Erkekten kanki olurmu?

bende test ettim ve onayladım asla olmaz.hep aynı şekilde sonuçlandı çünkü benmkiler.ama en sonuncusu çok koymuştu.çok değer veriyodum oda bana öyle ve aradan 8yıl geçtikten sonra başından beri beni hep sevdiğini itiraf etmişti ve o zaman askerdeydi.hiç birşey yapamadım etkisinden uzun bir süre kurtulamamıştım.ogün bu gündürdr görüşmem bitmiştir benm için bu kanki ayakları....

erkekten kanki olmaaaazz.. kuzenlerim arkadaşlarım hep kankileriyle çıktılar ben bunu gördüm hep hatta şu anda bi kuzenim lisede ki kankisiyle evli...

valla benım kankalarım var hepsınıde verdım bırılerıne basım rahat
unıversıtede cok deger verdıgım bırını bende o sekılde kaybettım halada onu ozluyorum arkadaslıgımızı...

benim bütün kanki dediğim erkek arkadaşlarım bana aşık oldu!:asigim:eşimde arkadaşımdı ve şiddetle arkadaşım olmayı red etti:1no2: daha sonra ya sevgilim ol ya da görüşmeyelim dediCADIARZU bir süre görüşmedik sonra evlendik ehh şimdi hem arkadaşız hem sevgili iyi oldu!:jeyyar:

benim için erkekden arkadaş olamadı malesef..
hepsi niyeti bozdu..hep başka mevzulara döndü arkadaşlıklar...
ben erkekten arkadaş olduğunu üniversitedeyken gördüm..orda gördüklerimi malesef sonrasında
bi hada hiç göremedim..orda arkadaşlık vardı gerçekten de...

emin olun ki olur.... benm 15 yıllık we 7 yıllık 2kankim war 2side erkek we hç bi kuslugumus bile olmadı bgne kadar..we bu 2 arkadasım we 4yıllık sewgilimde 6yıldır kankiler:D hatta ayrılmas 3luler onlar:teytey: gayette guzel olunuoo we erkeklerde kız arkadasların yaptıı cekememezlik we dedikodu gorulmuolülülülülülü

bence erkekten kanki olmaz. üniv. bi arkadaş vardı çok iyi anlaşırdık. çoğu zaman birlikte takılırdık sonra bana ilgisi olduğunu öğrendim ve üzüldüm. arkadaşlığımız bitmek zorunda kaldı çünkü...

ne zamanki şu anki eşimle flört etmeye başladım, o zaman diğer kanki geçinen erkek arkadaşlarım muhabbeti kesti benle..meğer niyetleri belliymiş..:jeyyar:

olmazz lısedekı en yakın arkadasım askını ılan etmıstı kankılıge olan ınancımı sıfırlamıstışakkıdı

Bence de olmaz sengözlerimebaksanab
Bunun icin coook anlayisli bir sevgilin ve ya kocan olmasi gerekir..
Ben sahsen kendim böyle bir olayda anlayisli olamayagimi düsünüyorsam,karsimdakinden de ayni anlayisli olmasini beklemem sahsen..

Fakat söz konusu sevgili veya koca degilse;
olabilir..
Ama cogunun erkegin veya kizin niyeti bozmasiyla son bulacAGini zannediyorum sahsen..

Benim çok yakın bir arkadaşım var... 9 yıllık arkadaşımdır kendileri... bir derdim olduğu zaman çoğu kız arkadaşım yerine onu aramayı tercih ederim hatta, çok temiz kalplidir, çok dobradır... Birbirimize hiç sevgili gözüyle bakmadık, bakmayız da... Bana göre erkekten "kanki" olur... Ancak her kızın ve erkeğin dostluk anlayışı bir değildir, bu anlamda seçici olmakta ve mesafeyi ayarlamakta fayda vardır...

benim herşeyimi konuşabildiğim bi erkek arkadaşım var kanki gibi ama herşeyi konuşmamıza rağmen aramızda tuahf bi seviye de var. örneğin bugün akşam bizim eve defter almaya geldi annem babamda evdeydi eve gelecek kadar samimi ama birbirimizi görünce sarılıp öpüşmek yerine el sıkışcaz kadar da resmiyiz ve bence bu çok güzel bişey. en zor anımda hp destek oldu. ve bana yanaşabilecek bir sürü anı varken hiç öyle bişe aklımızdan geçmedi valla.

Back
X