- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi Melis Turk
Şu an 23 yaşındayım,25 yaşında okul bitecek Allah nasip ederse 27'sinde falan anne olurum.İnternette görüyorum çoğu anne benden önce anne olmuş.Bu duygu nasıl bir duygu?Erken evlilik nasıl bir duygu?
Not:Okulum uzadı özel nedenlerden dolayı ve 25 yaşında mezun olacağım nasipse.Herhangi bir kıskançlık yok içimde okul olmasa 20'li yaşlarda evliliği isterdim yalan değil sadece merak ediyorum.
Anne olmak güzel bir duydu aynı zamanda büyük sorumluluk. Uykun sürekli bölünüyor banyo yapamıyorsun yeri geliyor aç kalıyorsun bazen tuvaletini altına kaçıracak kadar tutman gerekiyor .. gece her saat başı kalkıyor uyumak istiyorsun ama sabah olunca öpmelere doyamıyorsun sanki hiç görmemiş gibi yaklaşıyorsun.. Allah bakabilecek ve kaldırabilecek olan herkese nasip etsin çocuğu.. ben hep 2 çocuğum olsun diye hayal ederdim şuan korkuyorum 2. Den ... ya yetemezsem diye ama biliyorum ki zamanı gelecek 2. İçin hadi diyeceğiz
25-26 yaşında işe başladıktan 3. Yıl sonra evlendim 29 yaşında bebeğim oldu. Evlilik açıkcası hoşuma giden bi şey olmadı pişmanım evlendiğime :)) ama Bebek Harika bi şey.. erken evlilik istemezdim çünkü kendimi biliyorum kaçar giderdim deli aklımla, Fevri tavrımla. Kaldıramıyorum çoğu şeyi. 25ten sonra bile insanlar olgun olmuyor 18-20 yaşlarda çocuk oluyor bence insanlar