- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Baya imkansız biseyPara biriktirip tüm takılan takıları geri vermek istiyorum herkese
Hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya imkansız biseyPara biriktirip tüm takılan takıları geri vermek istiyorum herkese
Aslaaa :)aynı sayılırız peki bu eşinden herhangi bir yüze vurma küçük görme vs olmadı dimi
Konu bi anda size döndü sizi daha cok merak ettım hayırlısı olsun ınsallah :))Aslaaa :)
Benim eşimin ilk evliliği oldu hatta :) çok tereddütlerim vardı, olmaması için çok direndim istemedim ama bırakmadı. Hiç sorun etmedi. Ailesi ile tanıştım, kayınvalideme durumumdan bahsettim; oğlunu istemediğimi, kendi gibi bekar biri ile evlenmesini ona dahi söyledim :)
Kayınvalidem de dahil kimse sorun etmedi :) herkesin başına gelebilir, benim de kızım var . Oğlum istiyorsa bana laf düşmez ben onaylıyorum dedi. Bende ondan sonra bu ilişkiye sıcak baktım. 3 yıldır da ne çekirdek aileden ne de sülalesinden bir ima dahi duymadım :)
Bir şey mi yaşandı bugün? Okumadım bütün sayfaları, alıntılarsanız sevinirimihanete meyil var malesef bugun tescillendi
Çok agir olmadi miHayırsız vede burnunun dikine giden evlatmışsın, bu hareketlerde bulanan aileyi dinlemeyen çoğu boşanıyor
Birde anlamadığım 2. evliliğide 1 kişiyi benzer tekrar evlilik yapmaları
Evlenmek için mi evlendiniz biraz kendime benzettimNasıl o ayrılıktan dönebildim bilmiyorum o sıralar o kadar şok olmuştum ki düzgün karar veremedim. zaten düğüne 2 ay kala ayrılmıştık. Tüm çeyizler benim odama yığılmıştı her gece o bulaşık makinelerinin tabak çanakların arasında uyumak zorunda kaldım. O yolda devam ettim korktum çıkmaya o akıştan. Aile danışmanlığının bişey katacağını düşünmüyorum çünkü affetmek istemiyorum artık onu
Anneme öyle bi konusunu çıtlattım hemen migren atağı tuttu hemen ağlamaklı moda geçiyor
Çok aşıktım seviyodum diyemem ama hayatımda bir heyecandı bi kaçıştı özgürlüktü. Ama şuan pek bişey kalmadı. Kesinkes sevgim ve saygım bitti
Evet yaa ben de aynı şekildeKonu bi anda size döndü sizi daha cok merak ettım hayırlısı olsun ınsallah :))
Asıl aileye ağır olacaktır,Çok agir olmadi mi
Helal olsun ailene ALLAH C.C razı olsun benim babamda hep arkamda durduBak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Bende ilk evlenirken babam, annem aylarca emin misin diye sormuştu.. hep tek cevap vermiştim kesinlikle eminim diye. 4-5 yıl konuşup öyle evlenmeye karar verdik. Düğün günümde babam kuşağımı bağlarken bile kulağıma eğilip şuan istemiyorum de, herkesi geri göndereyim dedi bana. Hayır baba istiyorum dedim. Sırf üzülmeyeyim diye rıza gösterdiler ama hiç bir zaman istemediler; demek ki benim göremediğim ama onların gördüğü bir çok şey vardı dedim ayrıldıktan sonra.
evlendim 10 ay oldu eşyalarımı toplayıp akşamın bir vakti babamın evine geri döndüm. Kapıyı çaldım babam anladı elimdeki valizden, tek söylediğim 'ben geldim baba' dedim.
Hoş geldin kızım gel bizde yemek yiyoruz otur hemen dedi.
Ben anlatana kadar tek bir kelime dahi sormadılar bana. neden, niye, biz sana demiştik vs gibi..
Mutsuzsan, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Ailen sen mutsuz olursan asıl üzülürler.. mutsuz olduğun bir yerde de senin yerin yok.
Niye boyle konusup konu sahibinin cesaretini kiriyorsunuz? Kizlarinin mutsuz bir evliligi surdurup hayat boyu mutsuz olmasi onlari daha cok uzer. Ben de 6 ay evli kalip bosandim , ayrilali 4 ay oldu ve hic evlenmemisim gibi hayatimiza devam ediyoruz ailemle konusu bile gecmiyor evde. Amacinjz ne boyle konusarak anlamadim?Asıl aileye ağır olacaktır,
Benim babamda oturup konuştu bu sevdiğin sana uygun değil ailede uygun değil deyip zamanında gidip araştırdı, bende babama uymuştum, ne kendimi nede ailemi üzmüştüm, onu hatırladımNiye boyle konusup konu sahibinin cesaretini kiriyorsunuz? Kizlarinin mutsuz bir evliligi surdurup hayat boyu mutsuz olmasi onlari daha cok uzer. Ben de 6 ay evli kalip bosandim , ayrilali 4 ay oldu ve hic evlenmemisim gibi hayatimiza devam ediyoruz ailemle konusu bile gecmiyor evde. Amacinjz ne boyle konusarak anlamadim?
O kisiyle evlenseydiniz , mutsuz olup bosansaydiniz , aileniz perisan mi olacakti saniyorsunuz? Elbette uzulurler, keske boyle olmasaydi diye ama kizlarinin mutlulugu her zaman daha onemlidir. Olan oldu artik gelecege bakalim derler. Konu sahibi sen hic bu konusmalara bakma, seni ne mutlu edecekse onu yap. Ailen de dahil kimse senin kadar uzulmez zaten ve ailen icin sakin mutsuz oldugun evlilige devam emeBenim babamda oturup konuştu bu sevdiğin sana uygun değil ailede uygun değil deyip zamanında gidip araştırdı, bende babama uymuştum, ne kendimi nede ailemi üzmüştüm, onu hatırladım
Ne ince bi aileniz varmış. Çok şanslısınızBak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Bende ilk evlenirken babam, annem aylarca emin misin diye sormuştu.. hep tek cevap vermiştim kesinlikle eminim diye. 4-5 yıl konuşup öyle evlenmeye karar verdik. Düğün günümde babam kuşağımı bağlarken bile kulağıma eğilip şuan istemiyorum de, herkesi geri göndereyim dedi bana. Hayır baba istiyorum dedim. Sırf üzülmeyeyim diye rıza gösterdiler ama hiç bir zaman istemediler; demek ki benim göremediğim ama onların gördüğü bir çok şey vardı dedim ayrıldıktan sonra.
evlendim 10 ay oldu eşyalarımı toplayıp akşamın bir vakti babamın evine geri döndüm. Kapıyı çaldım babam anladı elimdeki valizden, tek söylediğim 'ben geldim baba' dedim.
Hoş geldin kızım gel bizde yemek yiyoruz otur hemen dedi.
Ben anlatana kadar tek bir kelime dahi sormadılar bana. neden, niye, biz sana demiştik vs gibi..
Mutsuzsan, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Ailen sen mutsuz olursan asıl üzülürler.. mutsuz olduğun bir yerde de senin yerin yok.