Erkekten kanki olurmu?

şimdi kimse kusura bakmasın da :lepi:

her erkeğe potansiyel sevgili adayı gözüyle bakan biri değilseniz,
1 erkekle gözgöze geldiğinizde hemen 'ayyy beni kesiyoo, gözleriyle yiyo beniii' olaylarına girmiyorsanız,

erkeklerden çok iyi arkadaş, dost olur.

hem erkek arkadaşlarımı ben birsürü kız arkadaşımdan daha çok severim, daha çok güvenirim.sürüyle kız gördüm insanın yüzüne 'ayyy çantan çok güzell,nerden aldıınn' diyip arkasından 'hayatımda böyle iğrenç çanta görmedim' diyen, arkasından dedikodusunu yapan, sevgilisine göz koyan. ama hiçbir erkekte böyle saçma sapan şeylere raslamadım. :delphin:

bana karşı cinsten arkadaşı olmayan kızlar ya da erkekler, karşı cins denilince hemen aklına sevgili gelen tipler gibi geliyor. o yüzden mesala 'erkeklerle arkadaş olamazsın' diyen erkeklere hiç ama hiç güvenmem ben, muhattap da olmam. :delphin:

evlenmeden önce sosyal hayatımda en iyi dostlarım erkek olanlardı ama hepsi birgün karşıma geçip bana aşık olduklarını söylediler..bu yüzden hem ben onları kaybettim,hemde onlar beni..ve şöyle bi sonuca varmıştım..erkekten kanki manki olmazmış..

Bana göre ne erkekten kıza ,nede kızdan erkeğe dost kanka olmaz...
Sen hissetmezsin bir şey gerçekten dost gibi kardeş gibi görürsün karşı taraf birşeyler hisseder...
Ya da tam tersi olur...
Yani demek istediğim o ki erkekle kız yan yana geldiği zaman belli bi süre sonra başka duygular araya giriyor...
Ateş barut misali...
Erkek-kadın dostluğuna inanmıyorum...

çok zor..çünkü bi yerden sonra yanlış anlıyorlar ve ilan-ı aşk ediyorlar..
tecrübeyle sabittir..o yüzde de bence olmaz..

benım erkek kankım var.. neysekı nişanladık çok şükür hep basımın etini yedıgı için (bana kız bul.. die..)
suan nişanlısı kıskanıyor benı ve bunu acık bir sekılde dile getırdı bende anlayısla karsıladım tabıkı ınsan sevdıgını bır baskasyla paylasmak demeyelımde yani , nişanlısı der ben varım derdını neyını bana solesın nede o kıza desın die dusunebilir..hak verıyorum..
benım eşiminde bi bayan kankası vardı ama bazı sebeblerden dolayı ben gorusmeyelerını ıstemedım (evli bir erkekle ilişkisi oldu kankasınında) suan gorusmuyorlar .. eşimin kankası belki iyidir ama ben burada evlılıgımı korumak zorundayım sonucta..

sonuc olarak erkekten kanka olur ama erkeğin yada kızın baska bi sevgilisi varsa ..eger ikisininde sevgilisi yoksa bu kankalıgın aşka donusme oranı %100 derim :D

Back
X