- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Tövbe estağfurullah Rabbim daha ne yapsın. Kulum gözünü aç diye her şeyi önünüze çıkarıyor siz hala ilişkiyi bitirmiyorsunuz.sahit oluyorum veya önüme cikiyor ailesi ve arkadasiyla yaptigi konusmayi sözde güven kazanmak icin yapicakti elinde patladi
Bi ben kaldım galibaGercekten hala bunlara kanan kızlar var mı ya ooffff inanın ağlicam 23 yasinda bebeyle ne isiniz var sizin. Adamin beyni bel altinda hovarda biri bunu koca diye annenle mi tanistircan beynim yandı sonra noluyo cok pismanim diye yeni konu açılıyor bdv'de. Nolur terket şunu playboy'luga devam etsin ahlaksiz.
O kesin :))) ona göre evlenmek çozum hersey bitecekCanım sorun geçmiş ile ilgili değil benim görüşüm. O daha çocuk beyinli sen onu büyütmeye çalışırken yaşlanırsın valla
Bakin lutfen kendinize güvenin etrafta baska adamlar da var yakisikli yakisiklo boyleBi ben kaldım galiba
İste ona inaniyorum.. kanitlama uğruna herseyi eline yüzüne bulastirmasi işaret başka birsey degil ama ben neden bu ruh halindeyim kendimi anlamiyorumTövbe estağfurullah Rabbim daha ne yapsın. Kulum gözünü aç diye her şeyi önünüze çıkarıyor siz hala ilişkiyi bitirmiyorsunuz.
Bakin lutfen kendinize güvenin etrafta baska adamlar da var yakisikli yakisiklo boyle
[/QUOTE
umudumun bittiği yerde yüzümü güldürdün Allahta seni güldürsün
Size kötü geliyor bu ilişki. Aşktan ölüp bittiğinizi düşünmüyorum. Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız hemen bitirin.İste ona inaniyorum.. kanitlama uğruna herseyi eline yüzüne bulastirmasi işaret başka birsey degil ama ben neden bu ruh halindeyim kendimi anlamiyorum
Ne kadar acı birsey o arkadasin ne kadar üzülmüştür acimasiz cirkin insanlar.. çok haklisin duygu durum halime kendimde anlam veremiyorum suan..bir arkadaşım vardı görüştüğü insan da tam da bu tarz biriydi, aynı iş yerinde çalışıyorlardı sonra ne mi oldu? benim arkadaşımla birlikte oldu sonrasında aynı yere işe başlayan kızla yüzük taktıömür böyle gereksiz güvensiz insanlara zaman ayırmak için çok kısa... geçen zamanına acırsın, kendine acırsın
İlk zamanlar değer veriyor sanıyordum ama simdi istesemde inanamiyorum. Tüm bunlara rağmen beni suçluyor seninleyken hatam olmadi sen beni gecmisimle yargiliyorsun sürekli diyorSize kötü geliyor bu ilişki. Aşktan ölüp bittiğinizi düşünmüyorum. Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız hemen bitirin.
Adam akıllanmış olabilir ki hiç sanmıyorum ama ben yaş farkınıda çok buldum. Siz 35 i geçtikten sonra fiziksel farklılık ortaya çıkmaya başlayacak. Bütün olumsuzlukları göğüslerim diyorsanız siz bilirsiniz.İlk zamanlar değer veriyor sanıyordum ama simdi istesemde inanamiyorum. Tüm bunlara rağmen beni suçluyor seninleyken hatam olmadi sen beni gecmisimle yargiliyorsun sürekli diyor
Tecrübeyle sabit konu diyorsunEvlenmeyin böyle bir hata yapmayın. Annemle babamı yazmışsınız resmen. Annem bin pişman. 5 yaş büyük babamdan ve gerçekten babam hiç düzelmedi. Biz cocukken nasılsa simdi de öyle. O evlendigine pisman olup sana ve çocuklarına hayatı zindan edecek. Cunku zaten aranizda güven de yok
Kendime tabiki saygım var. Içinde bulunduğum durumu anlamiyorum ruh halimi. Çokta tecrübem yok o sebeple şaşkinim..23 yasinda bir oglandan bahsediyoruz. 23 yasinda basinda kavak yelleri esen. Ne paylasmayi umdunuz bu oglanla? Yerinizde olsam bu sacmasapan iliskiyi derhal sonlandirirdim. Tabii eger bir kadin olarak kendime ozsaygim varsa.
Evet haklısınız. Ayrılmak istediğimde sevdiğini kanıtlamak için evlilik ciddiyet konusundan bahsediyor. Birde benimle yaşamış olduğu hic bisey yokÇocuğun kendinden büyüklere karşı bi fantazisi var demekki. Askerde. Libidosu tavan yapmış. 4 ayda ne evliliği Allah aşkına? En normal erkeği bile askerde pek ciddiye almamanız gerekiyor. Kafaları gidiyor. Sizde hala yok ekran görüntüsü, yok isteme diye garanti arıyorsunuz kendinize.
Hayattan soğudum inan.. başka çare yok zaten o kadar çok suçluyor ki beni sana hiç hata yapmadim geçmisimde dolayi suclayamazsin diye psikolojimi bozduYol yakınken vazgeç. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?