Erken boşanma kararı..Aileye söylemek..

Kurduğunuz düzen 6-7 aylık..
Tekrardan eski düzenine döner, iş bulursunuz. Bunlar sonra ki süreçler. Siz önce ne istediğinize karar verin. :)
Ben kesinlikle onunla olmak istemiyorum artık samimiyetsiz geliyor. Her hareketi batıyor.Hiç bişeyine inanmıyorum. En ufak bişeyde bile yalan söylediğini düşünüyorum ciddiye alamıyorum.

Yanlış hareketler yapıp pişman olmaktan sa bu süreçte mümkünse bir psikolgla görüşün.gelgitli bi psikolojiniz var gibi çünkü.

Bugün aldığınız karardan da bir hafta sonra geri adim atabilirsiniz kendi kendine kalırsanız gibi geldi bana.

İlk bi gidin danışın anlatın .kararinuzin bosanmak olduğunu ama nasil ve ne sekilde yapacağinizi bilmediğinizi,cesaretinizi kiran noktaları bir bir anlatın.
Profesyonel bir yardımla kolaylıkla bu geçiş süreceini aşarsınız.
psikolaga gitmek istiyorum ama şuan maddi durumumuzda iyi değil ki :KK43: Ama gitmek istiyorum. Herşeye ağlıyorum herşey berbat gidiyor. Hayatımda böyle kötü bi dönem geçirmedim. oda aynısını söylüyor. Ben o kavga gürültünün içinde bile daha mutluydum.İntiharı düşündüğüm dönemlerden bile daha kötüyüm diyor

Kızlar selam ben ağustosun başında evlendim ama olmuyor hiç anlaşamıyoruz. 3 yıllık sevgililik nişanlılık dönemimiz oldu o zamanlarda da kötüydük ama bırakmak istemedim. Benimde hatalarım vardı onunda. Ama onunkiler daha ağır basmaya başladı ve ben kaldıramıyorum artık. Evimi çok seviyorum. Ama eşimden soğuduğumdan eminim. Yani oluru yok artık eninde sonunda boşanma olacak. Tek sorun benim ailem çok hassas nişanlılık döneminde ayrılmıştık annem hastanelik oldu düşünün bende kendimi çok suçlu hissettim. Tekrar barışıp evlendim. Ailem o kadar söyledi emin misin bak sana göre değil dediler falan.Çünkü her şey iptal edilmişti memleketten gelecek insanlar biletlerini iade etti vs vs. Hazır bu şansın varken iyi düşün dediler. Ama kesin olarak evlenmek istediğimi söyledim eşek kafam! Daha 6 aylık evliyken şimdi karşılarına geçip ben ayrılıyorum nasıl diyebilirim ki. Hemen mi bitirmek yoksa 1 yıl dolduktan sonra bitirmek mi daha az üzer onları. Düzeltmeye çalış falan diyebilirsiniz ama olmuyor maalesef aile içine sokamıyorum bile bir nevi utanıyorum ondan. Onun yüzünden ailemden de uzaklaştım ve onları çok özlüyorum. Aslında çok sert görünürüm hatta onları umursamadıgımı sevmediğimi bile düşünüyorlar ama gerçekten çok seviyorum anneannem dedem yaşlanıyor ve ben onları göremiyorum bile.
Nasıl söyleyebilirim cidden çok üzgünüm çok pişmanım çok utanıyorum ve utanacağım.
Zaten baştan belliymiş, olayların akışı bile bağırmış evlenme diye ama evlenmişsiniz. Madem herseye rağmen evlendiniz gayetre bosanirsiniz. Bunda utanacak birsey yok

Ailene yavaş yavaş şöyle..Mesela ben anlaşamıyorum de başta..Sorunlarını anlat..Yavaş yavaş alisirlar da onlar..İnsan her şeye alışıyor.. Bosanicaksin bir süre sonra bu da unutulup gidecek..

Çıkacaksınız karşılarına dan dannn diye konuşacaksınız.
Siz böyle korkak davranırsanız boşanmayı silin kafanızdan.
Lütfen biraz cesaretli olun.
Kendinize güvenin biraz.
Yaşınız kaç bu arada.
26.. Dicekler şimdi mi aklın başına geldi sana 40 kez söyledik dimi kavga ettin bizimle insanları boşu boşuna getirttin 90 yaşındaki nene bile kalktı geldi senin için ayıp değil mi çocuk oyuncağımı bu . Napıcaksın şimdi vs vs dicekler biliyorum çünkü uyardılar işte beni

Cesaterinizi toplayıp ailenizle yüzyüze konuşun elinizde öyle bir sebep olmalı ki insanlar size karşı çıkamasın ama bu şekilde çekinik davranırsanız çok daha uzun zaman mutsuz yaşarsınız daha 6 aylık evlisiniz sizi el üatünde tutmalıydı eşiniz

26.. Dicekler şimdi mi aklın başına geldi sana 40 kez söyledik dimi kavga ettin bizimle insanları boşu boşuna getirttin 90 yaşındaki nene bile kalktı geldi senin için ayıp değil mi çocuk oyuncağımı bu . Napıcaksın şimdi vs vs dicekler biliyorum çünkü uyardılar işte beni

Benim kızımdan yaşça bile küçükmüşsün.
Bir büyüğün olarak söyleyim sana,her evlilikte yaşanır bunlar geçer dersin bazen geçmez, bazen atlatırsın çok mutlu olursun.

Bırak ailenin ne dediğini hayat senin evlat dünyaya bir kere geliyorsun,insanların ne dediği ne söylediği zerre umurunda olmasın sakın.

Onlarda istemezdi senin ayrıldığını,buna emin ol kim ister ki bunu..
Senin mutsuz halini görecekler bir kere,anlatacaksın onlarada hiç bir şey saklamadan.

Yapacağın tek şey budur.
Kendine şans ver sadece.

Zaten baştan belliymiş, olayların akışı bile bağırmış evlenme diye ama evlenmişsiniz. Madem herseye rağmen evlendiniz gayetre bosanirsiniz. Bunda utanacak birsey yok
Ailene yavaş yavaş şöyle..Mesela ben anlaşamıyorum de başta..Sorunlarını anlat..Yavaş yavaş alisirlar da onlar..İnsan her şeye alışıyor.. Bosanicaksin bir süre sonra bu da unutulup gidecek..
Annem soruyo çok iyi değil vs vs diyorum ama babam hiç sormuyor. Bende o konuları açmak istemiyorum henüz o cesareti bulamadım kendimde . Hele amcam çok karşı çıktı o hemen anladı zaten evlenme dedi direk. Belli 5 sene sonra bi kedi alıp yalnız yaşamaya başlayacaksın geleceğini mahvetme aynı eve çıkın ama evlenme dedi.
Cesaterinizi toplayıp ailenizle yüzyüze konuşun elinizde öyle bir sebep olmalı ki insanlar size karşı çıkamasın ama bu şekilde çekinik davranırsanız çok daha uzun zaman mutsuz yaşarsınız daha 6 aylık evlisiniz sizi el üatünde tutmalıydı eşiniz
Ben elimden geleni yapıyorum sen hiçbişey görmüyosun diyo. Ama samimiyetsiz geliyo beni sevdiğinide düşünmüyorum zaten neden evlendik bilmiyorumda o neden evlendi hele?

[/QUOTE
Annem soruyo çok iyi değil vs vs diyorum ama babam hiç sormuyor. Bende o konuları açmak istemiyorum henüz o cesareti bulamadım kendimde . Hele amcam çok karşı çıktı o hemen anladı zaten evlenme dedi direk. Belli 5 sene sonra bi kedi alıp yalnız yaşamaya başlayacaksın geleceğini mahvetme aynı eve çıkın ama evlenme dedi.

Ben elimden geleni yapıyorum sen hiçbişey görmüyosun diyo. Ama samimiyetsiz geliyo beni sevdiğinide düşünmüyorum zaten neden evlendik bilmiyorumda o neden evlendi hele?
Ailenize siz haklı çıktınız deyin ağlayın sızlanın ikna edin ve tabiki ayrılırken haklarınızı alın derim ayrıca eşiniz ne diyor ayrılık konusunda

Benim kızımdan yaşça bile küçükmüşsün.
Bir büyüğün olarak söyleyim sana,her evlilikte yaşanır bunlar geçer dersin bazen geçmez, bazen atlatırsın çok mutlu olursun.

Bırak ailenin ne dediğini hayat senin evlat dünyaya bir kere geliyorsun,insanların ne dediği ne söylediği zerre umurunda olmasın sakın.

Onlarda istemezdi senin ayrıldığını,buna emin ol kim ister ki bunu..
Senin mutsuz halini görecekler bir kere,anlatacaksın onlarada hiç bir şey saklamadan.

Yapacağın tek şey budur.
Kendine şans ver sadece.
Benim mutsuz oldugumu görmüyorlar ki. Uzaktayız görüşemiyoruz aradıklarında iyiyim diyorum ama yok yani. Yurtdışına gideyim diyorum şu dramdan kurtulmak için. En azından görmem kimseyi yanımada gelemezler. Öyle bişey söyledim anneme belki yurtdışına giderim dedim. Müge anlıya çıkarım seni rezil ederim diyor! Yani ille de olduracakmışım

Ailenize siz haklı çıktınız deyin ağlayın sızlanın ikna edin ve tabiki ayrılırken haklarınızı alın derim ayrıca eşiniz ne diyor ayrılık konusunda
Oda istemiyor. Ben bu huzursuz ortamda olmak istemiyorum diyor. 2 kez evden ayrıldı bu arada ama gecesi geri geldi.

Benim mutsuz oldugumu görmüyorlar ki. Uzaktayız görüşemiyoruz aradıklarında iyiyim diyorum ama yok yani. Yurtdışına gideyim diyorum şu dramdan kurtulmak için. En azından görmem kimseyi yanımada gelemezler. Öyle bişey söyledim anneme belki yurtdışına giderim dedim. Müge anlıya çıkarım seni rezil ederim diyor! Yani ille de olduracakmışım

Görmek istemiyorlarda ondan.
Annenide anlamak imkansız bu durumda..

Yok öyle bir şey ya..Tehdit etmek için söylüyorlar..Sanki kötü bir şey mi yapicaksiniz esinizi mi aldatiyorsunuz..Boşaniyorsunuz..Anlaşamadiniz olmadı..Sen söyle en kotu bir ay filan kızarlar sonra da sönerler..

Aileniz size baskı yapmış mı yapmamış mı hiç anlamadım. Bile bile lades yapmışsınız

bende anlamadım ayrıldı diye annesi hastanelık olmuş ,
eeesonra iyi düşün biletler iade oldu falan demiş ,

bence kafası tam yerinde değil son kararını vermmiş ,
nenesini dedesini özlemiş diye kocayı boşayacak

Görmek istemiyorlarda ondan.
Annenide anlamak imkansız bu durumda..
:(
Yok öyle bir şey ya..Tehdit etmek için söylüyorlar..Sanki kötü bir şey mi yapicaksiniz esinizi mi aldatiyorsunuz..Boşaniyorsunuz..Anlaşamadiniz olmadı..Sen söyle en kotu bir ay filan kızarlar sonra da sönerler..
Bende öyle düşünüyorum ama o kadar empoze edildi ki elalem ne der diye artık bende düşünüyorum
bende anlamadım ayrıldı diye annesi hastanelık olmuş ,
eeesonra iyi düşün biletler iade oldu falan demiş ,

bence kafası tam yerinde değil son kararını vermmiş ,
nenesini dedesini özlemiş diye kocayı boşayacak
Hayır özlediğimden değil. Boşa zaman geçirdiğim yerde oldugum için onları göremiyorum yani bi hiç uğruna onlardanda ayrılmış oldum. Özlemek başka boşu boşuna görememek başka bişey bence. Annem bayağı kötü oldu 1 haftalık ayrılıktan sonra herkese haber verildi işte evde benimle konuşmuyolardı. Sonra ben dengesizlik yapıp tamam o zaman evlenicem dedim. Oyun mu oynuyosun sen bizimle vs vs dediler haklı olarak

Aileniz haklı, o kadar uyarmışlar, siz dinlememişsiniz. Şimdide, hiçbir çaba göstermeyip, istemiyorum diyorsunuz. Önce bir ne istediğinize net karar verin. Kararınızdan emin oluyorsanız, ailenizin ne dediği yine önemli olmaz zaten sizin için. Siz, kararınızı verip, arkasında emin olarak durduktan sonra gerisi gelir.
Ama, anlattığınız sebepler boşanmalık gibi durmuyor. Siz birbirinize ve evliliğe alışamamışsınız, herkes kendi bildiği gibi yaşıyor sanki. Sevmiyorsanız, uzatmayın, yıpranıp, yıpratmayın. Ama, seviyorsanız biraz çaba gösterin. Karşılıklı kestirip atmayın öyle.

Back
X