Öyle de düsünemiyorum suan hic birsey inanmiyor guvenmiyor olmam delirtiyor onuAnnesinyle arasında geçen diyalogdan sonranı okumadım bile. Böyle bir insana nasıl güveneceksiniz allah aşkına yakmayın başınızı dünyada erkkek mi bitii
aklınızı kullanın pişman olmazsınız seni caydirmak için vicdan yapıyo engelleyin her yerden tertemiz sayfa açın yada böyle çıkmazlarla devam edin karar sizinAyrildigim icin hakliyim ama hataymis gibi gosterip sucluyor buda benim aklimi karistiriyor vicdan yapiyorum
evlilik çözüm değil ki nice aileler var oğlum düzelir diye yaşı olgulaşmadan evlendiriyo olan kıza oluyorEvet ve bu sebepten inanmiyorum. Oda seviyorum ciddiyim evlilikle inancaksan hemen evlenelim gecmisimle suclama diyor
İste ona göre cozummusevlilik çözüm değil ki nice aileler var oğlum düzelir diye yaşı olgulaşmadan evlendiriyo olan kıza oluyor
ya onun düşüncelerini bırakın artık.onun ne istedigi ne düşündüğü sizin caninizdan daha mı kıymetli. daha önce biriyle deneyiminiz olmadı galiba illa akıllanmaniz icin kötü bi deneyim mi yaşamaniz lazım.kendinize değer veren sonra kimse sizin yerinize acı çekmez.yasadigim ve çevremde gördüklerimden dolayı sizinde üzülmenizi istemem o yüzden israrla yaziyom kusura bakmayın. zararın neresinden dönersen kardırİste ona göre cozummus
Hay ağzına sağlik be canim.. daha ne denir.. ben girdiğim cikmazdan dolayi düsünemez olduğum için yazdim fakat neden kendimden kücük biriyle beraberim onun açiklamasini yaparken buldum kendimi.. benim cinsel anlamda hic iliskim olmadi ama yasayan birini de yadirgamam bu benim fikrim. Yasta oyle birsey zaten benimde ilk kez basima geliyor bende durumu idrak edemiyor haldeyim kafam karisik farkli dusunebilmek adina yardim istiyorum ayril o yasta biriyle ne isin var kac yasindasin yahu insan secemiyor ki bazen his bu benim aklima gelmezdi tüm bunlar. E olmayacagini da biliyorum hersey bu kadar netken neden bu cikmazdayim onu cozemiyorum kendimde. Yazan ellerin dert gormesinEn çok neye kızıyorum biliyor musunuz? kadının kadın üzerinde kurduğu psikolojik baskıya! sevgili kadınlar kulübü kadınları, üye bir sıkıntısını dile getirmiş. Neden çoğunluk bu dert üzerinden yorum yapmak yerine ''yaş'' üzerinden konu sahibi üzerine yürümüş? Biz bu sitede kendinden 10-15 yaş büyük erkekle evlen, zengin olsun, bilmem ne olsun diyenleri gördük. Görmedik mi? Bir kadın ben kendimden yaşça büyük biriyle evlenmek istiyorum yada seviyorum derken normal buluyoruz da neden kadın kendinden yaşça küçük erkek ile duygusal bir bağ kurduğunda ''yaşın büyük'' ''yaş farkı fazla'' ''bu yaştasın o yaştaki insanla ne işin var'' gibi beylik cümleler kuruyoruz. Kaldı ki ortada uçuk sayılacak bir fark yok. Biliyor musunuz? buram buram erkek hegemonyasına bürünmüşsünüz. Çıkın bu kafalardan Allah aşkına. Arada uyum, karşılıklı sevgi bağı, anlayış ve ortak zevkler olduktan sonra yaş önemsiz bir ayrıntı olur anca. İslamda kadının yaşça büyük olmasının mutluluk ve bereket getireceğine inanılır. Örnek; Hz. Muhammed ve Hz. Hatice... Konu sahibi üzülerek söylüyorum ki uzak durman gereken belki de senin sınavın olacak kişiyle karşı karşıyasın. Uzak durmalı ve mutlu olacağın o kişiye kadar beklemelisin.
Evet evet oyun oynuyorlar askeriyede pubg diye orada bile birileriyle tanisiyorlarmis daha önce hatta alisveris gecmisini gordum demistim ya azar diye bi program varmis sozde kiz nisanliymis evlenmis suan nisanli oldugu donemde konusmuslar oradan kiza kalkip dogum gunu hediyesi gondermis dusunebiliyormusun o kiz nasil nisanliyken orda gezio bilmiyorum benmi geri kafaliyim anlamadim onu gectim tanimadigi birine hediye almak neErkekler geç olgunlaşır çoluk çocukla vakit kaybetmetin pek tekin biri değilmiş zaten daha kaç kere duymanız gerek. Maşallah eskişehirde kız kalmamış kütahya bursa filan iyiymiş adam yakında uluslararası açılcak herhalde. Bununla aynı şehirde nefes aldığıma inanamıyorum
Benimle boyle bisey yasayamacagini biliyor o sekilde de yaklasamiyor hic.. oyuzden soyledim evet oncekiler oyle olmus vede anlatmis bunu cevresindeSizden bir çıkarı olmadığını nerden biliyorsunuz?? İlk görüşmede cinsellik isteyen birisinin mi çıkarı Yok? Arkadaşının telefonda söylediklerini unutmuşsunuz galiba. Bence siz ayrılmayın devam edin. Acı bir tecrübe yaşamadıkça anlamayacaksınız gibi geliyor.
Ben öyle biri degilim iste bunun farkinda bu yuzden ne cikarim var diyor en ufak biseydeee arkadasi demis ya yataga atana kadar hep evlilil diyorsun diye. sizle de benzer bisi olur bence. evlilik vaadiyle kandirip sonra birakacak
Bazen engel olamiyorsun duruma iste mantik devredisinda kaliyor.. cevrede ornekler yokmu cok ama bize durum degisik geliyorErkeğin büyük olmasından yanayım aynı yasitlarin evlenmesine bile karşıyım ki erkek küçük kadın büyük nasıl olacak ki şimdi
Canım uzül diye demedim ilerde hiç iyi olmuyor hakkında hayırlısı olsun yinedeBazen engel olamiyorsun duruma iste mantik devredisinda kaliyor.. cevrede ornekler yokmu cok ama bize durum degisik geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?