erken anne olanlara bir sorum var?

Bende 18 yaşında hamile kaldım 19 yaşında anne oldum...
asla pişman olmadım şimdi kızım 7 yaşında arkadaş gibiyiz,
görenler kızım olduğuna bile inanmıyor...kaydirigubbakcemile2
ama sen bilirsin bence de maddi yönden sıkıntınız varsa kendinizi
biraz toparladıktan sonra bebek olsa daha iyi olur....

çocuk büyük bir sorumluluk...
iyi düşünün...
daha hem yeni evlisiniz hem de çok küçüksünüz...
ve çocuk konusunda acaba diye bir soru varsa aklınızda yapmayın...
hazır olunca olur...acelesi yok... biraz hayatı yaşayın...

bende seninle aynı durumdayım 19 yasındayım 7 ay önce kacarak evlendik eşimle ailelerimiz tanıştı barıştı düğünümüzüde yaptılar ben kayınvalidemlerle oturuyorum eşim işsiz su anda calışmıyor kayın babamın va kayınvalidemin maaşlariyle geciniyoruz ve ben 3 aylık hamileyim esimde bende genç yasta anne , baba olmak istdik su anda bizim için cok büyük mutluluk ailemde herkez cok istiyor bebeğimi tabi maddi yönden zor ama sükür bizim kira derdimiz falan yok o yönden rahatız ama hayırlısı olsun canım herkez için....

canım daha yeni evlisiniz ve küçüksün .evet bebek ınsanı olgunlastırıyo allah rızkını da verıyo ama yınede canım bıraz daha bekleyın derım bende hem kendını hazır hıssetmıyosan cok pısman olursun once kendını hazır hıssetmelısın canım hakkınızda hayırlısı olsun... sevgiler

Yaşın genç,1-2 sene müddet verin birbirinize Allah kısmet ettikten sonra olur inşallah

bende aynı yaştayım.. iyi düşünülmesi gereken bir durum ..Allah yardımcın olsun ..

Son düzenleme:
ben 22 yaşımda doğum yaptım bana erken diyorlar ama sen bendende küçüksün biraz daha bekle bence cnm,hem maddi sıkıntılar içinde çocuğa bakmak dahada zor olur yaşında küçük iyice bunalırsın hem çocuk hemde maddi durum...ben pişman olmadım ama insan bazen gezmek istityor eskisi gibi arkadaşlarıyla buluşmak istiyor...bide bebeğin çok masrafı oluyor bunları karşılayacak durumdaysan düşün derim

Bu konuda bana laf ne kadar düşer bilmiyorum ama yorum yapmak istedim...
22 yaşındayım Pazar günü düğünüm var karşıma aşkım çıkmasaydı bu yaşta evliliğe çok erken derdim...
Çocuk konusuna gelince ben daha kendime yeterince zaman ayıramıyorum çocuğuma ilgi gösterebilirmiyim diye düşünüyorum şimdiden hele ki maddi sorunlar varken...Daha doğmadan başlıyor masraflar özel dr muayene ücreti,tahliller,hazırlıklar vs..
Bence biraz daha hayatın tadını çıkarın cnm..
Mutluluklar a.s.

bende 19 yaşında evlendim senin gibi kaçarak... kayınvalidemle oturdum 3 sene bu aradada eşyalarımızı aldık borcumuzu bitirdik 24 yaşında anne oldum şimdi 30 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var maddiyat çok önemli iyi düşünün bence ... çocuk büyütmek zor valla.. kendini hazır hissetmekte önemli tabii birbirinize vakit ayırın bence.. mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…