Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mumkun mertebe yatarak gecirmeniz gerek bundan sonraki sureciMerhaba bugün itibariyle 27+4 deyim. Ancak kasılma ve ağrılarım var. Doktor bugün ki muayenesinde 32yi göreceğini tahmin ediyorum dedi, korkuyorum. Bu süreçlerden geçen bebeği sağlıkla doğan ve yapılması gereken farklı bir durum varsa bu durumu atlatanlardan destek istiyorum![]()
İnşallah inşallahBenim 28. Haftada başladı sancılarım hastanede yattım 2 gün sonra evde yatarak 33+5 i Bulduk o gün doğum oldu bebeğim 3 yaşına yaklaştı sağlıklı çok şükür.
Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah![]()
Öyle yapıyorum wc ve yemek dışında kalkmıyorum. Zaten ayağa kalktığım anda bebek baskı yapıyor kasıklarıma doğru. İnşallah erken doğmaz bebeğim daha çok küçükMumkun mertebe yatarak gecirmeniz gerek bundan sonraki sureci
İstirahat ederek geçirdim tuvalet harici çok nadir kalktım ilaçlarımı düzenli kullandım. Kesinlikle stres çok etkiliyor bebeğinizi düşünün herşeyin iyi olacağına inanın.İnşallah inşallahçok çok hafif açılman var dedi ama ağrıların devam ederse açılma ilerler dedi. Çok endişeleyim evde neredeyse 4 hafta geçirmişsiniz neler yaptınız nasıl geçti biraz bahseder misiniz?
Evet ama stresli olmamak elde değil. Hep bişey olacak hissi taşıyorum. Fitilin dışında bir ilaç vermedi onu da düzenli kullan demedi. Bebeğiniz kuvezde kaldı mı bir de o süreçleri düşünüyorum ne kadar kalır kalırsa ne yaparım. Öyle zor ki süreç psikolojik olarak. Sağ olun cevaplarınız için.İstirahat ederek geçirdim tuvalet harici çok nadir kalktım ilaçlarımı düzenli kullandım. Kesinlikle stres çok etkiliyor bebeğinizi düşünün herşeyin iyi olacağına inanın.
Ben sürekli hastaneye gidip geliyordum takipteydim önceden de 2 düşüğüm olduğu için baya dikkat ettik .
Fitil dışında kasılma önleyici damarları genişleten bir ilaç kullandım ben .Evet ama stresli olmamak elde değil. Hep bişey olacak hissi taşıyorum. Fitilin dışında bir ilaç vermedi onu da düzenli kullan demedi. Bebeğiniz kuvezde kaldı mı bir de o süreçleri düşünüyorum ne kadar kalır kalırsa ne yaparım. Öyle zor ki süreç psikolojik olarak. Sağ olun cevaplarınız için.
Teşekkür ederim cevaplarınız için aklınıza gelirse dualarını beklerim.Fitil dışında kasılma önleyici damarları genişleten bir ilaç kullandım ben .
Sadece fitil olması garip geldi bana bence başka doktora da gözükün.
Benim bebeğimin gelişimi iyiydi tek sorun ciğerlerinde enfeksiyon vardı o yüzden 1 hafta kaldı enfeksiyon olmasa kalmayacaktı yani. Tavsiyem başka doktora gözükün
Rabbim imtihansız imtihan etsin bizi. Çok çok geçmiş olsun gelmiş bitmiş olsun inşallah. Benim de herşey çok iyi giderken 25.haftadaMerhaba canım 23 haftalıkken sancılar ve kasılmalar nedeniyle hastaneye gittim hemen acil bi şekilde doğumhaneye alındım. 4.5 saat bekledim nstye bağlı şekilde sonra servise yatışım yapıldı yatarken bir kez daha çıkmak zorunda kaldım doğumhaneye yine gecem orada geçti ve toparladım kendimi eve çıkışım yapıldıktan 1 hafta sonra tekrar hastane yatışım yapıldı bebeğe ciğer geliştirici iğne yapıldı ve sadece yatmam gerektiği söylendi 10 gün hastanede yattım şimdi 29+4 olduk kasılmalarım gün içerisinde devam ediyor ama elimizden hiç bir şey gelmiyor sadece yatıcaz ve stres yapmıcaz eminim bebeklerimiz zamanında doğacak içini ferah tut ☺
Evet sürekli yatıyorum 6 haftadır hiç kalkmadım lavaboya gidip gelip yatıyorum benimde ilk çocuğum tecrübesiz olmak gerçekten çok zor ama içimizi rahat tutalım benim oğlumda biraz iri kilosu boyu ilerde gidiyor ama daha çok küçükler zamanını bekleyecekler inşallah bol bol dua edelim elimizden rabbimize sığınmaktan başka hiç bir şey gelmiyorRabbim imtihansız imtihan etsin bizi. Çok çok geçmiş olsun gelmiş bitmiş olsun inşallah. Benim de herşey çok iyi giderken 25.haftada
Sabaha karşı kanamayla uyandım. Sebebini ve teşhisini hala bulamıyorlar. Çok bin şükür bir daha olmadı ama şimdide sancı ve kasılmalar var ilk
bebeğim ve tecrübesizim korkuyorum paniğim. Ama elden gelen bişey yok Allah sağlıkla ve zamanında bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin. Ben daha 28 olmadım ama 1 hafta önde diyor
Dr. İriymiş oğlum. Siz de sürekli yatıyorsunuz değil mi?
15 gündür bende yatıyorum. Kalça kemiklerim ağrıyor bazen ama olsun yeter ki sağlıklı olsun diyorum. Dualarımızda birbirimize de yer verelim inşallah. Zamanlarını beklesinlerEvet sürekli yatıyorum 6 haftadır hiç kalkmadım lavaboya gidip gelip yatıyorum benimde ilk çocuğum tecrübesiz olmak gerçekten çok zor ama içimizi rahat tutalım benim oğlumda biraz iri kilosu boyu ilerde gidiyor ama daha çok küçükler zamanını bekleyecekler inşallah bol bol dua edelim elimizden rabbimize sığınmaktan başka hiç bir şey gelmiyor
Magnezyum kullanıyorum sadece günde iki tane15 gündür bende yatıyorum. Kalça kemiklerim ağrıyor bazen ama olsun yeter ki sağlıklı olsun diyorum. Dualarımızda birbirimize de yer verelim inşallah. Zamanlarını beklesinlerhangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben de öyle. Teşekkür ederim cevaplarınız için.Magnezyum kullanıyorum sadece günde iki tane
Merhaba teşekkür ederim cevabın için. 31 şu an benim ulaşmak istediğim seviye :) 32 ye kadar dayanırsın diyen dr.um. Sancıların olduğunu nasıl anlamıştın peki? Üzüntü ve stres evet etkiliyor ana bazı şeyleri yaşayıp korkunca da elde olmuyor.31+3'te düzensiz yüksek sancılarım çıkmıştı, açılmam yoktu. 2 gece hastanede yattım bu süreçte serumla sıvı takviyesi yapıldı çıkana kadar, hastanede nidicard kullandım günde 4 tane falan diye hatırlıyorum, 2 doz ciğer geliştirici yapıldı.
Doktorum yatak istirahati verdi direkt, çok canın sıkılırsa 10 dakikayı geçmeyecek kadar çıkıp hava alıp yürüyebilirsin dedi o kadar. Sık kontroller yaptık neredeyse her hafta nstye girdim.
Hep yatmaya ya da oturur pozisyonda dinlenmeye çalıştım. Süpürge falan asla yapmadım. Gece yarısı ile 37+5'e girdik çok şükür
Üzüntü ve stres de tetikleyici olabiliyor. Sen dikkat edeceksin bebeğin de zamanını bekleyecek inşallah![]()
Benim doktorumun da ilk hedefi 32 idi. 32, 34, 37 diye hedefler koymuştuk inşallah sen de ileri haftaları göreceksin.Merhaba teşekkür ederim cevabın için. 31 şu an benim ulaşmak istediğim seviye :) 32 ye kadar dayanırsın diyen dr.um. Sancıların olduğunu nasıl anlamıştın peki? Üzüntü ve stres evet etkiliyor ana bazı şeyleri yaşayıp korkunca da elde olmuyor.
Arkadaşımın eşi de gitmişti 25. Haftada kanaması oldu. Hastanenin biri almamız lazım demiş. Başka bir hastaneye gittiler iğneler serumlar. Kız öğretmendi, sezonu kapattı yattı hep sadece wc için kalktı 38 civarı doğurdu sonundaMerhaba bugün itibariyle 27+4 deyim. Ancak kasılma ve ağrılarım var. Doktor bugün ki muayenesinde 32yi göreceğini tahmin ediyorum dedi, korkuyorum. Bu süreçlerden geçen bebeği sağlıkla doğan ve yapılması gereken farklı bir durum varsa bu durumu atlatanlardan destek istiyorum![]()