windycim masallah alisvrisleride yapildi bebislerin gule gule kullansinlar
ben daha hic birsey almadim alamicamda cunku dr dinleneceksin diyor
annem yapicak artik herseyi iyiki annem yanimda allah razi olsun ondan
Bugün, dünün ceremesini çekiyorum resmen.. Sabah uyandığımdan bu yana kendime gelemedim :sinifsinif: Mide bulantısı, soğuk algınlığı, halsizlik bide ellerimde filan uyuşukluk var.. Doktorların çıkmayın dedikleri kadarda varmış arkadaşlar.. mafoldumben Akşama kadar toparlarım inşallah, hep yatıyorum.. Dikkat edin kendinize..
geçmiş olsun umarım bu sefer ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın bende şu anda 30 haftalık hamileyim en ufak bir ağrı da sürekli doğum yapacakmışım gibi geliyor...ayrıca çok korkuyorum
slm arkadaşlar bende erken doğum korkusuyla yaşayanlardanım geçen yıl ikiz bebeklerimi 24 haftalıkken erken doğumla kaybetmiştim şimdi gene ikiz geselik yaşıyorum gene erken doğum riskimiz var şuan 16 haftalık hamileyim 3 aydır evde yatıyorum başta lekelenmelerim hatta kanamam bile oldu ama çok şükür yavrularım şimdi iyiler tam korkularımı yenmeye başlamıştımki iki haftadır kasılmalarım var ilaç içiyorum ama kasılmalar azda olsa devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
allah yavrularınada sanada sağlık versin inşallah güle güle büyüt bebeklerinibende hamileleiğimin başından beri erken doğum korkusu yaşayanlardandım.hep evde yattım,sürekli kontrollere gittim.tam ohh rahatladım derken geçen çarşamba yüksek tansiyon nedeniyle doğuma alındım.oğullarım 33 haftalık doğdular,bunada şükür.şimdi bir hafta kadar hastanede kalıp inşallah Allah'ın izniyle evimize dönücez.benim hamileleğim hep iyi gitti.tansiyonum falanda yoktu ama oldu işte.allah daha kötüsünü vermesin.
bende hamileleiğimin başından beri erken doğum korkusu yaşayanlardandım.hep evde yattım,sürekli kontrollere gittim.tam ohh rahatladım derken geçen çarşamba yüksek tansiyon nedeniyle doğuma alındım.oğullarım 33 haftalık doğdular,bunada şükür.şimdi bir hafta kadar hastanede kalıp inşallah Allah'ın izniyle evimize dönücez.benim hamileleğim hep iyi gitti.tansiyonum falanda yoktu ama oldu işte.allah daha kötüsünü vermesin.
Belimin ağrısına uyandım gecenin bu saatinde.. Neden ağrıyor diye başladım internette araştırmaya.. VARMI BEN GİBİ BÖYLE AGRIYAN, erken dogum belirtisimidir acaba.. zaten kim görse karnın boşalmış aşagıda duruyor bebekler doğum çok yakın diyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?