Erken doğum korkusuyla günlerini geçirenler

windycim sagol canim dikkat ediyorum annem sagolsun hic birsey yaptirmiyo bana
arkadasin adina cok sevindim banada moral oldu insallah bende gorurum o gunleri
bizde bebislerimizi saglikla aliriz kucagimiza insallah

Aminnn inşallahh Meryemcimm, bugün kısa bir dışarı çıkış yapıcaz bizde.. Sadece markete gidip çok yürümeden işlerimizi halledip döneceğiz. Doğum çantamız için alınacaklar var. Onları tamamlayacağız hayırlısıyla bakalım arkadaşlar..

Dışarı çıkmayı özlemişim.. Ama evde dura dura azıcık yürüyünce acayip yoruldum.. Markette hep dinlenerek yaptık alışverişimizi.. Doğuma kadar gider bu gezme bana :) Eve gelince hemen ayaklarımın altına yastık koydum uzatarak oturuyorum... Sırtımda ağrıdı baya.. Ama dinlenince geçecek inşallahh bişey olmaz.. Buarada İlk bebek bezimizi aldıkk boshayallersmile

windycim masallah alisvrisleride yapildi bebislerin gule gule kullansinlar
ben daha hic birsey almadim alamicamda cunku dr dinleneceksin diyor
annem yapicak artik herseyi iyiki annem yanimda allah razi olsun ondan

windycim masallah alisvrisleride yapildi bebislerin gule gule kullansinlar
ben daha hic birsey almadim alamicamda cunku dr dinleneceksin diyor
annem yapicak artik herseyi iyiki annem yanimda allah razi olsun ondan

Çokk sağol Meryemcimm.. Banada yasaklamıştı doktorum yürüyüş için bile evde gidip geldigin yeterli dedi. Ama çok bunalmıştım iyi geldi. Tedirginim aslında, korkumdan kalkmıyorum hiç uzanarak bakıyorum internetede.. Bikaç günü atlatsam dahada rahatlıcam..

Aldık hastane çantası için gerekli olanları.. sonrası için hep internetten almaya karar verdik.. Hele bebek bezleri için topluca alınca 3-4 paket rahat 15-20 tl arası cepte kalıyor öyle hesapladık bugün.. Sende istersen internetten seçebilirsin.. Hem çok hesaplı daha uyguna geliyor.. Bikaç bişeyi birarada alınca kargo ücretide vermek zorunda kalmıyorsun.. Hayırlısıyla vakitlice gelir inşallah kuzularımız :CüvCüv:

windycim ne guzel iyi gelmis sana alisveris
bebeklerimiz saglikla zamaninda gelsinde alisveris nasil olsa yapilir

Bugün, dünün ceremesini çekiyorum resmen.. Sabah uyandığımdan bu yana kendime gelemedim :sinifsinif: Mide bulantısı, soğuk algınlığı, halsizlik bide ellerimde filan uyuşukluk var.. Doktorların çıkmayın dedikleri kadarda varmış arkadaşlar.. mafoldumben Akşama kadar toparlarım inşallah, hep yatıyorum.. Dikkat edin kendinize..

canim gecmis olsun insallah aksama kadar iyi olursun dikkat et kendine

Çok sağol Meryemcim, uyuyakalmışım resmen bayılmış gibi.. Eşimde bende dünün etkisidiyoruz. Ter içinde kalktım.. Yeni yeni geçiyor gibi sanki.. :bbo:

Senin kuzuların cinsiyetleri belli oldumu ? Bizim biri kesin erkek ama diğeri süpriz olacak.. 2 kere kız 2 kerede erkek dediler aynı minnoşumuza 30. haftada yani son kontrolde de göstermedi. Saglıcakla doğsunlarda gerisi önemli değil diyoruz zaten alsanaalsanasmile

windycim insallah daha iyisindir
allahin izniyle 3 tane kizimiz olacak canim oyle cnm saglikli olsunlarr zamaninda gelsinlerde
en onemlisi bu allahim hepimize saglikla zamaninda dogum nasip etsin

slm arkadaşlar bende erken doğum korkusuyla yaşayanlardanım geçen yıl ikiz bebeklerimi 24 haftalıkken erken doğumla kaybetmiştim şimdi gene ikiz geselik yaşıyorum gene erken doğum riskimiz var şuan 16 haftalık hamileyim 3 aydır evde yatıyorum başta lekelenmelerim hatta kanamam bile oldu ama çok şükür yavrularım şimdi iyiler tam korkularımı yenmeye başlamıştımki iki haftadır kasılmalarım var ilaç içiyorum ama kasılmalar azda olsa devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

geçmiş olsun umarım bu sefer ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın bende şu anda 30 haftalık hamileyim en ufak bir ağrı da sürekli doğum yapacakmışım gibi geliyor...ayrıca çok korkuyorum

geçmiş olsun umarım bu sefer ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın bende şu anda 30 haftalık hamileyim en ufak bir ağrı da sürekli doğum yapacakmışım gibi geliyor...ayrıca çok korkuyorum

Merhaba banni, aramızda çok fazla hafta yok sayılır, aşağı yukarı aynı zamanda doğum yaparız sanki dayanırsa minnoşlarımız.. Doktorumuz tarih vermedi bizim daha.. benimde karnım semsert oluyor bazen acaba kasılmamıki bu yaşadıgım ? Bide uyuşuk sanki göbeğim sendede varmı öyle şeyler..

Geçmiş olsun sevilay, aminnn inşallah bu sefer kuzularını kucağına alırsın.. Bol bol dinlen, bu topiktede evin içinde neler yapabileceğimizi korkularımızı paylaşmaya çalışıyoruz zaten.. Oku sende yapmaya çalış evde.. Ben örgüye başlamıştım dırımkırmızı sayesinde, bitane kuzumun kaşkolu bitmek üzere :)

bende hamileleiğimin başından beri erken doğum korkusu yaşayanlardandım.hep evde yattım,sürekli kontrollere gittim.tam ohh rahatladım derken geçen çarşamba yüksek tansiyon nedeniyle doğuma alındım.oğullarım 33 haftalık doğdular,bunada şükür.şimdi bir hafta kadar hastanede kalıp inşallah Allah'ın izniyle evimize dönücez.benim hamileleğim hep iyi gitti.tansiyonum falanda yoktu ama oldu işte.allah daha kötüsünü vermesin.

allah yavrularınada sanada sağlık versin inşallah güle güle büyüt bebeklerini

Allahım analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmenizi nasip etsin sevgili firdos.. Geçmiş olsun büyük kısmını atlatmışsınız çok şükür .. Kaçar kilo dogdular ? Ciğer geliştirici iğne olmuşmuydun ? Bide tansiyon yükselmesi nasıl anlaşılıyo ? Cahilligime verip biraz açıklarmısın canım? Bizlerde ona göre davranalım. Gerçi olacagı varsa zaten olur ama olsun genede tedbir.

Belimin ağrısına uyandım gecenin bu saatinde.. Neden ağrıyor diye başladım internette araştırmaya.. VARMI BEN GİBİ BÖYLE AGRIYAN, erken dogum belirtisimidir acaba.. zaten kim görse karnın boşalmış aşagıda duruyor bebekler doğum çok yakın diyorr

gebelikte bel ağrısı normaldir bildiğim kadarıyla ama genede doktoruna bir danış istersen korkuyla yaşamaktansa bir an önce sebebini öğrensen iyi olur allah yardımcın olsun

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
yatarak geciyor gunlerimiz boyle bunada sukur
allahim saglikla zamaninda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…