Erkekte kotu gecmis

Ben öyle biri degilim iste bunun farkinda bu yuzden ne cikarim var diyor en ufak biseyde
emin olun cok kiz boyle boyle kivama gelmistir..bu sekilde kandırıyor iste. muhafazar olup erkekler tarafindan kullanılan da cok kiz var. sonuçta hormonlar herkeste var. o kadar sey sizi vazgecirememis. boyle boyle zamanla istedigini elde edecektir diye dusunuyorum. sizinle evlenecegini.dusunmuyorum

bence konu burada yaş farkı değil. karşınızdaki adamın ( daha doğrusu ergenin) tam olgunlaşamamış olması. içim daraldı benim de okuyamadım tam ama annesinin bu kaçıncı getirdiğin kız oğlum demesi bile her şeyi özetliyor bence. koşarak uzaklaşın. klasik kk yorumu olarak : boşan

Yok bizim ailede öyle bisey yok. Kendimden eminim. Tecavüz etcek hali yok ya belki benimle evlenmez ama bendende bisey goturemez Allah korusun

Canım sen geri kafalı değil onlar gerizekalı olduğundan olgunlaşamamış.
Mideleri fazla geniş ahlaksızlık son düzeyde.
Pubg eşimde oynuyor ama hiç yazışmaz yada ingilizce yazışıyor türklerle takılmıyor. Kesinlikle de ben bi bayanla yazıştığını görmedim. Bunu da ilk sizden duydum. Bu kadar mı yoklukta bu erkekler oyundan kız düşürmek nedir ya? Kızlar da çok fena oyuna bunun için katılıyorlar herhalde.

Yok kendisi 22 yasindayken 42 yasinda biriyle olmus 1 yil
yanlis yazip duzenledin o wakit cunku ben oyle okumustum simdi duzeltilmis neyse yine abesssss ki olan annesi yasinda kadin. Ya bu adam yapmadik halt birakmamis senide kullanip atana kadar kopek olcak iste anlasana.Her cicekten bal alan cinsten midesiz bide yasindan buyuklerle olmayida sewiyo.Senin bide yas farkin war ki sende ona gore buyuksun Çünkü erkekler maleseffff kadinlardan herzamandaha geç olgunlasirlar sen bebe buyutcen warsay suan ergen o kiz pesinde howardalik pesinde bitir kurtul.Agir basli yasina yakin 28 35 yas arasi kisiler daha hosuna gitcek emin ol daha agir basli olgun gelcek.Bu sana heycan werebilir ama gelecek wermezzzzzz

Bu nasıl soru arkadaşım aldatmalar, yalanlar, dolanlar.. Baya baya birde seviyorum napiyim mi diyorsunuz? Şaşurdum

Bu nasıl soru arkadaşım aldatmalar, yalanlar, dolanlar.. Baya baya birde seviyorum napiyim mi diyorsunuz? Şaşurdum
Beni aldatmadi. Gecmisinde olmus hersey ve bu sebepten guvenim sarsildi. Beni gecmisimle yargilama senleyken hatam yok diyor. Ama aileside cevreside kimse inanmiyor gecmisinden dolayi

Beni aldatmadi. Gecmisinde olmus hersey ve bu sebepten guvenim sarsildi. Beni gecmisimle yargilama senleyken hatam yok diyor. Ama aileside cevreside kimse inanmiyor gecmisinden dolayi
Ben bu konuşmadısını sakladığı adamı kız sandım pardon, ama bu çocuk sizden bişeyler saklıyo ve gerçeği saklamak da kandırmaktır, o arkadaşıyla konuşmasını neden göstermedi çocuğun yazdığı şeylerden değil kendi yazdıklarını sizin görmenizden korktu, var bunda bişeyler geçmişi kirli olabilir o ayrı kimseyi de ilgilendirmez ama şuanki hayatını da temize çekmiyo, devam ederseniz üzecektir benim fikrim

Yapmadigi kalmamis ki her kizi ailesiyle tanistirmis hepsine evlencem demis yataga atmis arkadasi soyluyor telde kendinden 20 yas buyuk kadinla 1 yil iliski yasamis aileside arkadaslarida inanmiyor kendisine ogrendikce benimde guvenim kalmadi sana o sekilde yaklasmadim cinsel hic beklentim olmadi gecmisimle beni yargilama inanman icin evlilik gerekiyosa evlenelim diyor

Valla yazının en başında benim görüşüm belli oldu da yine de bir bitireyim dedim.
Baya "çocuk", aklı başında değil, mantıklı düşündüğünü sanmıyorum.
Bana göre bunca şeyden sonra 1 dk bile düşünmeden bırakılacak insan.

Kanıtlasın madem kendini şüphe çekecek bişey yapmasın zaten mimli, tartın bakalım bi süre, bence sırf laf icraate gelse bi adım atamaz pek o kafada gelmedi bana, ama bu süreçte de kendi içinizde bitirin onu

Suan 1 60 boyunda 44 kiloyum minyonum göstermiyorum da tabi ki ileride cikacak metabolizma yasi diye bir sey var zaten enerjiler hic bi zaman bir değil bana görede öyleydi ama arkadaşın ikna kabiliyeti yüksek
Yaşınız 30 olmuş 23 yaşındaki çocuk yaştaki birinden ne bekliyorsunuz kendinize uygun 35 yaş civarı birilerini bulun çocuk ergenlikte sizi kullanacak yaşınız 30 ama bunu bile dusunemiyorsunuz

Yaşınız 30 olmuş 23 yaşındaki çocuk yaştaki birinden ne bekliyorsunuz kendinize uygun 35 yaş civarı birilerini bulun çocuk ergenlikte sizi kullanacak yaşınız 30 ama bunu bile dusunemiyorsunuz
Dusunemiyor degilim merak etme ozellikle bu yazdigin cok bisi katmadi sahsen zahmet edip yazmasaydin. Yasamayi tecrubeyi bosver empati yapamayan insanlar rica ediyorum yazmasin:)

Yasimi gostermiyorum belkide o sebeple geldi bilmiyorum. Bende cok sorguladim yaş konusunu inan böyle biri oldugunu bilmiyordum
23-30 yaş nasıl gosterilmiyor sana öyle geliyor ablası gibi gorunuyorsundur kendine 35-36 yaşında birini bul bence

hayatı görmüş bi kadınsın yapma bunu kendine bi çok eksiiiler önüne geliyor hala bu adamı kabul edersen senin ki kader değil çok afedersin ama aptallık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…