Erken doğum riski yaşayanlardan destek rica ediyorum 🙏

Benim doktorumun da ilk hedefi 32 idi. 32, 34, 37 diye hedefler koymuştuk inşallah sen de ileri haftaları göreceksin. 🌸
Karnımın altında sertleşme, kasıklarımda huzursuzluk oluyordu (adet öncesi gibi). O hafta kendi doktorum şehir dışında olduğu için başka bir doktora gitmiştim bebek büyüdüğü için baskı yapıyor demişti. Meğer onlar ağrıymış. Hastaneye acile gittiğim gece su gibi iç çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım oldu su mu geliyor diye korkarak gittim. Gelmişken nst bakalım denildi o şekilde çıktı. Yoksa öyle ay doğuruyorum galiba gibi hiç hissetmedim. Beni de bu süreçte hep bu endişelendirdi. Ağrıyı hissedemiyorum ya yine agrım varsa, açılma yaparsa gibi.
Beni hiç nst ye almadılar. Adet sancısı gibi ağrılarım cuma günü oldu c.tesi doktora gittim. Dediği şey bilmiyorum nasıl anladı sancıların var sancın olunca rahim uzunluğun 30a düşüyor dedi. E böyle diyince de panikliyorum tabi. Bir de vajinamda alt karında çok baskı hissediyorum dedim böyle afedersin çıkacak gibi o da öyle oluyorsa kasılmadır dedi. Bugünde çok aşağıda hissediyorum bebeği resmen vajinama tekme atıyor. Yani şu 1 ayı hayırlısıyla görseydim. İnşallah sende bebeğini sağ salim kucağına al. 37 olmuş zaten maşallah subhanallah.

Merhaba, magnezyum kullanıyor musunuz? Kasılmaları azaltması açısından magnezyum takviyesi alabilirsiniz doktorunuza da danışarak. Bnm erken dogum riskim yoktu ama karnim cok sert oldugu icin her ihtimale karşın günde iki defa magnezyum içiyordum bu toz olanlarından.
Merhaba sabah akşam magnezyum alıyorum hap şeklinde evet.

Arkadaşımın eşi de gitmişti 25. Haftada kanaması oldu. Hastanenin biri almamız lazım demiş. Başka bir hastaneye gittiler iğneler serumlar. Kız öğretmendi, sezonu kapattı yattı hep sadece wc için kalktı 38 civarı doğurdu sonunda
Maşallah. Bende öyle yapmaya çalışıyorum yatıyorum ama süreç psikolojik olarak zorluyor bin tane şeyi düşünüyor insan. Allah bana da nasip etsin o haftaları

Beni hiç nst ye almadılar. Adet sancısı gibi ağrılarım cuma günü oldu c.tesi doktora gittim. Dediği şey bilmiyorum nasıl anladı sancıların var sancın olunca rahim uzunluğun 30a düşüyor dedi. E böyle diyince de panikliyorum tabi. Bir de vajinamda alt karında çok baskı hissediyorum dedim böyle afedersin çıkacak gibi o da öyle oluyorsa kasılmadır dedi. Bugünde çok aşağıda hissediyorum bebeği resmen vajinama tekme atıyor. Yani şu 1 ayı hayırlısıyla görseydim. İnşallah sende bebeğini sağ salim kucağına al. 37 olmuş zaten maşallah subhanallah.
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebislerimize 🌸🤲🏻
Adet sancısı gibi ağrı, alt karında kasılma durumu aynı benim yaşadığım cinsten ama rahim ağzı uzunluğuna alttan ya da ultrasonla bakmadan yorum yapması biraz tuhaf geldi belki de jinekolojik bir temeldir bilemiyorum 🤨
Benim bebeğim makat gelişte resmen vajinaya hatta içten içe anüse tekme atıyor senin de makat gelişte olduğu için tekmeleri oraya geliyordur 🐣
O dediğin kasık huzursuluklari ve altta baskıyı hissettiğin sürece kendini zorlama, ayakta kalma hatta ayaklarını oturur pozisyonda tutma bile hep uzan ya da ayaklarının altına puf, sandalye falan koy çok faydasını göreceksin 🌸💜

Adet sancısı gibi ağrı, alt karında kasılma durumu aynı benim yaşadığım cinsten ama rahim ağzı uzunluğuna alttan ya da ultrasonla bakmadan yorum yapması biraz tuhaf geldi belki de jinekolojik bir temeldir bilemiyorum 🤨
Benim bebeğim makat gelişte resmen vajinaya hatta içten içe anüse tekme atıyor senin de makat gelişte olduğu için tekmeleri oraya geliyordur 🐣
O dediğin kasık huzursuluklari ve altta baskıyı hissettiğin sürece kendini zorlama, ayakta kalma hatta ayaklarını oturur pozisyonda tutma bile hep uzan ya da ayaklarının altına puf, sandalye falan koy çok faydasını göreceksin 🌸💜

Allah razı olsun. Benim gibi süreci yaşayıp da çok şükür 37ye kadar gelmiş bir anne adayından bunları duymak beni rahatlatıyor. Resmen kasıklarımda yaşıyor diyorum bebek oraya sıkışıp kalmış gibi. Tekmelerini dediğin gibi vajinamın üstünde hissediyorum çok net. Yatıyorum ben de sol tarafıma ayaklarımın altına yastık koydum hatta. Oğlum diyorum hadi biraz yukarı çık lütfen. Kendinize dua ederken bana da edin. 🤲🌸 Çok teşekkür ederim desteğin için

Bu arada 25.haftadan beri vajinal ultrasonla bakılıyor hep.

Allah razı olsun. Benim gibi süreci yaşayıp da çok şükür 37ye kadar gelmiş bir anne adayından bunları duymak beni rahatlatıyor. Resmen kasıklarımda yaşıyor diyorum bebek oraya sıkışıp kalmış gibi. Tekmelerini dediğin gibi vajinamın üstünde hissediyorum çok net. Yatıyorum ben de sol tarafıma ayaklarımın altına yastık koydum hatta. Oğlum diyorum hadi biraz yukarı çık lütfen. Kendinize dua ederken bana da edin. 🤲🌸 Çok teşekkür ederim desteğin için
Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir dualarımdasın sen de bize dua et lütfen doğumumuz yakın 🌸🐣

Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir dualarımdasın sen de bize dua et lütfen doğumumuz yakın 🌸🐣
Sağ salim kolaylıkla ve en hayırlısıyla göğsüne al bebeğini bağrına bas dilerim. Duamlarımdasın. Doğum yaptığında fırsatın olursa iki kelam yaz merak ederim. 🙏

Maşallah. Bende öyle yapmaya çalışıyorum yatıyorum ama süreç psikolojik olarak zorluyor bin tane şeyi düşünüyor insan. Allah bana da nasip etsin o haftaları
Sürekli yatın valla, arkadaşım netflix falan aldı eşi için incik boncuk sonra istediği romanlar vs kızın canı sıkılmasın diye. İnşallah sağ salim kavuşursunuz evladınıza

Sürekli yatın valla, arkadaşım netflix falan aldı eşi için incik boncuk sonra istediği romanlar vs kızın canı sıkılmasın diye. İnşallah sağ salim kavuşursunuz evladınıza
Çok sağ olun amin inşallah 🙏 ben de TV bakıyorum sürekli oyalamaya çalışıyorum kendimi. Kötü şeyler düşünmemek adına.

Merhaba bugün itibariyle 27+4 deyim. Ancak kasılma ve ağrılarım var. Doktor bugün ki muayenesinde 32yi göreceğini tahmin ediyorum dedi, korkuyorum. Bu süreçlerden geçen bebeği sağlıkla doğan ve yapılması gereken farklı bir durum varsa bu durumu atlatanlardan destek istiyorum 🙏
Merhabalar ben de 30 haftalıkken kanama açılma yaşadım hastanede yattm 31 haftamda da kanda enfeksiyon çıktı yine yatışım oldu. Şu an 32 4 üz. Evdeyim ama sürekli yatmam söylendi. Doktorum iki gün önceki kontrolümde de plasenta erken yaşlanmış erken doğum olacak dedi. Artık dayanamıyorum 34 ü bekliyorz görecek miyim diye siz nasıl oldunuz neler yaptınız acaba

Back
X