erken doğum,düşük yapan bebeğini kaybeden arkadaşlar hadi paylaşmaya buyrun

Amin canım..Çok doğru söylemişler...Onun yaşıtları gibi gülemediğini,büyüyemediğini görmek kadar acısı yok inan...Oğlum 1 yaşındaydı ama 2 aylık bir bebek gibiydi..Oturamıyordu bile.Yaşasaydı da durumunun farkına varsaydı,niye ben de diğerleri gibi yürüyemiyorum,oturamıyorum deseydi bir anneyi asıl o öldürürdü işte...Şükrediyorum ki durumunu anlamadan gitti.Çok içten söylüyorum ki onun acılar içinde kıvrandığını görmek,her geçen gün eridiğini bilmektense Rabb'im şefkat gösterdi aldı diyorum..Ama gel gör ki özlem bitmiyor işte...Hasret bitmiyor...

bitmez hiç bitmiycek bu dünya yalan cennette buluşucaz meleklerimizle:Saruboceq:.ben meleğimle vedalaşamadım eşime hep anlattırıyorum nasıldı diye hayal ediyorum bazen iyiki bakmadım onu hayalimde hep melek olarak düşünücem bazen keşke baksaydım bi koklasaydım diyorum hep rüyamda görüyorum bugün yine gördüm değişik bi duygu bu çok değişik tarif bile edilemiyor allahım canım güzel allahım yardımcımız olsun tez zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun kucağımızı canım inşallah.

merhaba canım yaşadılarına üzüldüm bende doğumdan sonra her yoğun bakım unıtesıne gıderken dualar ile gıdıyordum o acı çalan makına seslerı çalmasın oradakı bebişlere bırşey olmasın dıye yıne bebışımı görmeye gıtıiğimde onume bır kız çocuğu çiktı (lösemili) o zaman allahıma du ettım tanrım bızım için bebişim için hangısı hayırlı ıse onu bıze nasıp et dedım benım özürlü bır çocuğa bakmaya gucum yok dedım maddı ve manevı benım için yıkım olur dıye içimden geçirip dua etttım gerçi belkıde bencılce bır şeydı bu ama o çocuğun önüme çıkışı bence bir işarettı dıye düşünüp dururum bazen şimdi tekrar düşünüyorum gebe kalmayı inanın bebişimi görmek bile çok farklı nasıl bır evlat dunyaya geldığını görmek onu görmemekten daha kötü şimdi ise bebişimi hatırlıyorum ve babası ile ara ara konuşuyoruz oğluşumuzu bu bile uzuntu verse de gene güzel bence

geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın ne zor anneyiz ama bebeklerimiz yok çok zor ama allah sabrınıda veriyor inşallah sağlıklı birer evlat nasip ederde acılarımız birazcık olsun hafifler.

Merhabalar Arkadaşlar ;
Bende bir tek benim başıma geldi diye düşünenlerdendim... Yazdıklarınızı okuyana kadar elbette, gerçektende her an herkesin başına gelebiliyormuş... insan hiç başına gelmeyecek sanıyor, çevremde kimsenin başına gelmedi, ama bende bebeğimi kaybedenlerdenim... Baştan beri keyifli ve sorunsuz bir hamilelik yaşadım hatta kendime mi nazar değdirdim acaba diye düşünüyorum artık... ama 12.04.2009tarihinde 32+1 günlük iken bebeğimi kaybettim ; o sabah gaz sancısı gibi bir sancı ile uyandım birkaç saat sonra hastanedeydik kalp atışı vardı ama çok düzensizdi önce baktıklarında sonra ise kalp atışını bir daha bulamadılar ve beni sezeryana aldılar... teşhis dekolman plasenta... Doktorlar hiç bir sorun yokkende bazen böyle şeyler olabileceğini söylediler... Kısmet değilmiş diyorum isyan etmek istemiyorum ama bir yandanda çok içim acıyor... 2 hafta oldu henüz hayat sürüyor ama ben hep ağlıyorum... Herkes destek olmaya çalışıyor sağolsunlar.İşte benim hikayemde böyle...

canım öncelikle çok geçmiş olsun ve başın sağolsun daha acın çok taze ama zamanla unutmasakta aşıyoruz acıları çok zor biliyorum o hengameyi atlatmakta en zorlarından biri olayları bilmeyenlere tekrar tekrar anlat ve birçok şey ama benim sana bir tavsiyem olucak çok relax olmaya çalış acını en sevdiklerinle paylaş içine atma sakın en önemlisi hep dua et inşallah allah en kısa zamanda yeni ve sağlıklı bir bebekle yüzlerimizi güldürür tez zamanda.

merhaba arkadaşlar ben yenı üye oldum bende 2kez bebeğimi kaybettim 1.sınde normalden daha ufak oldugu ve canlanmadıgı için kürtaj olmak zorunda kaldım uzun bır süre psikolojım bozuldu ve hamıle kalamadım aradan 1sene geçtıkten sonra tekrar hamıle kaldım fakat yıne gebelık kesesı gelişmedıgı için ve kalp atışları duyulmadıgı için doktor bır ıkı test istedı fakat aynı gün bı et parçası düştü yanı düşük başlamıştı kanamayla bırlıkte bebişim yıne gıttı şimdi ise tedavıye başlamak istıyoruz neden bır türlü bebek canlanamıyor dıye allah kımseye böyle şeyler yaşatmasın gerçekten çok zor ınsanın psıkolojısı tamamen bozuluyor

canım öncelikle hoşgeldin umarım burası sanada bizede uğur getirir ve çok çok geçmiş olsun allah bidaha aynı acıyı yaşatmasın teşhis kondumu sana neden bebeğin kalp atışları duyulamıyor hangi testleri yaptırdın?

teşekkürler hoşbulduk arkadaşım daha bı teşhış konmadı kanamam yenı bıttı için 1ay sonra ancak başlayabılırız dedı doktor vucudun hamılelık şeyını atması gerkıyormuş tamamen..bakalım kan testlerı varmış bununla ılglı onlarda bışey çıkmazsa vajınadan doku örnegı falan alıyorlarmış bıraz zor bır süreç olcak sanırım

canım benım allah sabır versın bol bol dua et kabul olur insallh allah tez zamanda senı senın gıbı olan arkadaslarımıza hayırlı evlatlar nasıp etsın unutma allhtan ümit kesılmezzzz

Allah sabır versin.başın sağolsun.

arkadaşlar bende 2 kez düşük yaptım.dün hamile olduğumu öğrendim çok korkuyorum
hayırlı ,uğurlu olsun.sürekli gittiğin dr.sa kan pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptırmanı ister,istemezsede bence başka dr.a gidersin mutlaka bu testleri yaptırmalısın vakit kaybetmeden.sonuca göre ilaç ve iğneye başlanıyormuş.

geçmiş olsun.amin amin Allah bir daha hiç birimize böyle acılar yaşatmasın

canım benim iyi olmaya çalışıyorum ben hiçbişey yaptırmadım sadece hormonlarıma baktırdım normal çıktı hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum sonuçları haber et bana merak ederim

arkadaşlar bende 2 kez düşük yaptım.dün hamile olduğumu öğrendim çok korkuyorum

canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasp etsin daha önceki düşüklerin neden olmuştu herangi bir test yaptırdınmı

bende 2.5 aylik bebegimi dusurdum 1 ay kadar falan korunduk simdi korunmuyoruz ama hala hamile kalamadim. umutla bekliyorum bakalim allah hepimize birer bebis nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…