Başınız sağolsun öncelikle aynı zamanda yeni gebeliğiniz hayırlı olsun. Bende ilk gebeliğimde 24 haftalık gebeyken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Araştırmalar sonucu hiç bir sebep bulunamadı. 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 21+5 haftalık hamileyim. Doktor bir sıkıntı olmayacak büyük ihtimalle desede korkuyor insan. Sizin erken doğum nedeninize ne sebep sundular?Cok teşekkür ederim 27 haftalık maalesef bu hamileliğim de cok yeni doktora gitmedim kan testi v
Merhaba biz sizinle konuşmuştuk hatırladım sizi aralığınız çok güzel iki sene çok iyi zaman benim biraz erken tedaviyle olduğu için başlamak istedim bende maalesef sebep yok idrar yolu enfeksiyonu vardı bazısı sebep olur diyor bazısı olma diyor bazı doktorlar dikiş atılabilir diyor bazısı progestan diyor rahim ağzı yetmezliğine dair net bişey yok açıkçası ne yaparım bilmiyorum siz dikiş attırdınız mı süreciniz nasıl geçiyor benim daha bir Ay sanırım kalp atışı dahi duymadım allahtan hayırlısıBaşınız sağolsun öncelikle aynı zamanda yeni gebeliğiniz hayırlı olsun. Bende ilk gebeliğimde 24 haftalık gebeyken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Araştırmalar sonucu hiç bir sebep bulunamadı. 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 21+5 haftalık hamileyim. Doktor bir sıkıntı olmayacak büyük ihtimalle desede korkuyor insan. Sizin erken doğum nedeninize ne sebep sundular?
Sizin de basınız sağolsun bu bebeğiniz de hayırlı olsun doğum yaptınız mı dikiş konusun da çok kararsızım rahim ağzı yetmezliği varmı yok mu bilmiyorum şimdi de bunun stresi 12. Hafta da belli olsa hemen attırırım ama 20. Hafta da da belli edebiliyormuş ve genelde erken dikiş öneriliyor dikişinde enfeksiyon gibi bir sorun oluşturuyor sizi çok merak ettim suan nasıp bir tedavi görüyor sunuzMerhaba öncelikle basiniz sagolsun bende siz gibi 25 haftalık dogum yapmıştım kaybettik 8 ay sonra hamile kaydim ayni şekilde rahim ağzı yetmezliği ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir erken doğumu tetikleyen dediler ve rahim ağzına dikis atıldı sizinde bilginiz olsun bu gebeligi rahim ağzı yetmezliği için dr a danışın
Bana dikiş atılmadı. Doktorum çok temkinli bir doktor. Normalde hamileliğimin başında ilerleyen haftalarda duruma göre dikiş atabiliriz demişti. Çok sıkı takip etti. Hiç açılma ve belirtisi olmayınca dikişe gerek yok, tamamen kapalı rahime dikiş atmak saçma birde durduk yere enfeksiyon kalabilirsin dikiş atmayalım dedi. Her gittiğimde rahimi detaylı inceliyor çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı. Maşallah diyerek söylüyorum bu zamana kadar ne kanamam ne tuhaf akıntım ne de ağrım oldu. Ama yinede korkuluyor işte. İnşallah sizin de çok güzel geçsin bu hamileliğinizMerhaba biz sizinle konuşmuştuk hatırladım sizi aralığınız çok güzel iki sene çok iyi zaman benim biraz erken tedaviyle olduğu için başlamak istedim bende maalesef sebep yok idrar yolu enfeksiyonu vardı bazısı sebep olur diyor bazısı olma diyor bazı doktorlar dikiş atılabilir diyor bazısı progestan diyor rahim ağzı yetmezliğine dair net bişey yok açıkçası ne yaparım bilmiyorum siz dikiş attırdınız mı süreciniz nasıl geçiyor benim daha bir Ay sanırım kalp atışı dahi duymadım allahtan hayırlısı
Bir tanıdığım 6 aylık suyu geldi doğum yaptı. Daha 5 ay geçmeden tekrar hamile kaldı ve vaktinde doğurdu. Her hamilelik bir değil ama erken doğum sebebini doktorun bilip tedbiri alması gerekir . Bu sefer vakitli ve sağlıcakla gelsin bebeğinMerhaba arkadaşlar yeniden hamileyim femara ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yeniden diyorum çünkü sekiz buçuk ay önce erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim sezaryen oldum bu yüzden tedirginim tekrarı olur mu bunun için de cok korkuyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu tarz yazılar bizim gibi öyküsü olanlara umut oluyor teşekkür ederim kendi adıma. Peki ikici gebeliğimde dikiş falan atıldı mı arkadaşınızaBir tanıdığım 6 aylık suyu geldi doğum yaptı. Daha 5 ay geçmeden tekrar hamile kaldı ve vaktinde doğurdu. Her hamilelik bir değil ama erken doğum sebebini doktorun bilip tedbiri alması gerekir . Bu sefer vakitli ve sağlıcakla gelsin bebeğin
Amin teşekkür ederim ben şuan 23 haftalık oldum yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama ben Ankara da ameliyat oldum 14. Haftamda dediğiniz doğru yetmezlik kendisini 20 li haftalara doğru gösteriyor o haftalarda da dikis atilmasi riskli enfeksiyon normalde de risk oluşturuyor bence iyi bi prof a danisip karar verin ama korkacak bi işlem.degil 20 dakika kadar sürdü sürmedi işlem 12-14 haftalarda daha kolay oluyor riskleri de çok az şuan dikise ek hem proluton iğne hem progestan fitil kullanıyorum kisalma biraz fark olustu iyi ki dikiş attirmisim diyorum umarım bizi korur size de önerilerse düşünmeden tavsiye ederimSizin de basınız sağolsun bu bebeğiniz de hayırlı olsun doğum yaptınız mı dikiş konusun da çok kararsızım rahim ağzı yetmezliği varmı yok mu bilmiyorum şimdi de bunun stresi 12. Hafta da belli olsa hemen attırırım ama 20. Hafta da da belli edebiliyormuş ve genelde erken dikiş öneriliyor dikişinde enfeksiyon gibi bir sorun oluşturuyor sizi çok merak ettim suan nasıp bir tedavi görüyor sunuz
Masallah Allah nazardan saklasın rabbim hayırlıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende bir perinatolog bulup devam edeceğim tedbir bizden taktir allahtanBana dikiş atılmadı. Doktorum çok temkinli bir doktor. Normalde hamileliğimin başında ilerleyen haftalarda duruma göre dikiş atabiliriz demişti. Çok sıkı takip etti. Hiç açılma ve belirtisi olmayınca dikişe gerek yok, tamamen kapalı rahime dikiş atmak saçma birde durduk yere enfeksiyon kalabilirsin dikiş atmayalım dedi. Her gittiğimde rahimi detaylı inceliyor çok şükür bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı. Maşallah diyerek söylüyorum bu zamana kadar ne kanamam ne tuhaf akıntım ne de ağrım oldu. Ama yinede korkuluyor işte. İnşallah sizin de çok güzel geçsin bu hamileliğiniz
Amin cok teşekkür ederim darısı isteyen herkes inşBir tanıdığım 6 aylık suyu geldi doğum yaptı. Daha 5 ay geçmeden tekrar hamile kaldı ve vaktinde doğurdu. Her hamilelik bir değil ama erken doğum sebebini doktorun bilip tedbiri alması gerekir . Bu sefer vakitli ve sağlıcakla gelsin bebeğin
Ben de Erzincan da yaşıyorum ve imkanlar iyi değil Erzurum da bir perinatolog var ona gidip gelmeyi düşünüyorum ya işte bilsem rahim yetmezliği korkum yok attırırım ama değilse boşa dikiş yemiş olacağım Allah hayırlı kapılar açsın herkese kimseyi zorda bırakmasın bakalım süreç ne gösterecekAmin teşekkür ederim ben şuan 23 haftalık oldum yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama ben Ankara da ameliyat oldum 14. Haftamda dediğiniz doğru yetmezlik kendisini 20 li haftalara doğru gösteriyor o haftalarda da dikis atilmasi riskli enfeksiyon normalde de risk oluşturuyor bence iyi bi prof a danisip karar verin ama korkacak bi işlem.degil 20 dakika kadar sürdü sürmedi işlem 12-14 haftalarda daha kolay oluyor riskleri de çok az şuan dikise ek hem proluton iğne hem progestan fitil kullanıyorum kisalma biraz fark olustu iyi ki dikiş attirmisim diyorum umarım bizi korur size de önerilerse düşünmeden tavsiye ederim
Rahim ağzı yetmezliginde genelde ağrısız pattan acilma oluyormuş gittigim doktorlar buna dikkat etmişti evet iyi bi prof ya da perinatologa gidin dikis önerirse yaptirirsinizBen de Erzincan da yaşıyorum ve imkanlar iyi değil Erzurum da bir perinatolog var ona gidip gelmeyi düşünüyorum ya işte bilsem rahim yetmezliği korkum yok attırırım ama değilse boşa dikiş yemiş olacağım Allah hayırlı kapılar açsın herkese kimseyi zorda bırakmasın bakalım süreç ne göster
Benim de ağrısız açıldı evet inş hayırlısı bakalım kalp atışını duyalım da bir herseye hazırlıklı olmak lazımRahim ağzı yetmezliginde genelde ağrısız pattan acilma oluyormuş gittigim doktorlar buna dikkat etmişti evet iyi bi prof ya da perinatologa gidin dikis önerirse yaptirirsiniz
Arkadaşım ilk gebeliğinde suyun gelince doğum kendiliğinden mı başladı? Yoksa suni sancıyla mı doğum yaptın?Benim de ağrısız açıldı evet inş hayırlısı bakalım kalp atışını duyalım da bir herseye hazırlıklı olmak lazım
Sezaryen oldum maalesefArkadaşım ilk gebeliğinde suyun gelince doğum kendiliğinden mı başladı? Yoksa suni sancıyla mı doğum yaptın?
Herseyin hayırlısı inşallah bu sefer güzel olur herseyBenim de ağrısız açıldı evet inş hayırlısı bakalım kalp atışını duyalım da bir herseye hazırlıklı olmak lazım
Gözün aydın canım Allah size bağışlasın sağ salim kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar yeniden hamileyim femara ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yeniden diyorum çünkü sekiz buçuk ay önce erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim sezaryen oldum bu yüzden tedirginim tekrarı olur mu bunun için de cok korkuyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?