erken doğum,düşük yapan bebeğini kaybeden arkadaşlar hadi paylaşmaya buyrun

evet canım doktorun yakında olması daha iyi tabi ben doktoruma güveniyorum ama oda boş çıkabilir dermanı kimde bulursak ona gideriz dur bakalım hemen tüp bebek için uğraşma çünkü sen aşılamada olsa 1 kere hamile kaldın aşılamadan veya tüp bebekten sonra doğal yollarla gebe kalma çok oluyo diyolar belki seninde öyle olur en azından 3-4 ay deneyin allah büyüktür insan başına böyle bişey gelince panik oluyor sana çok çok hak veriyorum bizde maddi olarak zordayız bende mecbur eylülü bekliycem doktor için taksitlerimiz var belki doktora gitmeden gelir bebişlerimiz mutlaka haberleşelim gelişmeleri çok mecbur değilsen işe girme canım ya şimdi birsürü dengesiz insan var daha çok stres yaparsın ben ondan girmiyorum senin o dediğin testleri rahim ağzı filan bende sorcam doktora sen rahim filmi çektirmiştin dimi?onda çıkmıyomu acaba?folik asitide kullanma dedi doktor gebelik olursa başlarız dedi zaten ben çok kilo aldım ilaçlardan 20 kilo aldım hormon filanda almıştım arkadaşımda 15 kilo aldı bu ilaçlardan oda kesti folik asiti bilmiyorum valla senin dediğin gibi şaşkına döndüm ne yapcaımı bilmiyorum.

canım ya pardon bugün öyle dişim ağrıyoki beynim sulandı karıştırdım aşılama tüp bebek filan neslihanla. öyle ağrım varki adetimede 5 gün var gelmeden dişçiyede gidemem kaldım öyle çaresiz çekiyorum.ya yaşamdaki alp beyi bana çok tavsiye ettiler kötümü o doktor düşünmedim değil gitmeyi.rahim filmi çektirdin dimi?rahim ağzı yetmezliğini nasıl anlıycaklar?beni aydınlatsana canım ya. demin yazdığım gibi işe acil ihtiyacın yoksa acele etme hele serik gibi bi yerde dengesiz çok önce kendini düşün.inan dün gece dua ettim burda yazıştığım arkadaşlar için ve tüm isteyipte kavuşamayanlar için canım allahım çooooooook büyük içime doğuyor tez zamanda burda müjdeler vericez birbirimize.

neslihancım üzülme bebişim ya allah büyük be tatlım paramızda olur bebişimizde şükredelim beterin beteri var demin nisanurhaka yazdım karıştırdım tüp bebeğe acele etme aşılamayla tüp bebekle olanların sonra normal yollarla olabiliyor deneyin biraz az kalmış burdan haberleşelim yine neler olup bitiyo mutlaka öğrendiğimiz şeyleri hemen iletelim birbirimize.

ah arkadaşım ya neler gelmiş başına allah hiçbirini bidaha yaşatmasın kolay değil insan içini dökmek istiyo anlatmak istiyo ama bazen çok güveniyosun payşlaşıyosun arkadaşlarınla sonra onu koz olarak kullanıyorlar canını actıyorlar ben böyle şeyleri çok yaşadım o yüzden burda kendim gibi olan arkadaşlarımla paylaşıyorum çünkü yaşamayan anlamıyor.bu doktorlarıda hiç anlamam kardeşim onca yıl niye okuyosun bilgilerini paylaşmıycaksan yapma bu işi ben sana babamın hayrınamı para döküyorum yeri geliyor 1 aylık erzak paranı veriyosun allah şifalığımızı vericek doktorlarla karşılaştırsın canım ben rahim filmi çektirmiştim dr bana iyiki çektirdin başka eziyetlere gerek kalmadı dedi film sonucunda duvar yapısı normal diyo ama incelikten bahsetmiyor gidince sorcam aklıma takıldı çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama kendimi delik deşik ettirmekte istemiyorum zaten hamile kalana kadar delik deşik ettiler herşeyi akışına bırakıcam bi müddet bakalım ne olucak kötü şeyleri düşünmek bile istemiyorum allah yardımcımız olsun:Saruboceq:tez zamanda sağlıklı bi hamilelik ve bebek nasip etsin inşallah:CüvCüv:

canım buradan haberleşelim şimdilik yapacağımız birşey yok allahtan hayırlısını dilemekten başka

canım benim cok üzüldüm allah sabır versin

slm arkadaşlar sizleri o kadar ii anlıyorum ki bende bebeğimi meleğimi kaybettim
tam 7 aylık olmuştu herşey yolundaydıydı herşey çok ama çok güzel gidiyordu taki doktor bebeğinizin kalbi durmuş diyene kadar dünya başıma yıkıldı sandım allah sabrımızı veriyor tam ben meleğimi 4 yıl beklemiştim tüp bebekle hamile kalmıştım ama olmadı.neyapalım vardır bundada dedim bir hayır arkadaşlar okudum yazdıklarınızı allah hepimize sabır hayırlı hayırlı evlat nasip etsin inşllh.arkadaşlar birbirize destek olalım birbirimize dua edelim.ben bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu ama yeniden cesaretim yok biliyormusunuz yine diyorum hadi yine olursa ben ne yaparım inşallah geçer bunlar allahım birdaha yaşatmasın hiç birimize bol bol dua edelim öpüyorum hepinizi.

canım benim allah sabırlar versin aynı şeyleri hissediyoruz eminim allah bidaha bu acıyı yaşatmasın bende kaybedeli 5 ay oldu benimde hiç cesaretim yok bazen hevesleniyorum ama yaşadıklarım aklıma gelince cesaretim kırılıyor allah yardımcımız olsun arkadaşım hep dua ediyorum tez zamanda kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin.:Saruboceq:

22/02/2007 GÜNÜ ACıL OLARAK OPERASYONA ALINDIM ERKEN DOĞUM OLARAK ( SEBEBı ıSE BEBEŞıMıN BENı ZEHıRLEMEYE BAŞLAMAŞ OLMASI ve BENIMDE HAYATI NOKTADA OLMAMMIŞ) PREMUTURE BıR DOĞUM OLAYI OLDU.ASLAN YAVRUM ANCAK 6 GÜN DAYANABıLDı ACILARA VE 28/02/2007 DE SAAT 4,16 DA ıSE VEFAT ETTı ... 1 MART 2007 DE DEFN ETTıK.6 GÜN OLMASINA RAĞMEN DUYGULAR VE YAŞANANLAR ÇOK ETKıLıYOR ıNSANI HELE O YAVRUYU BABASININ KUCAĞINDA BıR KUTUDA GÖRÜP DE BABASININ TOPRAĞA BIRAKMASI ÇOK ZORDU...ALLAH KIMSEYE YAŞATMASIN DıYORUMMM

BUNLARI YAZARKEN BıLE SEL OLDU AKTI GÖZYAŞLARIM

ah canım başın sağolsun çok üzüldüm seni çok çok iyi anlıyorum.
peki sonra ne oldu yen bebişin varmı?

ah canım başın sağolsun çok üzüldüm seni çok çok iyi anlıyorum.
peki sonra ne oldu yen bebişin varmı?

selam canım nasılsın günler geçiyor ama zor geçiyor değil mi arkadaşım.beklenen adet geldi benim biraz sancılı oluyor nisan ayınıda atlattım mı mayısa allah kerim kafam çok karışık dr. yönünden yada ben karıştırıyorum bilemiyorum.serikteki iki hastanenin dr.görüşeceğim mayısta bakalım. bir tanesi mayısta tekrar düşün demişti ama muayeneden sonra demişti.diğerinede aynı zamanda giderim diye düşünüyorum ssk'ya bakıyorlar ya hayırlısı demekten başka çarem yok.
:Saruboceq:

başın sağolsun canım allah hiçbirimize bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın :Saruboceq:

canım şükür diycem ama pek iyi sayılmam beklenen adet gelmedi test yaptım negatif öyle bekliyorum haftaya doktora gidip baktırıcam herşeye moralim bozuldu adet düzensizleşince bütün herşey bozuluyor illaki ilaç kullanman ve takipta olman lazım borçlar malum sıkışığız ama eşim gidicez sağlığın önemli diyor ben çalışmadığım için üzülüyorum biliyorum daha kötülerde var ama 14 aydır doktora heray zorunlu gibi ödeme yapmak zoruma gidiyor devlete gitsem ultrason için acayip günlere veriyorlar randevuyu benimde ilacı içince belli günde ve satte girmem lazım mecburen gidiyoruz zaten gidicektim ama bikaçay daha beklemem lazımdı öne alındı şimdi.canım içine sinen doktora git allah senide benide şifamızı vericek doktorlarla karşılaştırsın hayırlısını versin herşeyin bu arada kendine çok dikkat etki doktora gittiğinde başka sağlık problemleri çıkmasın canım ben gidince yazarım burdan yada özeline yazarım ne olup bittiğini sende bi gelişme olursa yaz mutlaka çabuk karar verme zamanın var nasılsa seni hem maddi hem manevi rahatlatıcak doktora git araştır iyice benim gittiğim ssk doktoru tahliller hep orda yapılıyor takiplerde özelinde. sende öyle bşey bul inşallah ama serik küçük işte anlıyorum seni burayada git gel zor canım allahım yardımcımız olsun.

slm kızlar rabbım hepımızın yardımcısı olsun umutlarımın sonuna mı geldım dıye dusunuyorum artık malesef 4 bebegımıde kaybettım 5. hamıle kalmaya korkuyuorum buraya yazıyorum cunku bır sız anlarsınız halımden uzuntulerımı umutsuzluklarımı ve düşüncelerimi....... hıc duşunmek ıstemesemde ınsallah bırgun olacak desemde ruyalarımda sokakta hep ıcım acıyor gozyaslarına bogluyorum rabbımden sabır dılıyorum dr degıstırdım herseye sıfırdan basladık kan tahlıllerı ultrosyon o masaya yatmak zaten ınsanın psıkolojısını bozuyu offf..... bu pazartesı esımın spermlerı kontrol edılecek bakalım yenı cıktıgımız bu yolda bızı neler beklıyor madden ve manen cokmus durumdayım rabbım ınsallah emeklerımızın karsılıgını verır dularda bulusmak dılegıyle arkadslarr.......

canımöncelikle çok geçmiş olsun çok zor bi durum seni çok çok iyi anlıyorum aynı şeyleri baştan yaşamak ve sonunda yine aynımı biticek korkusu insanın psikolojisini bozuyor sabır demekten ve dua etmekten başka hiçbişey yapamamak çok kötü allah bidaha yaşatmasın geçen bi düşündüm hayatımı baştan aşağı değiştirmek için bi yola çıkmıştım tam istediğim mutlu sona geliyordumki yoldan başa döndüm en çok korktuğum şeydi başıma geldi artık iki tane tesellim var bence sizde bunları düşünerek teselli bulun birtanesi en azından hamile kalabildğimizi biliyoruz ki senelerce tedavi gören ve onca yıl sonra maddi manevi çöküntü sonrası hamile kalıp bebeğini kaybeden insanlar var allah onlarında yardımcıları olsun.ikincisi bizim cennette meleklerimiz var ve onlara birgün kavuşucaz!!!

Merhaba arkadaşlar.Ben de sizlerinkine yakın sorunlar yaşadım.1 yaşındaki bebeğimi kaybettim.3 sene oldu ama herkesin dediği gibi dün gibi aklımda yaşananlar...Yaşadıkları,yaşadıklarımız...İlk gebeliğimde 2 aylıkken kalp atışı alınamamıştı.Kürrtaj olmak zorunda kaldım.Bu bebeğimde ise 4. ayda ultrasonda sorun tespit etti doktorlar.Böbrek rahatsızlığı vardı.Bebeğim 29 haftalık doğdu.40 gün küvezde kaldı.hastaydı.Hasta bebek kadar zoru yok dünyada sanırım.Şimdi burda bebeklerini hemen kaybeden annelere şunu söylemek istiyorum.Bebeğiniz acı çekmeden öldüyse şükredin.Benim bebeğim 1 yıl boyunca o kadar ameliyat geçirdi,o minicik bedeniyle o kadar acı çekti ki,hiçbir insan yüreği dayanmaz bu acıya...Onun acı çektiğini görmek ve elinden bir şey gelmediğini bilmek kadar zor bir şey yok...Her geçen gün eridim.Doğum günündeyse kaybettik...Bazı arkadaşlar demişler herkes anlamıyor diye.Gerçekten yaşamayan anlamıyor neler yaşadığımızı.Allah hepimize sabır versin...3 yıl geçti ama ben hala kendimi hazır hissetmiyorum yeni bir bebeğe...Çok zor.çokkkk...

canım benim çok çok geçmiş olsun okadar üzüldümki yaşadıklarına kelimeler kifayetsiz kaldı seninki gerçekten dahada zor allah yardımcın olsun güç kuvvet versin bana hep dediler doğduğunda yaşasaydı butür rahatsızlıkları olucaktı acı çekmeden gitti diye inşallah bebeklerimiz sağlklı bi şekilde gelir ve meleklerimizin acısını hafifletirler allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı tez zamanda sağlıklı bebişlerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…