nekadar güzel bi haber ben hikayeni bilmiyorum bebğini nasıl nekadarlıkken kaybetmiştin. normal doğumla mı sezeryanlamı alınmıştı. ben d e 15 gün oldu 32. hafatda kaybettim oğlumu. kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama böle haberler duyunca bazen umutlanıyorum sonra oğlumun hasreti çöküyo yine içime. bebğini kaybedişinle tekrar hamile kalışın arasında nekara vakit oldu. merak etti,m canım . tekrar tebrikler. bu kez sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
canımmmmm benim msn ekle orda konuşalım olurmu
kızla ben hamileyimmmmmmmmmm
kızla ben hamileyimmmmmmmmmm
bebeğim karnımda öldü ben de burda herkes teselli ediyor ama bu çok korkunç bir acı 2 gün oldu şunu anladım yaşamayan hiç kimse anlamaz öldüğünü öğrendiğim gün rüyamda gördüm hep çok merak ediyordum yüzünü gidince rüyamda gördüm işte ölsem unutamam
Canım ben de ilk bebeğimi 38 haftalıkken karnımda kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım...Doktorum en az 6 ay bekle demişti ama ben 4 ay sonra korunmayı bırakmıştım.Sezeryan sonrası 5,5 ay sonra da 2.bebeğime hamile kaldım.5,5 ay sonra hamile kalmama rağmen hiç şikayetim olmadı hamileliğim boyunca,bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür...merhaba arkadaslar 35 gün önce doktor ihmali yüzünden bebeğim 5 aylık dogmak zorunda kaldı ve sadece 2 saat hayatta kalabıldı canım cok acıyo bu acıya nasıl alısacagımı bılmıyorum ve rabbım nasıp ederse bır an once yenı bebek ıstıyorum sezeryan dogum yaptım bılgısı olan var mı kac ay beklemem gerekır lütfen bılgısı olan yardım etsın
merhaba arkadaslar 35 gün önce doktor ihmali yüzünden bebeğim 5 aylık dogmak zorunda kaldı ve sadece 2 saat hayatta kalabıldı canım cok acıyo bu acıya nasıl alısacagımı bılmıyorum ve rabbım nasıp ederse bır an once yenı bebek ıstıyorum sezeryan dogum yaptım bılgısı olan var mı kac ay beklemem gerekır lütfen bılgısı olan yardım etsın
Merhaba hepinizede...Hepinizin basi sagolsun...Bende melek annesiyim. hamileliyimin 26. haftasinda sezeryanla dogum yaptim. 1 aya yakin yasadi bebegim ve aci son malesef kaybettim canimin icini...Bende tekrar istiyorum hamile kalmak . Simdi 9 ay oldu ama korkuyorum ameliyat yerlerinde bir problem olurmu diye.... Lütfen böyle durumda olan arkadaslar yazabilirlermi...
rüyacım
sezaryen için gerekli süre bir yıl ama 6 ay bekleyip yada 5 ay bekleyip hamile kalıp da sağlıklı doğum yapanlar duydum ben
istersen dr unla görüş dikişlerine baksın ok alırsan başla derim çalışmalara:)
inşallah rabbim banada nasip eder yavrumun ne kokusunu koklayabildim ne yüzünü görebildim gecelerim kabusa döndü tekmeleri hiç aklımdan çıkmıyorum rabbime dua ediyorum isyan etmek istemiyorum güclü olmak için çabalyorum ama olmuyor inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bır evlat nasip eder banada
canım seni cok ii anlıyorum daha 18 gun önce ikizlerimi erken dogumdan dolayı kaybettim kızım 2gün oglum 1gun yasadı ömrümden ömür gitti ve benim hiç sorunum yoktu hersey 1gunde oldu birkac gun önce dr daydım kontrolde ve hiç sorun yokru 5 gun sonra dogum yaptım bebeklerim 24 haftalıktı kız dogduktan snr sancılarım dursun diye bekledik erkek 2gun içimde tuttum ialaclarla yeterki nekadar gec olursa okadar ii dedi dr lar yasama sansı artsın diye ama küçük erkegim daha az yasadı hayatımda bukadar serum igne ilac yemedim 3gunde 2normal dogum yaptım 2.dogumdan snr hayati tehlikem oldugu sölenmiş 1saati atlatmam cok önemliymiş ve buyuzden bana bebeklerimin öldügünü bile sölemediler ben bi umut yasamaları için dua ediyordum megersem meleklerim gömülmüş bile ben tehlikeyi atlattım ama ne yasadıgımın bilincindeyim ne kendimin allahım bize sabır versin yeni bebeklerimizi saglıklı bişekilde kucagımıza almak nasip etsin inşallah
acını paylaşıyorum 12 gün önce 36 haftalık bebeğimi bilinen hiçbir sebep yokken kaybettim. karnımda öldü. sezeryanla aldılar bebeğimi dayanılır acı değil neden benim başıma geldi diye isyan ediyorum söylenen hiçbir şey beni rahatlatmıyor keşke bende gitseydim bebeğimle diyorum bazen. bazen de yeni bebek için güçlü olmalıyım diyerek kendimi avutuyorum. çok dengesizim iki ayrı uçta geziyorum. yeni bebek için zamanı nasıl delirmeden geçireceğimi bilmiyorum. doktorlara soruyorum ne zaman tekrar hamile kalabilirim diye çok değişen cevaplar alıyorum. allah bizim gibilere sabır versin. sana ne kadar zaman verdi doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?