erken doğum,düşük yapan bebeğini kaybeden arkadaşlar hadi paylaşmaya buyrun

canım ben arada bir girip çıkıyorum genelde sabahları ve akşamları burda oluyorum.hamile olup olmadığın belli oldumu?belli olduysa banan mutlaka mesaj at.rabbim hayırlısıyla bebeklerimizizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

sen ne yaptın cnm gittinmi doktora düşüğün nedeni neymiş sen napcan koruncanmı? seninle daha yakın konuşmak isterdim face veya msn verirmisin bana cnm yada ben versem

perşembe gitcem doktora inşallah.bilmiyorum korunsammı yoksa tekrar denesemmi?her an fikrim değişiyor.tekrar hamile kalmayı çok istiyorum ama yine aynı şeyler yaşanırsa bu sefer kaldıramam.doktorumun ne diyeceğide çok önemli aslında.rahmim toparlandımı toparlanmadımı.bide zaten ben kaybettiğim kızımı da çok zor elde etmiştim.klomen kullandım sonra çatlatma iğnesini kullandım.yaklaşık 6-7 ay sürdü hamile kalabilmem.yine aynı şeyler her ay doktora gitmem gerecek.bilmiyorum aslında çok sıkıldım doktora gidip gelmekten.o yüzden hala kararsızım.sen tekrar hamile kalmak için ne kadar bekledin?sen msn ni ver ben çok ilgili değilim msn ve face le.çok nadir msn ye girerim.sen verirsen benim için daha iyi olur.

canım ben erken dogumdan 30 gün sonra adet oldum bittim rıza madazlı var riskli gebelikler uzmanı ona gittim rahim ağzını ölçtü rahim ağzı yetmezliği yok dedi yumurtalıklarıma baktı bi sorun yok dedi istediğin zaman hamile kal dedi sonrasında doktorunu ii seç dedi. cerrahpaşaya gitmemi önerdi..nihal1982-24@hotmail.com

bende bebegimi kaybettim 6 aylıktı
erken doğumla alındı
buğün 12 ci gün hala kanamam devam ediyor.
dokturum 10 sürer demişti
bu hafta sonu konturola gidecem inş.
bakalım nediyecek.

kızla ben hamileyimmmmmmmmmm

nekadar güzel bi haber ben hikayeni bilmiyorum bebğini nasıl nekadarlıkken kaybetmiştin. normal doğumla mı sezeryanlamı alınmıştı. ben d e 15 gün oldu 32. hafatda kaybettim oğlumu. kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama böle haberler duyunca bazen umutlanıyorum sonra oğlumun hasreti çöküyo yine içime. bebğini kaybedişinle tekrar hamile kalışın arasında nekara vakit oldu. merak etti,m canım . tekrar tebrikler. bu kez sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…