korktu, var bunda bişeyler geçmişi kirli olabilir o ayrı kimseyi de ilgilendirmez ama şuanki hayatını da temize çekmiyo, devam ederseniz üzecektir benim fikrim
Kanıtlasın madem kendini şüphe çekecek bişey yapmasın zaten mimli, tartın bakalım bi süre, bence sırf laf icraate gelse bi adım atamaz pek o kafada gelmedi bana, ama bu süreçte de kendi içinizde bitirin onuYapmadigi kalmamis ki her kizi ailesiyle tanistirmis hepsine evlencem demis yataga atmis arkadasi soyluyor telde kendinden 20 yas buyuk kadinla 1 yil iliski yasamis aileside arkadaslarida inanmiyor kendisine ogrendikce benimde guvenim kalmadi sana o sekilde yaklasmadim cinsel hic beklentim olmadi gecmisimle beni yargilama inanman icin evlilik gerekiyosa evlenelim diyor
Yaşınız 30 olmuş 23 yaşındaki çocuk yaştaki birinden ne bekliyorsunuz kendinize uygun 35 yaş civarı birilerini bulun çocuk ergenlikte sizi kullanacak yaşınız 30 ama bunu bile dusunemiyorsunuzSuan 1 60 boyunda 44 kiloyum minyonum göstermiyorum da tabi ki ileride cikacak metabolizma yasi diye bir sey var zaten enerjiler hic bi zaman bir değil bana görede öyleydi ama arkadaşın ikna kabiliyeti yüksek
Dusunemiyor degilim merak etme ozellikle bu yazdigin cok bisi katmadi sahsen zahmet edip yazmasaydin. Yasamayi tecrubeyi bosver empati yapamayan insanlar rica ediyorum yazmasin:)Yaşınız 30 olmuş 23 yaşındaki çocuk yaştaki birinden ne bekliyorsunuz kendinize uygun 35 yaş civarı birilerini bulun çocuk ergenlikte sizi kullanacak yaşınız 30 ama bunu bile dusunemiyorsunuz
23-30 yaş nasıl gosterilmiyor sana öyle geliyor ablası gibi gorunuyorsundur kendine 35-36 yaşında birini bul benceYasimi gostermiyorum belkide o sebeple geldi bilmiyorum. Bende cok sorguladim yaş konusunu inan böyle biri oldugunu bilmiyordum
Hic gostermiyorum zaten yasimada kimse inanmiyor ayni yasta duruyoruz tatlim tavsiyen icin sağol23-30 yaş nasıl gosterilmiyor sana öyle geliyor ablası gibi gorunuyorsundur kendine 35-36 yaşında birini bul bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?