gebeliormaldir bildiğim kadarıyla ama genede doktoruna bir danış istersen korkuyla yaşamaktansa bir an önce sebebini öğrensen iyi olur allah yardımcın olsun
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
yatarak geciyor gunlerimiz boyle bunada sukur
allahim saglikla zamaninda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
allah yardımcın olsun canım inşallah yavrularını hayırlısıyla alırsın kucağına hepimizde korkular var ama iyi şeyler düşünüp moralimizi yüksek tutmamız gerekiyo biliyorsun hamilelikte moral çok önemli ikiz gebeliklerde bulantılar iki kat fazla olur genelde senin bulantılarında fazlamımerhaba arkadaşlar.bende sizin gibi ikiz bebeklerimi bekliyorum:)
tüp bebek tedavisiyle tek yumurta ikizlerine hamileyim ve henüz yolunn başında.7+4 günlüğüz daha:) hergün dual ediyorum Allahıma bize bağışla bebeklerimizi diye ...
ama korkularımda var aksilik çıkarsa diye...hepinize bol şanss
merhaba arkadaşlar.bende sizin gibi ikiz bebeklerimi bekliyorum:)
tüp bebek tedavisiyle tek yumurta ikizlerine hamileyim ve henüz yolunn başındayım...7+4 günlüğüz daha:) hergün dual ediyorum Allahıma bize bağışla bebeklerimizi diye ...
ama korkularımda var aksilik çıkarsa diye...hepinize bol şanss
ayni seyleri bende yasadim 29 haftada oglusum dünyaya gelmek istedi hastanede yattim 1 hafta ve sonunda 36 haftanin son gününde dogdu.simdi 2 yasinda. hic kolay degil sizleri cok ii anliyorum hastanede yattigimda kurban bayramin arifesiydi cok üzülmüs ama o mubarek günde hep dua etmistim allah yinede oglumu bana kendisini bu dünyaya tutuna bilecegi zamanda dünyaya geldi...allah hepinizin yaninda olsun saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin insallah
yaa kızlar benim kasılmalarım gene başladı geçen hafta iğne vurulmuştum azalmıştı ama dün geceden beridir sürekli kasılıyorlar doktor korkulacak bir durum yok gibi davrandı ama ben korkuyorum genede uykularım kaçıyor sıkıntıdan uyuyamıyorum sizdede kasılmalar oluyormu lütfen cvp yazın
kasılma değilde o haftalarda kasık ağrılarım benimde olmuştu
rahim büyüdüğü için gerilir ağrı yaparmış bana dr normal demişti adet sancısı gibi hissediyordum rahatsız ediciydi ara sıra hala olmuyor değil ama bizim durumumuzda çok normal bence
çok şükür ben iyiyim canım şimdilik bir sıkıntımız yok sadece 3 gündür belim çok ağırıyo bu gün üçlü tarama testi sonucunu alıcaz inşallah sonuçlar iyi çıkar windy cim iyi olmana sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısız kavuşursun yavrularına böyle doğumu yaklaşanları görünce bir farklı oluyor içim inşallah o güzel duyguları bizde yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?