Erkekte kotu gecmis

Bi ben kaldım galiba

Tövbe estağfurullah Rabbim daha ne yapsın. Kulum gözünü aç diye her şeyi önünüze çıkarıyor siz hala ilişkiyi bitirmiyorsunuz.
İste ona inaniyorum.. kanitlama uğruna herseyi eline yüzüne bulastirmasi işaret başka birsey degil ama ben neden bu ruh halindeyim kendimi anlamiyorum

bir arkadaşım vardı görüştüğü insan da tam da bu tarz biriydi, aynı iş yerinde çalışıyorlardı sonra ne mi oldu? benim arkadaşımla birlikte oldu sonrasında aynı yere işe başlayan kızla yüzük taktıömür böyle gereksiz güvensiz insanlara zaman ayırmak için çok kısa... geçen zamanına acırsın, kendine acırsın

İste ona inaniyorum.. kanitlama uğruna herseyi eline yüzüne bulastirmasi işaret başka birsey degil ama ben neden bu ruh halindeyim kendimi anlamiyorum
Size kötü geliyor bu ilişki. Aşktan ölüp bittiğinizi düşünmüyorum. Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız hemen bitirin.

Ne kadar acı birsey o arkadasin ne kadar üzülmüştür acimasiz cirkin insanlar.. çok haklisin duygu durum halime kendimde anlam veremiyorum suan..

Size kötü geliyor bu ilişki. Aşktan ölüp bittiğinizi düşünmüyorum. Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız hemen bitirin.
İlk zamanlar değer veriyor sanıyordum ama simdi istesemde inanamiyorum. Tüm bunlara rağmen beni suçluyor seninleyken hatam olmadi sen beni gecmisimle yargiliyorsun sürekli diyor

Yanlıs anlamayın ama nerdeyse 30 yasına gelmişsiniz 23 tadında cocuk la ne isiniz vqr hemde boyle bırıyle

23 yasinda bir oglandan bahsediyoruz. 23 yasinda basinda kavak yelleri esen. Ne paylasmayi umdunuz bu oglanla? Yerinizde olsam bu sacmasapan iliskiyi derhal sonlandirirdim. Tabii eger bir kadin olarak kendime ozsaygim varsa.

İlk zamanlar değer veriyor sanıyordum ama simdi istesemde inanamiyorum. Tüm bunlara rağmen beni suçluyor seninleyken hatam olmadi sen beni gecmisimle yargiliyorsun sürekli diyor
Adam akıllanmış olabilir ki hiç sanmıyorum ama ben yaş farkınıda çok buldum. Siz 35 i geçtikten sonra fiziksel farklılık ortaya çıkmaya başlayacak. Bütün olumsuzlukları göğüslerim diyorsanız siz bilirsiniz.

Tecrübeyle sabit konu diyorsun ( Allah annenin yardimcisi olsun.. neresinden güveneyimki baksana ona göre sucluyum benleyken hatasi olmamis

23 yasinda bir oglandan bahsediyoruz. 23 yasinda basinda kavak yelleri esen. Ne paylasmayi umdunuz bu oglanla? Yerinizde olsam bu sacmasapan iliskiyi derhal sonlandirirdim. Tabii eger bir kadin olarak kendime ozsaygim varsa.
Kendime tabiki saygım var. Içinde bulunduğum durumu anlamiyorum ruh halimi. Çokta tecrübem yok o sebeple şaşkinim..

Çocuğun kendinden büyüklere karşı bi fantazisi var demekki. Askerde. Libidosu tavan yapmış. 4 ayda ne evliliği Allah aşkına? En normal erkeği bile askerde pek ciddiye almamanız gerekiyor. Kafaları gidiyor. Sizde hala yok ekran görüntüsü, yok isteme diye garanti arıyorsunuz kendinize.

Evet haklısınız. Ayrılmak istediğimde sevdiğini kanıtlamak için evlilik ciddiyet konusundan bahsediyor. Birde benimle yaşamış olduğu hic bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…