Erken boşanma kararı..Aileye söylemek..

aynı sayılırız peki bu eşinden herhangi bir yüze vurma küçük görme vs olmadı dimi
Aslaaa :)
Benim eşimin ilk evliliği oldu hatta :) çok tereddütlerim vardı, olmaması için çok direndim istemedim ama bırakmadı. Hiç sorun etmedi. Ailesi ile tanıştım, kayınvalideme durumumdan bahsettim; oğlunu istemediğimi, kendi gibi bekar biri ile evlenmesini ona dahi söyledim :)
Kayınvalidem de dahil kimse sorun etmedi :) herkesin başına gelebilir, benim de kızım var . Oğlum istiyorsa bana laf düşmez ben onaylıyorum dedi. Bende ondan sonra bu ilişkiye sıcak baktım. 3 yıldır da ne çekirdek aileden ne de sülalesinden bir ima dahi duymadım :)

Aslaaa :)
Benim eşimin ilk evliliği oldu hatta :) çok tereddütlerim vardı, olmaması için çok direndim istemedim ama bırakmadı. Hiç sorun etmedi. Ailesi ile tanıştım, kayınvalideme durumumdan bahsettim; oğlunu istemediğimi, kendi gibi bekar biri ile evlenmesini ona dahi söyledim :)
Kayınvalidem de dahil kimse sorun etmedi :) herkesin başına gelebilir, benim de kızım var . Oğlum istiyorsa bana laf düşmez ben onaylıyorum dedi. Bende ondan sonra bu ilişkiye sıcak baktım. 3 yıldır da ne çekirdek aileden ne de sülalesinden bir ima dahi duymadım :)
Konu bi anda size döndü sizi daha cok merak ettım hayırlısı olsun ınsallah :))

Ben de 6 aylik evli iken bosandim. Hic oluru yoksa beklemenize gerek yok, zamaniniza yazik. Kesin kararliysaniz yarin gidin annenizin evine, ailenize aciklayin. Bir sure uzulurler tabi ama hayat devam ediyor, hersey unutuluyor. Ben ayrilali 4 ay oldu. Hic evlenmemisim gibi hayatimiz devam ediyor.

Acaba once terapi falan mi deneseniz?
Arada sevgi saygi tamamen bitmediyse biraz dusunun derim

Hayırsız vede burnunun dikine giden evlatmışsın, bu hareketlerde bulanan aileyi dinlemeyen çoğu boşanıyor
Birde anlamadığım 2. evliliğide 1 kişiyi benzer tekrar evlilik yapmaları

Nasıl o ayrılıktan dönebildim bilmiyorum o sıralar o kadar şok olmuştum ki düzgün karar veremedim. zaten düğüne 2 ay kala ayrılmıştık. Tüm çeyizler benim odama yığılmıştı her gece o bulaşık makinelerinin tabak çanakların arasında uyumak zorunda kaldım. O yolda devam ettim korktum çıkmaya o akıştan. Aile danışmanlığının bişey katacağını düşünmüyorum çünkü affetmek istemiyorum artık onu

Anneme öyle bi konusunu çıtlattım hemen migren atağı tuttu hemen ağlamaklı moda geçiyor

Çok aşıktım seviyodum diyemem ama hayatımda bir heyecandı bi kaçıştı özgürlüktü. Ama şuan pek bişey kalmadı. Kesinkes sevgim ve saygım bitti
Evlenmek için mi evlendiniz biraz kendime benzettim

geçmişe yapacak birşey yok.ciddi boşanma sebebi olarak neyi ileri sürüyorsunuz?esprilere gülmüyor diye eşten utanma soğuma olmaz heralde.

Bende senin gibiydim martta evlendim ağıstos da fiili olarak ayrıldık daha resmiyette boşanamadık...Bence izin Al kısa bir tatile cık o atesşin içinde insan sağlıklı düşünemiyor bir kafanı dinle ruhen ve fiziken kendine gel öyle karar ver derim.Kestirio atmak da kolay olmuyor .Hayatımızı çalan bu erkeklerin ve ailelelerinin allah cezasını versin 😕

Zaten anneniz uzuldu diye nisanliniza tekrar donup evlenmişsiniz daha kotuye gitmis is simdi kesin kararlı gibi duruyorsunuz aileniz uzulecek diye boşanmadıniz diyelim cocuk olacak o zman daha zor olacak boşanmak siz mutlu değilseniz cocukta mutsuz olacak surekli bosansaniz bile cocuk dolayısıyla yuzyuze geleceksiniz sinir bozucu bi durum

Bak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Bende ilk evlenirken babam, annem aylarca emin misin diye sormuştu.. hep tek cevap vermiştim kesinlikle eminim diye. 4-5 yıl konuşup öyle evlenmeye karar verdik. Düğün günümde babam kuşağımı bağlarken bile kulağıma eğilip şuan istemiyorum de, herkesi geri göndereyim dedi bana. Hayır baba istiyorum dedim. Sırf üzülmeyeyim diye rıza gösterdiler ama hiç bir zaman istemediler; demek ki benim göremediğim ama onların gördüğü bir çok şey vardı dedim ayrıldıktan sonra.
evlendim 10 ay oldu eşyalarımı toplayıp akşamın bir vakti babamın evine geri döndüm. Kapıyı çaldım babam anladı elimdeki valizden, tek söylediğim 'ben geldim baba' dedim.
Hoş geldin kızım gel bizde yemek yiyoruz otur hemen dedi.
Ben anlatana kadar tek bir kelime dahi sormadılar bana. neden, niye, biz sana demiştik vs gibi..

Mutsuzsan, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Ailen sen mutsuz olursan asıl üzülürler.. mutsuz olduğun bir yerde de senin yerin yok.
Helal olsun ailene ALLAH C.C razı olsun benim babamda hep arkamda durdu

Asıl aileye ağır olacaktır,
Niye boyle konusup konu sahibinin cesaretini kiriyorsunuz? Kizlarinin mutsuz bir evliligi surdurup hayat boyu mutsuz olmasi onlari daha cok uzer. Ben de 6 ay evli kalip bosandim , ayrilali 4 ay oldu ve hic evlenmemisim gibi hayatimiza devam ediyoruz ailemle konusu bile gecmiyor evde. Amacinjz ne boyle konusarak anlamadim?

Niye boyle konusup konu sahibinin cesaretini kiriyorsunuz? Kizlarinin mutsuz bir evliligi surdurup hayat boyu mutsuz olmasi onlari daha cok uzer. Ben de 6 ay evli kalip bosandim , ayrilali 4 ay oldu ve hic evlenmemisim gibi hayatimiza devam ediyoruz ailemle konusu bile gecmiyor evde. Amacinjz ne boyle konusarak anlamadim?
Benim babamda oturup konuştu bu sevdiğin sana uygun değil ailede uygun değil deyip zamanında gidip araştırdı, bende babama uymuştum, ne kendimi nede ailemi üzmüştüm, onu hatırladım
Kız kardeşim burnunun dikini gidip evlendi hiç birimizi dinlemedi, 3 yıl sonra boşandı,
Birde hastalandı annem çok zor yıllar yaşadı onun psikolojisini düzeltene kadar çok üzdü bizi ve annemi o günler geldi gözüme

Benim babamda oturup konuştu bu sevdiğin sana uygun değil ailede uygun değil deyip zamanında gidip araştırdı, bende babama uymuştum, ne kendimi nede ailemi üzmüştüm, onu hatırladım
O kisiyle evlenseydiniz , mutsuz olup bosansaydiniz , aileniz perisan mi olacakti saniyorsunuz? Elbette uzulurler, keske boyle olmasaydi diye ama kizlarinin mutlulugu her zaman daha onemlidir. Olan oldu artik gelecege bakalim derler. Konu sahibi sen hic bu konusmalara bakma, seni ne mutlu edecekse onu yap. Ailen de dahil kimse senin kadar uzulmez zaten ve ailen icin sakin mutsuz oldugun evlilige devam eme

Bak arkadaşım ailen üzülecek diye hayatını mahvetme.
Bende ilk evlenirken babam, annem aylarca emin misin diye sormuştu.. hep tek cevap vermiştim kesinlikle eminim diye. 4-5 yıl konuşup öyle evlenmeye karar verdik. Düğün günümde babam kuşağımı bağlarken bile kulağıma eğilip şuan istemiyorum de, herkesi geri göndereyim dedi bana. Hayır baba istiyorum dedim. Sırf üzülmeyeyim diye rıza gösterdiler ama hiç bir zaman istemediler; demek ki benim göremediğim ama onların gördüğü bir çok şey vardı dedim ayrıldıktan sonra.
evlendim 10 ay oldu eşyalarımı toplayıp akşamın bir vakti babamın evine geri döndüm. Kapıyı çaldım babam anladı elimdeki valizden, tek söylediğim 'ben geldim baba' dedim.
Hoş geldin kızım gel bizde yemek yiyoruz otur hemen dedi.
Ben anlatana kadar tek bir kelime dahi sormadılar bana. neden, niye, biz sana demiştik vs gibi..

Mutsuzsan, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.
Ailen sen mutsuz olursan asıl üzülürler.. mutsuz olduğun bir yerde de senin yerin yok.
Ne ince bi aileniz varmış. Çok şanslısınız😌 Allah muhabbetinizi daim etsin🙏

Back
X