benimde 25 nisan inş. son adet tarihim olur..
bende temizliğe başladım ,boya işi var ,halılarımı yıkamaya verecem , dip köşe evi elden geçireyim sonra yan gelip yatarım inş. Allah nasip ederse..
Ben de öyle perdeleri yıkadım, storları sildireceğim. Bir hafta sonuda halıları yıkamaya vereyim dedim. Allah hayırlısını nasip etsin.
Aramıza hoş geldin canım. Burada hepimizin bir hikayesi var, hepimizin yüreği yanık. Tabi bizde yanlış olduğunu bile bile aklımızdan senin düşündüklerini geçirip, yavrusunu öpüp koklayanlara imrendik. Üzme kendini, biz anlıyoruz seni. Sen de kendine anlayış göster yaşadıklarımız çık zor. Büyük bir sınav. Allah bütün melek annelerinin yardımcısı olsun, Allah sabır versin, dayanma gücü versin.
Cici_22 aramıza hoşgeldin Allah sabırlar versin. Hepimiz farklı nedenlerle ve farklı zamanlarda bebeğimizi kaybetmiş olsak da aynı şeyleri yaşıyoruz. Yeni doğmuş bir bebeğe bakarken boğazına oturan yumruyu, dolan gözleri bizden iyi kim bilebilir. İlk zamanlar ben de neden ben diye sordum ama etrafıma bakınca evlat acısı çekmiş o kadar çok insan gördüm ki neden ben olmayayım. Onlardan bir farkım yok ki. Hayatta herşey insanlar için, benim başıma gelmez dediğin şey yarın geliyor seni buluyor. Allah tekrarını yaşatmasın, bize kabullenebilecek güç versin, acımızdan yanlış şeyler düşünmekten korusun bizi. Hepimiz geleceğin mükemmel anne adaylarıyız. Muhakkak sabrımızın karşılığını alacağız, yeter ki biz sabretmekten ve umut etmekten vazgeçmeyelim.
cici 22 başın sağolsun hepimiz cennete meleklerini yollamız anneleriz benim 3 meleğim var ben onlardan ayrı saymıyorum kendimi göremesem dokunamasam ninniler söyleyemesem mamalar hazırlayamasam da her an her nefesimde onlarlayım kalbimin her atışında onlar var. Sen de öyle hissediyorsundur belki. Onlara birgün kavuşacağımı biliyorum ve ne kadar mutlu olunabilirse o kadar mutlu yaşamaya çalışıyorum yavrularımın yüzünü kara çıkarmayacağım.
merhaba arkadaşlar.bende melek annesiyim aranıza katılabilir miyim?bende 40haftalik bebeğimi doğuma gittim diye sevinirken karnımda öldüğünü öğrendim.ve üzerinden 50gün geçti.bugünde az önce eve gelirken daha galiba yeni doğmuş bebek gördüm annesinin kucağında ve onu öpüyodu ben kızımı hiç öpüp koklayamadım ve onları öyle görünce içim acıdı yüreğim parçalandı.çok yanlış hissediyorum belki ama biraz da kıskandım bende böyle olabilirdim diye ama olmadı....senin içinde çok sevindim ve çok mutlu oldum acaba bizlerde snin gibi Rabiimizin verdiği vakit ve saatte yeni bebişlerimizi kucağımıza alacakmıyız? inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ve kolay doğum yaşarsın ve bebeğine sımsıkı tutunursun bir daha onu bırakmamak için.Allah yardımcın olsun...
acılarımız ne kadar ortak, ne kadar benzer. hoşgeldin aramıza. insanın içinden burada değil de farklı yerlerde karşılaşsaydık diyesi geliyor ama demek ki alınyazımız böyleymiş. benim de meleğimi Cennet'e uğurlayışım 100.günü. benim bebeğimin 7 haftası vardı. erken geldi.muhtemel doğum tarihi 7 şubattı. sanırım senin de aynı tarıhler değil mi?hamileliğimiz aynı tarihlerde başlamış, aşama aşama aynı heyecanları aynı tarihlerde yaşamışız ve şimdi burada aynı acılarımızı paylaşıyoruz. ne diyeyim inş Cennet'te de aynı güzellikleri yaşarız meleklerimizle birlikte...senağlama
cici22 ve 28mavi keşke bu topikde değilde başka yerde bebekelrimizle ilgili heyecanlarımızı tecrübelerimizi paylaşıyor olsaydık malesef kader bzii burdaa karşılaştırdı. evet yaşadıkalrımız çok ortak şeyler. hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. üzülüyoruz. bu kıskanmak değilde imrenmek belki. çümkü biz de anneyiz bebeklerimzi melek olsa da sadece bizim yavrularımız da bizimle olabilirlerdi diye iç geçiriyoruz. boğazımzı düğüm düğüm oluyo insan içinde gözyaşlarımzı akıtmayalım diye zorlasak da o yaşalr içimize akıyo. hep aynı şeyleri yaşıyoruz çok zor günelr. bugün düşündüm d ebugünelr geçicekmi diye. eşim yeniden hamile olunca sevinmicekmisin dedi. bi an düşündüm evets evinicem belki buruk bi sveinç olucak. acaba kaybedermiyim kavuşabilecekmiyim diye korku dolu ayalr bzii bekliyo olucak. çok korkuyorum gerçekten ama anne olmayı d aherşeyden ço istiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısın eyle. bzilere yardım et.
hadi hayırlısı canım
inş. herşey güzel olur.
Premete kullanıcısından alıntı
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
Aabeyazmelek-----------
Eburcu----------------------13.04.2010
Evrimsus-------------------
Hadibakem----------------17.04.2010
Limburg1985--------------12.04.2010
Özlenen2010------------
Premete------------------- 01.05.2010
Seymacım----------------
Sinannuray--------------- 16.04.2010
Hayır canım yaptırmadım 13 Nisan son adet tarihim olacak Nasip olur da bir aksilik çıkmazsa Nisan sonu Mayıs başı transfere gideceğim. Allah yardımcım olsun.
bende temizliğe başladım ,boya işi var ,halılarımı yıkamaya verecem , dip köşe evi elden geçireyim sonra yan gelip yatarım inş. Allah nasip ederse..
Kızlar liste karıştı kimimizin son adet tarihi yazıldı kimimizin beklenen adet tarihi. Mesela benim 01 mayıs beklene adet tarihim, limburgun da öyle bu tarihler hamile olduğumuzu öğreneceğimiz tarihler. Sizce son adet tarihini mi yazayım yoksa beklenen adet tarihini mi. Siz söyleyin ben ona göre listeyi yeniden düzenleyeyim.
Merhaba canım , çok geçmiş olsun , neler yaşadığını , neler hissettiğini çok iyi biliyorum...İnşallah hiç birimiz böyle bir acıyı tekrar yaşamayız...
Canım inşallah sende en doğru zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...Ben de başlarda acaba diyordum ama sonra tekrar hamile kalacağıma ve her şeyin yolunda gideceğine inandırdım kendimi , lohusalık döneminden sonra kendime çok iyi bakmaya çalıştım yeni bir hamilelik için...Umudumuzu hiç bir zaman yitirmemeliyiz , umudumuz olmazsa bizler için yaşamak çok zor bir hale geliyor çünkü...
Canım benim çok geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmaz inşallah...Bebeğini kaybedeli 17 gün olmuş , lohusalık döneminde olduğun için daha da hassassındır şimdi...Şu 40 gün bir geçsin , biraz daha güçlü olacaksın , ahhh ahhh ben şu lohusalığı atlatana kadar neler neler kurmuştum kafamda , ne acılar çekmiştim ... Allah yardımcın olsun canım , en kısa zamanda sağlıklı bebekler diliyorum senin için de...
Tamam canım ekleyeyim 16'sı senin son adet tarihin mi yoksa beklenen adet tarihin mi. Hangisini yazalım listeye. Sen söyle diğer kızlar da bildirsin hemen yazalım.[/QUOeskide hep aynı günde olurdum martta 16 sında oldum bi değişiklik olmazsa bu ayda 16 sında olucam cnm tşkler
pREMETE Özlenen2010'un beklene son adet tarihi 25 Nisan onuda eklermisin liste karışmasın
canım bence biz ve bebeklerimiz seçilmiş insanlarız çünkü onlar aslında bizim kurtarıcalarımız herkese nasip olmayan şey bize oldu onlar bizsiz cennete girmicekler ve gerçekten biz onları değil ama onlar bizi kurtarıcak.okuduğun kitap çokgüzel galiba adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?