erken doğum,düşük yapan bebeğini kaybeden arkadaşlar hadi paylaşmaya buyrun

bence kesinlikle üniversite hastanesinden riskli gebelik uzmanı araştırmalıyız.hayır canım rahim filmine yada rahim ağzı ölçümüne gerek duymadı dr um. çünkü benim 39 haftalık doğan iki çocuğum var. senin ilkti değil mi?ben biraz araştırdım riskli gebelik için bir doç varmış burda hamiş olursam ona gitmeyi düşünüyorum.sende bir araştırma yap bence.

ilk bebeğim ben önce rahim filmi çektirdm bir sorun yok ama doktorum ilkinde olursa kincisindede olucak demek değildir ilk sağlıklı olursa ikincisi erken doğmazda demek değildir dedi yani her halükarda bütün kadınlar 5 sağlıklı bbekte doğursa 6. problemli olabiliyor yada tam tersi ne olursa olsun rahim filmi gerekliydi canım yne bir sor istersen bende araştırıcam canım tekrar bebek düşündüğümde bakalım hayırlısı allah bidaha yaşatmasın hiçbirimize

7 haftadan once dusuk yasayan arkadaslar umudunuzu kırmayın,çagla şikel 2 haftalık bebegını dusurmustu,dusukten 1 ay sonra hamıle kaalmıs ama saklamıslar herkesten sımdı 3 aylık hamıleymıs

canım bence öncelikle hiçkimse ümidini kaybetmesin böyle durumların kimin başına geleceği belli olmuyor malesef 5 çocuk doğurup 6.yı düşük yapan insanlarda olabilir 5 düşük yapıp 6.yı sağlıklı doğuranda olabilir bence çağla şikel sağlıklı bir örnek değil tıpbın kabul ettiği düşük kürtaj veya erken doğum sonrası en az 3 ay hamile kalmamaktır.

anım herkesın bunyesı farklı benım drum hıc korunma dedı zaten ıstedıgın zaman hemen hamıle kalamıyosunku,benım yengemde kurtaj oldu 1aydan sonra hamıle kaldı ve saglıklı bı oglu var

bende aynı şeyi diyorum zaten canım sen 7 haftadan önce düşük yapanlar diye sınırladığın için dedim benimde arkadaşım 7 haftadan önce olmasına rağmen hala hamile kalamadı bu bünyeyle ilgili bişey banada hep hemen hamile kalırsın dediler ama ben vücudun kendini toplaması taraftarıyım aynı şeyleri yeniden yaşamamak için ondan diyorumki kimse umudunu kaybetmesin ama acelede etmesn önlemlerini alsın umarım hiçkimse yavrusunun acısını yaşamadan kucağına alır bebeğini

Merhaba arkadaşlar,hepinize çok geçmiş olsun, başınız sağolsun bende yeni üye oldum aslında tesadüf eseri internette gezerken böyle bir site olduğunu farkettim dediğiniz gibi bende kendimi tek sanıyordum çünkü çevremde hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım.6 ay önce ikiz bebeklerimi 25 haftalıkken kan transfizyonu sonucu kaybettim bi tanesi kansız kaldığı için karnımda ölmüştü diğeride bütün kanı vücudunda topladığı için doğduktan hemen sonra öldü çok sıkıntılı günler geçirdim hala gözümün yaşı kurumadı ama neyapalım öyle değilmi, bizimde kaderimiz böyle yazılmış allah hepimize sabır versin birdaha göstermesin.Bana bebeklerimi göstermediler bende daha kötü olurum diye görmek istemedim gerçi, şimdi tek avuntum öbür dünyada onlara kavuşabilmek inşllh

çok çok geçmiş olsun.bende 25 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim ocak ayında
tüm tahlillerimi yaptırdım ve rahim filmide çektirdim çok şükür temiz çıktı. benim sorunum kanımın yoğun pıhtılaşmasıymış.normalde problem değilmiş ama hamileyken bebeğe yoğun kan gitmesi düşüğe neden oluyormuş.şimdi hamile olduğumda hergün kan sulandırıcı iğne olmam gerekli.Allah nasip ederse artık düşünüyoruz bir daha hiç kimseye böyle acı yaşatmasın Allahım.
semaveela sen neler yapıyorsun canım nasılsın
dr.ada andeva'ya hicran hanıma gidiyorum.

Başın sağolsun canım... Bende 32+1 de kaybettim kızımı 3 ay bir hafta bitti.Yeni başladığım doktorum bana 6 ay dedi ama belki herkesin durumuna göre bu değişiyordur. Ama sezeryanımı yapan doktor 1 yıl demişti mesela...

Bu arada birşey sormak istiyorum canım ""Hiç bir problem yaşamamıştım hamileliğimde. Ama sonrasında araştırma yaptım.Yapılması gereken bazı testlerin hiç yapılmadığını öğrendim."" demişsin bende çok bir proplem yaşamamıştım bir anda oldu hamilelikte ortaya çıkan yüksek tansiyondan dediler; mesela hangi testler bahsettiğin onu öğrenmek istiyorum mümkünse sağol...

ben de 35 haftalık erken doğum yaptım sebebi yok ama çok şükür rabbime minnoşum bizimle olmayı seçtii

arkadaşlar ne testleri yaptırmamız gerekiyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

selam arkadaşlar ilk önce bebeklerini kaybeden arkadaşlar başınız sagolsun benimde durumun sizinki gibi benzer durum 1.5 sene bekledikten sonra hamile oldugumu ögrendim hamileligimde hiçbir sorunum yoktu 6 ay dolduktan sonra kasıklarım şiddetli bir agrı vardı dokttoruma gittim bir de ne dese erken dogum yapabilirsin hemen hastaneye yattım ne kadarda tedavi olsamda çıkaçak olan malesef durdurulamıyor 3 gün normel dogum yaptım ve melegim sadece 2 saat yaşadı rabbim kimsenin kucagını boş borakmasın ...

ben bundan 50 gün önce erken düşük normal dogum yaptım.22 haftalık 480 gramdı ve 4 saat yaşadı ben küçükköyde asya tı merkezine gidiyordum orda hakan seven beye akşam belimin az altına 5 dakikada bir sancı girdi doktorumu aradım mds bağlasın ebe dedi. gittik ebe mds bağladı bana dedi bu dogum sansıcı değil çocuk gayet ii diye sonra dahiliye yönlendirdi orda bana idrar tahlili yaptılar sonuç bütün vücudum enfeksiyon kapmıştı. bana dahiliye doktoru iğne vurdu bide antibiyotik verdi bunlar hamilelere sorun teşkil etmez dedi.eve geldim sancım durmadı sonra bi wc gittim kanamam gelmiş tekrar apar topar tekrar gittik ordan ebe ne dese burda müdale edemeyiz şişli etfale yönlndirdi oraya gidene kadar 3 santim acılma vardı geç kalınmış dediler sabaha kadar sancımı kesmeye çalıştılar ama ne yazıkki olmadı.. bence bunlar hep doktor hatası o yüzden diyorumki şimdi dogumdan 45 gün geçti hasta oldum bitti tekrar hemen hamile kalsam sorun olurmu sizce şuan sadece bi kolestirolüm var bide rıza madazlı hocama gitti o bana rahim ağzı yetmezliği yok dedi güvenebilirmiyim sizce?

ben de 1 hafta önce normal doğumla bebeğimi ölü olarak doğurdum.23 haftalık ve 440 grdı.gebeliğim gayet normaldi.doktorum bebeğiminde normal olduğunu söylüyordu.geçen hafta suyum geldi ve 2 gün sonra sancılarım başlayıp normal bir şekilde bebeğim doğdu.şuanda bebeğim otopside sonuucu bekliyoruz.allahım ne zor bir şeymiş içim yanıyor.elimi her karnıma götürdüğümde ELVAN'ım aklıma düşüyor.bebeğim karnımdada olabilirdi 4 ay sonra onu kucağıma alabilir emzirebilirdim ana olmadı içim çok acıyor.tv de bebek görmeye dayanamıyorum.bebeğimle izlediğim çizgi filmleri artık görmeye bile tahammül edemiyorum.umarım hepsi geçer rabbim herkese güzel hayırlı bebekler nasip eder...

canım benim sende benim yaşadıklarıma benzer yaşamışsın aynen senin halindeyim bende ama şimdi 55 gün oldu bana 30. gün hastalandım bitti ve riskli gebelikler uzmanı rıza madazlı hocama gittim oda baktı rahim ağzı yetmezliği yok dedi büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonundanmış...istediğin zaman hamiş kalabilirsin dedi... bakalım belkide bu ay hamileyimdir kısmet... 5 gün kaldı adetime...

dr. hemen çocuk yapabilirsiniz dedimi.ben haftaya doktora gidecem inşallah bende de bi problem yoktur.inşallah sen de hamilesindir canım

evet cnm hemen hamile kalmamda sorun yokmuş benim idrar yolu enfeksiyonundan oldu rahim ağzı yetmezliğide yok sendede yoktur olsa sancın olmazdı sende varmıydı akıntı falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…