- Konu Sahibi destina0505
geçenlerde bir arkadaşımla bu konu özerine tarştık bir erkekten kanki olurmu,ben olmaz dedim arkadaşım tersini, kanki nedir ya anlamakta zorluk çekiyorum bir bayanla paylaşmaya çekindiğimiz duygu düşüncelerimizi bir erkekle rahatlıkla konuşabiliyoruz bumudur normal olan, tamam konuşursun ama bütün yaşadığın özel şeyleride bir ekeklede paylaşılmazki,dozu önemli bir erkek bir kadın kanki olamaz bir kere doğanın kanunuda bu yok, bizim örf ve yetiştirme tarzımız bütün avrupa ülkelerine örnek, ama bizimkiler düzgün olanı bozmaya çalışıyor, geçenlerde bir arkadaşım durmadan benim erkek kankilerim var deyip duruyordu iş yerindeyken kankilerinden biri aradı benim bayanlarla paylaşma çekindiğim konuları arkadaşımız bir erkekle rahatlıkla konuştu bumudur medeniyetin adı, bence biz medeniyeti ve çağdaşlığı karıştırmışız nedir medeniyet küfür etmeyeceksin çöplerini yere atmayacaksın saygılı olacaksın hoş gürülü olacaksın paylaşımcı,dürüst bakın buna medeniyet derim .
ÖRNEK pınar altuğun eşi askerdeyken kanki dediği adamla aşk yaşamadımı bir erkekle bir bayanın beli bir mesafesi olmalı,konuşabilirsin ama kanki işi bana ters kadınlar duygusal anlarında ilgiye ihtiyaç duyar eğerki yanınızdaki arkadaşınız bir erkekse bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz ve bazı kanki dedikleriniz bu olaydan yararlanabilir siz farklı düşünürsünüz ama karşınızdaki insanın gizli düşünceleri?, bir erkekle bir bayanın yapısı, hisleri, karekteri,birbirinden farklı…
ÖRNEK pınar altuğun eşi askerdeyken kanki dediği adamla aşk yaşamadımı bir erkekle bir bayanın beli bir mesafesi olmalı,konuşabilirsin ama kanki işi bana ters kadınlar duygusal anlarında ilgiye ihtiyaç duyar eğerki yanınızdaki arkadaşınız bir erkekse bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz ve bazı kanki dedikleriniz bu olaydan yararlanabilir siz farklı düşünürsünüz ama karşınızdaki insanın gizli düşünceleri?, bir erkekle bir bayanın yapısı, hisleri, karekteri,birbirinden farklı…