Erken doğum korkusuyla günlerini geçirenler

gebeliormaldir bildiğim kadarıyla ama genede doktoruna bir danış istersen korkuyla yaşamaktansa bir an önce sebebini öğrensen iyi olur allah yardımcın olsun

Aminn, evet sevilaycım aradım bugün doktorumuzu normal dedi. Şiştim yüzüm ayagım elim dedim onada normal dedi. Zaten az yiyorum tuz, tansiyonum düşmesin çok diye.. Ölçtür tansiyonunu diyor zaten kontrol amaçlı.. Bide bidaha ciger geliştirici iğne verdi, yarına sabah akşam birer tane vurunacagım bakalım.. Ozaman tekrar ölçtürürüm tansiyonumu.. Sen nasılsın canım ? Nasıl geçiyor ?

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
yatarak geciyor gunlerimiz boyle bunada sukur
allahim saglikla zamaninda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Sagol meryemcim daha iyiyim çok şükür, balon gibi olmak dışında mafoldumben Göbüşde iyice çatlamaya başladı.. Herşeyim feda olsun kuzucuklarıma opuyorumnanaktan Mümkün oldugunca kalkmadan dinlenerek geçirince belimin ağrısıda geçiyor hafifliyor. Hep uzanmak gerekiyor demekki.. akannehir

Harketlerini hissetmeye başladınmı meryem kaydirigubbakcemile2

Buarada ikinci kaşkolumuza başladık teyzelerii :hulya:

windycim iyi olmana sevindim cnm
yok cnm his etmiyorum daha drum 20 haftadan sonra his edersin dedi bakalim artik

canım iyi olmana sevindim endişelerini anlıyorum bende en ufak şeyde korkuyorum paranoyak oldum resmen bugün doktora gittik benimde kasılmalarım normalmiş çok şükür bebeklerimizin ikiside iyiymiş üçlü tarama için kan verdik bu arada bebeklerimizin biri erkek diğerinide göremedik Allah hepimizin yardımcısı olsun meryemcim sen gebeliğin kaçıncı haftasındasın

merhaba arkadaşlar.bende sizin gibi ikiz bebeklerimi bekliyorum:)

tüp bebek tedavisiyle tek yumurta ikizlerine hamileyim ve henüz yolunn başındayım...7+4 günlüğüz daha:) hergün dual ediyorum Allahıma bize bağışla bebeklerimizi diye ...

ama korkularımda var aksilik çıkarsa diye...hepinize bol şanss

allah yardımcın olsun canım inşallah yavrularını hayırlısıyla alırsın kucağına hepimizde korkular var ama iyi şeyler düşünüp moralimizi yüksek tutmamız gerekiyo biliyorsun hamilelikte moral çok önemli ikiz gebeliklerde bulantılar iki kat fazla olur genelde senin bulantılarında fazlamı

ayyy kızlar benide bastı bi telaşş off... dün akşam sancım oldu biraz kasık ağrısı dr umu aradım sancı olabilir dedi ama telaş etme ağrı kesici al geçmezse gel dedi ama şükür geçdi bugünlerde karnımda ve kasıklarımda ağrılar var ödüm kopuyo kızlar daha ciğer geliştiricileride olmadım offfçok korkuyorum...

valla ne yaparsanız yapın ne olucaksa o oluyor bana doktorum 38.haftaya gün vermişti ama 35+4 te doğum yaptım bir anda herşeyim mükemmelken benim tavsiyem bol bol dinlenin ayakta durmak rahime baskı yapıyor ve doğumu tetikliyor

canım merhaba.. Allah tamamına erdirsin.. ben de tüp bebek tedavisiyle (tek embriyo transferiyle) tek yumurta ikizlerine gebe kaldım... çok şükür 16. haftayı bitirdik.. bizde endişe hiç bitmiyor.. doktorum gerçi 24. haftayı geçersek TTTS sendromu denilen korkunç şeyi atlatacağımızı söyledi.. inşallah yavrularımızı sağ salim alırız kucağımıza..
kendine iyi bak...

ayni seyleri bende yasadim 29 haftada oglusum dünyaya gelmek istedi hastanede yattim 1 hafta ve sonunda 36 haftanin son gününde dogdu.simdi 2 yasinda. hic kolay degil sizleri cok ii anliyorum hastanede yattigimda kurban bayramin arifesiydi cok üzülmüs ama o mubarek günde hep dua etmistim allah yinede oglumu bana kendisini bu dünyaya tutuna bilecegi zamanda dünyaya geldi...allah hepinizin yaninda olsun saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin insallah

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım gerçekten acıyı sıkıntıyı yaşayan bilir ama bukadar sıkıntıya rağmen sonunda yavrularımıza kavuşacaksak sabretmek en güzeli zahmetsiz rahmet olmuyor Rabbim bu zahmetlerin sonunda bizi rahmete eriştirir inş zaten yavrularımızı kucağimiza aldığımızda bu sıkıntıları unuturuz

yaa kızlar benim kasılmalarım gene başladı geçen hafta iğne vurulmuştum azalmıştı ama dün geceden beridir sürekli kasılıyorlar doktor korkulacak bir durum yok gibi davrandı ama ben korkuyorum genede uykularım kaçıyor sıkıntıdan uyuyamıyorum sizdede kasılmalar oluyormu lütfen cvp yazın

Çok fazla olmuyor sevilay ama magnezyum kalsiyum filanda kullanıyorum ben.. önledigini okumuştum kasılmaları.. ama aynı kasılma olmayabilir.. dr un sorun yok dediyse normaldir için rahat olsunn..

cevap için teşekkürler canım dr magnezyumun bu dönemde bir getirisi olmaz dedi vermedi belkide normaldir ama ben ister istemez geriliyorum işte

kasılma değilde o haftalarda kasık ağrılarım benimde olmuştu
rahim büyüdüğü için gerilir ağrı yaparmış bana dr normal demişti adet sancısı gibi hissediyordum rahatsız ediciydi ara sıra hala olmuyor değil ama bizim durumumuzda çok normal bence

kasık ağrısı bendede oluyor dr normaldir demişti ama kasılmalar canımı sıkıyor işte

Sevilay Birce Meryem nasılsınız kızlar ?

Bugün 2 tane daha ciger geliştirici ignemizi olduk.. Doktorumuza hergün tansiyonumuzu ölçüp söylicez.. Az kaldı sayılır tetikte bekliyoruz aslında ama sanki önümde bir iki ay daha var gibi geliyor
Öyle çok motive etmişim demekki kendimi doktor direk bişey olursa hastaneye alıcaz deyince bir garip oldum.. Az kaldı kızlar dularınızı eksik etmeyin.. Hem heyecanlı hem meraklı hem mutlu hem endişeli karışık duygulu bir bekleyiş başladıı... Hoşuma gidiyor çokşükür seviniyorum geçen günlerimize..

çok şükür ben iyiyim canım şimdilik bir sıkıntımız yok sadece 3 gündür belim çok ağırıyo bu gün üçlü tarama testi sonucunu alıcaz inşallah sonuçlar iyi çıkar windy cim iyi olmana sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşursun yavrularına böyle doğumu yaklaşanları görünce bir farklı oluyor içim inşallah o güzel duyguları bizde yaşarız

Aminn canım inşallah yaşayacaksınız sizde tabiki... Benim belim agrıdıgı zaman dinleniyorum uzanıyorum, sende dene istersen canım.. Sonucunuzda iyi çıkar inşallaah.. Hayırlı haberlerini bekliyorum..

slm windycim sagol canim bende iyiyim allaha sukur dinlenmeye devam ediyorum
seninde iyi olmana sevindim az kalmis dogumuna darisi bizim bazimiza insallah
allahim hepimize saglikla zamaninda bebeklerimize kavusmamizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…