canım benim çok çok geçmiş olsun okadar üzüldümki yaşadıklarına kelimeler kifayetsiz kaldı seninki gerçekten dahada zor allah yardımcın olsun güç kuvvet versin bana hep dediler doğduğunda yaşasaydı butür rahatsızlıkları olucaktı acı çekmeden gitti diye inşallah bebeklerimiz sağlklı bi şekilde gelir ve meleklerimizin acısını hafifletirler allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı tez zamanda sağlıklı bebişlerle doldursun
Amin canım..Çok doğru söylemişler...Onun yaşıtları gibi gülemediğini,büyüyemediğini görmek kadar acısı yok inan...Oğlum 1 yaşındaydı ama 2 aylık bir bebek gibiydi..Oturamıyordu bile.Yaşasaydı da durumunun farkına varsaydı,niye ben de diğerleri gibi yürüyemiyorum,oturamıyorum deseydi bir anneyi asıl o öldürürdü işte...Şükrediyorum ki durumunu anlamadan gitti.Çok içten söylüyorum ki onun acılar içinde kıvrandığını görmek,her geçen gün eridiğini bilmektense Rabb'im şefkat gösterdi aldı diyorum..Ama gel gör ki özlem bitmiyor işte...Hasret bitmiyor...
merhaba canım yaşadılarına üzüldüm bende doğumdan sonra her yoğun bakım unıtesıne gıderken dualar ile gıdıyordum o acı çalan makına seslerı çalmasın oradakı bebişlere bırşey olmasın dıye yıne bebışımı görmeye gıtıiğimde onume bır kız çocuğu çiktı (lösemili) o zaman allahıma du ettım tanrım bızım için bebişim için hangısı hayırlı ıse onu bıze nasıp et dedım benım özürlü bır çocuğa bakmaya gucum yok dedım maddı ve manevı benım için yıkım olur dıye içimden geçirip dua etttım gerçi belkıde bencılce bır şeydı bu ama o çocuğun önüme çıkışı bence bir işarettı dıye düşünüp dururum bazen şimdi tekrar düşünüyorum gebe kalmayı inanın bebişimi görmek bile çok farklı nasıl bır evlat dunyaya geldığını görmek onu görmemekten daha kötü şimdi ise bebişimi hatırlıyorum ve babası ile ara ara konuşuyoruz oğluşumuzu bu bile uzuntu verse de gene güzel bence
Merhabalar Arkadaşlar ;
Bende bir tek benim başıma geldi diye düşünenlerdendim... Yazdıklarınızı okuyana kadar elbette, gerçektende her an herkesin başına gelebiliyormuş... insan hiç başına gelmeyecek sanıyor, çevremde kimsenin başına gelmedi, ama bende bebeğimi kaybedenlerdenim... Baştan beri keyifli ve sorunsuz bir hamilelik yaşadım hatta kendime mi nazar değdirdim acaba diye düşünüyorum artık... ama 12.04.2009tarihinde 32+1 günlük iken bebeğimi kaybettim ; o sabah gaz sancısı gibi bir sancı ile uyandım birkaç saat sonra hastanedeydik kalp atışı vardı ama çok düzensizdi önce baktıklarında sonra ise kalp atışını bir daha bulamadılar ve beni sezeryana aldılar... teşhis dekolman plasenta... Doktorlar hiç bir sorun yokkende bazen böyle şeyler olabileceğini söylediler... Kısmet değilmiş diyorum isyan etmek istemiyorum ama bir yandanda çok içim acıyor... 2 hafta oldu henüz hayat sürüyor ama ben hep ağlıyorum... Herkes destek olmaya çalışıyor sağolsunlar.İşte benim hikayemde böyle...
merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum bende 2kez bebeğimi kaybettim 1.sınde normalden daha ufak oldugu ve canlanmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım uzun bır süre psikolojım bozuldu ve hamıle kalamadım aradan 1sene geçtıkten sonra tekrar hamıle kaldım fakat yıne gebelık kesesı gelişmedıgı için ve kalp atışları duyulmadıgı için doktor bır ıkı test istedı fakat aynı gün bı et parçası düştü yanı düşük başlamıştı kanamayla bırlıkte bebişim yıne gıttı şimdi ise tedavıye başlamak istıyoruz neden bır türlü bebek canlanamıyor dıye allah kımseye böyle şeyler yaşatmasın gerçekten çok zor ınsanın psıkolojısı tamamen bozuluyor
bende evliliğimin 6. yılında 4. aşılamayla hamileydim,sonunda hayallerim gerçek olmuştu ve bebeğim yola çıkmıştı,, ben ve babası sabırsızlıkla bekliyorduk ,, gözümüzden sakınıyorduk , herşey çok güzel gidiyordu hiçbir sorunum yoktu,ta ki 33+3 olana kadar ,, sabah uyandım ve bende bir tuhaflık vardı belimde kasıklarımda ağrı ve karnımda sertleşme vardı ,, ama doğumumun başladığı aklımın ucuna bile gelmiyordu,,o gün tesadüf o ki kontrolüm vardı kontrolwe gittim ve 2cm açılmam vardı doğumum başlamıştı,, apar topar hastaneye yatışım yapıldı ve sadece 2 gün durdurulabildi,33+5 olduğumda oğlumun kalp atışları nst de çok yükseldiği için acil sezeryana alındım ,,bebeğim sadece 24 gün yaşadı senağlama o 24 günü nasıl geçirdiğmi anlatsam burda sayfalar yetmez senağlama Rabbimden dileğim hayırlı ve sağlıklı şekilde yeniden anne olmak:Saruboceq:,,Rabbim bu sefer inş. bebeğimi kucağıma almayıda nasip eder inş..Rabbim tüm dileyen herkeslere göndersin bebişlerini inş.:Saruboceq:
Allah sabır versin.başın sağolsun.Merhabalar Arkadaşlar ;
Bende bir tek benim başıma geldi diye düşünenlerdendim... Yazdıklarınızı okuyana kadar elbette, gerçektende her an herkesin başına gelebiliyormuş... insan hiç başına gelmeyecek sanıyor, çevremde kimsenin başına gelmedi, ama bende bebeğimi kaybedenlerdenim... Baştan beri keyifli ve sorunsuz bir hamilelik yaşadım hatta kendime mi nazar değdirdim acaba diye düşünüyorum artık... ama 12.04.2009tarihinde 32+1 günlük iken bebeğimi kaybettim ; o sabah gaz sancısı gibi bir sancı ile uyandım birkaç saat sonra hastanedeydik kalp atışı vardı ama çok düzensizdi önce baktıklarında sonra ise kalp atışını bir daha bulamadılar ve beni sezeryana aldılar... teşhis dekolman plasenta... Doktorlar hiç bir sorun yokkende bazen böyle şeyler olabileceğini söylediler... Kısmet değilmiş diyorum isyan etmek istemiyorum ama bir yandanda çok içim acıyor... 2 hafta oldu henüz hayat sürüyor ama ben hep ağlıyorum... Herkes destek olmaya çalışıyor sağolsunlar.İşte benim hikayemde böyle...
hayırlı ,uğurlu olsun.sürekli gittiğin dr.sa kan pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptırmanı ister,istemezsede bence başka dr.a gidersin mutlaka bu testleri yaptırmalısın vakit kaybetmeden.sonuca göre ilaç ve iğneye başlanıyormuş.arkadaşlar bende 2 kez düşük yaptım.dün hamile olduğumu öğrendim çok korkuyorum
merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum bende 2kez bebeğimi kaybettim 1.sınde normalden daha ufak oldugu ve canlanmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım uzun bır süre psikolojım bozuldu ve hamıle kalamadım aradan 1sene geçtıkten sonra tekrar hamıle kaldım fakat yıne gebelık kesesı gelişmedıgı için ve kalp atışları duyulmadıgı için doktor bır ıkı test istedı fakat aynı gün bı et parçası düştü yanı düşük başlamıştı kanamayla bırlıkte bebişim yıne gıttı şimdi ise tedavıye başlamak istıyoruz neden bır türlü bebek canlanamıyor dıye allah kımseye böyle şeyler yaşatmasın gerçekten çok zor ınsanın psıkolojısı tamamen bozuluyor
nasılsın semaveela
ben hala daha araştırmaya devam ediyorum.şimdi kan pıhtılaşma testlerimi yaptırıcam ve sonrada dr.gittiğimde(sonuç umarım temiz çıkarda hergün iğne olmak stresinden kurtulurum)rahim ağzı uzunluğuna bakmasını isticem ve ne zaman hamileliği düşünebilirim tekrar diye sorucam.dr. konusunda kafam çok karışık andevada-hicran hnm. ve kevser hnm., anadoluda erhan bey, aspendosta-ümmü hnm.(saat 3'ten sonra yokmuşhst.de ) liste umarım çok uzamaz.kendine iyi bak .Allahtan hayırlısını diliyorum herkes için.
arkadaşlar bende 2 kez düşük yaptım.dün hamile olduğumu öğrendim çok korkuyorum
slm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?