Erken doğum korkusuyla günlerini geçirenler

bende iyiyim canım bebeklerde iyi kız göstermedi kendini kontrolde ama sağlıklılar çok şükür
dualarımız seninle hayırlısıyla al kucağına inşallah sağlıkla ne mutlu sana kazasız bitirdin Allahın izniyle

kızlar üçlü tarama sonucumuz çıktı çok şükür bir problem yokmuş kuzularım sağlıklıymış

Aminn kızlarr çok sagolun güzel dilekleriniz için.. Sevilaycım çok sevindim sonucuna..

Allahhım saglıkla kucaklarımızı doldurur inşallah..

kızlar benim akıntım bugün biraz farklı gibi geldi bana tuvalette yıkanırken farkettim akıntım sümük gibi çektikçe uzanıyo acaba bu normalmi sizdede böyle oluyormu birde hafif bir kabızlık var tuvalette oturunca vajinamın alt kısmında sanki içerden birşey varmış gibi yada şişmiş gibi geldi çok korkuyorum bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfeeeeeeeeeeeennn

Canım kabızlık için lifli gıdalar ye kuru kayısı atıştır aç karnına 4-5 tane.. Kabız oolmamak kendini zorlamaman gerek.. Akıntıya gelince ara ara oluyodu bendede ozaman, şimdide afedersin daha yogun kıvamlı oluyor.. Renkli gelmedigi sürece sorun yok sanırım dr na da gidince danış istersen canım..

şişmeler bende de olmuştu o haftalarda ödem normal geçer hiç korkma
akıntıda kanlı yada kahverengi leke gibi olmadığı sürece problem yok tarif ettiğin gibi benimde akıntım oluyor dr um havalar birden ısındı ondandır diyor hem gebelikte akıntı hep olurmuş endişe edecek birşey yok hiç takılma güzel beslen iyi besle bebişleri ceviz ye fındık ye meyve ye bol sıvı al

kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim akıntıyı dün bir hemşire arkadaşada sordum oda normaldir dedi çok şükür şişlik biraz kafama takılıyordu inşallah dediğiniz gibidir ferahladım biraz çok sağolunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…