Erken doğum yapan var mı

Inanain ki durumumuz ayni bende zayif kalmasin diye hep kendim yedirdim ama artik yumusk yiyebilecegi seyleri onun onune koymaya basladim. Ben hoc erken dogan bebegin gelisimi geri olur diye dusunmemistim siz neler duydunuz??

Inanain ki durumumuz ayni bende zayif kalmasin diye hep kendim yedirdim ama artik yumusk yiyebilecegi seyleri onun onune koymaya basladim. Ben hoc erken dogan bebegin gelisimi geri olur diye dusunmemistim siz neler duydunuz??
bilmiyorum zayıf olmasından dolayı küçük görünüyordu ya iç güdüsel olarak öyle düşündüm heralde doktor yarın doguma alıcam dedıgı andan ıtıbaren gelişimi nasıl olucak die arastırıymaya baslamıstım:)
1440 gr 42 cm boy 30 cm bas cevresı dogdu
19.ayına girdi
10.5 kilo 82 cm boy bas cevresını bılmıyorum :)

Benimki de dogdugunda 2460 gram 50 cm boy 32 cm bas cevresiydi.
22.5 aylik simdi 10.5 kilo 82 cm boy 45 cm bas cevresi.
1 yasina kadar cok guzel gelisti her ay 1 kilo aliyordu 1 yasindan sonra 9 10 ay kadar gelisimi durdu kilosu sabit kaldi bas cevresi de ayni sekilde daha 1 2 ay once normale donmeye basladi. Hemsireler biseyden mi etkilendi dustu mu falan dediler ama hic bisey de olmamisti. Zaten ayni donemlerde gelisim geriligi olmustu simdi bayagi bayagi duzelttik cok sukur

Şöyle bi bir ay dinleniyim ondan sonra gelsin :) evdeki afat on çocuğs bedel maşaallah

Kızlar bu ani mide bulantısı enseden çöken halsizlik baygınlık hissi birden soğuk bir ter boşalması nedir ya? Sizdede oluyormuydu. Perişan etti beni bugün. Elim kolum et olup kalıyor bi anda. Uyuşuyorum resmen. Eşimi korkutmakta istemiyorum hastaneye gidelim diye tutturuyor. Varmı hamişler bi bilginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…