yaaa ben ne zaman kalcam ama ya bende çok istiyorumda daha erken galiba test yaptırmayı düşünüyodum bi kaç tane gerçi hiç bir sorun bir problem yok dedi dr ama genede yaptırayım dedim içim rahatlasın diye.ama ben bebiş istiyorum.
canım bence biz ve bebeklerimiz seçilmiş insanlarız çünkü onlar aslında bizim kurtarıcalarımız herkese nasip olmayan şey bize oldu onlar bizsiz cennete girmicekler ve gerçekten biz onları değil ama onlar bizi kurtarıcak.okuduğun kitap çokgüzel galiba adı ne?
yok be canım sezeryanlıyım ama en az 3 ay beklesem bana yeter gibi geliyo çünkü benim yengem sezeryanden sonra 40çıktığı gün 2.bebeğine hamile kaldı biliyomusun ve Allah sağlıklı bi bebek daha verdi.bi sorunla karşılaşmadı yani hiç.
:ecrin_bebek:NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ:ecrin_bebek:
Aabeyazmelek-----------
Eburcu----------------------13.04.2010
Evrimsus-------------------
Hadibakem--------------- 17.04.2010
Limburg1985--------------12.04.2010
Özlenen2010------------
Premete------------------- 01.05.2010
Seymacım----------------
Sinannuray--------------- 16.04.2010
Kızlar liste karıştı kimimizin son adet tarihi yazıldı kimimizin beklenen adet tarihi. Mesela benim 01 mayıs beklene adet tarihim, limburgun da öyle bu tarihler hamile olduğumuzu öğreneceğimiz tarihler. Sizce son adet tarihini mi yazayım yoksa beklenen adet tarihini mi. Siz söyleyin ben ona göre listeyi yeniden düzenleyeyim.
olur canım benimde 40 hafta,sezeryan,büşra,2300gr,14,02,2010,ölü doğum ve ablasyo plesanta canım bilgilerim bunlar eklersen sevinrm
bende e3n kısa bütün bursa yı arayıp bulmaya çalışıcam canım beşlıcam okumaya inşallah bulurum bende.
Evet ben de eşimi ikna edebilseydim daha erken başlayacaktım. Ama ikna edemedim. Zaten benim pek öyle laf dinleme huyumda yoktur, bildiğimi okurum. Ama başıma bölye bir gelince bu sefer bekleyeyim dedim. Çünki eşim tekrar aynı şeyleri yaşamay dayanamayız dedi, beni dinle bekleyelim diye çok ısrar edince o birsene ben 6 ay dedim 6 ayda anlaştık. Hayırlısı inşallah allah yüzümüzü güldürür busefer.[/QU
hayırlısı neyse o olsun canım.bende ilk önce ben çok bekleyemem 3 ay beklerim dedim eşime o da korktu biraz daha beklyelim tekrar olmasın drlar ne dediyse o olsun dedi ondan sonra ne oldu bilmiyorum değişti fikri oda hemen istiyo ama ben daha lohusakıjtan sonra hastalanmadım hiç ilk hastalalığımı atlatayım sonra düşünüyorum.
Kızlar liste karıştı kimimizin son adet tarihi yazıldı kimimizin beklenen adet tarihi. Mesela benim 01 mayıs beklene adet tarihim, limburgun da öyle bu tarihler hamile olduğumuzu öğreneceğimiz tarihler. Sizce son adet tarihini mi yazayım yoksa beklenen adet tarihini mi. Siz söyleyin ben ona göre listeyi yeniden düzenleyeyim.
Evet ben de eşimi ikna edebilseydim daha erken başlayacaktım. Ama ikna edemedim. Zaten benim pek öyle laf dinleme huyumda yoktur, bildiğimi okurum. Ama başıma bölye bir gelince bu sefer bekleyeyim dedim. Çünki eşim tekrar aynı şeyleri yaşamay dayanamayız dedi, beni dinle bekleyelim diye çok ısrar edince o birsene ben 6 ay dedim 6 ayda anlaştık. Hayırlısı inşallah allah yüzümüzü güldürür busefer.[/QU
hayırlısı neyse o olsun canım.bende ilk önce ben çok bekleyemem 3 ay beklerim dedim eşime o da korktu biraz daha beklyelim tekrar olmasın drlar ne dediyse o olsun dedi ondan sonra ne oldu bilmiyorum değişti fikri oda hemen istiyo ama ben daha lohusakıjtan sonra hastalanmadım hiç ilk hastalalığımı atlatayım sonra düşünüyorum.
Tabi önce lohusa adeti olman lazım. Sonra bir edet daha gör başla bakalım çalışmaya. Hayırlısı olsun. İnşallah bütün melek anneleri, tekrar kavuşur yavsusuna. Allah yardımcımız olsun.
cici_22...Rabbim sanada sabırlar versin canım. öğrenmek istediğin bilgilere burdan bakabilirsin ,, sende yaz bilgilerini senide ekleyim..
premetecim yaa canimsin nasil yuzumu guldurdun ALLAHta seni guldursun ne guzel demissin hamis oldugumuzu ogrenecegimiz gun insallahhhh bitanem insallahhh
tamam canım bulursam haber veririm bende.plesanta ablasyo diye nete yazınca plesanta previa diye çıkıyo oda rahim içinde ve ağzında kanama çokluğu demekmiş.büşramın ölüm sebebi hemo benide tehlikeye atmış hemde eşinden ayrılması seninkininde anlamı eşinden ayrılması galiba.
canım baktım seninkide netten plesantanın ayrılmasıymış ikiside . aynışeyleri yaşamışız.sende de gebelik zehirlenemsi vardı değil mi. ellerin ayakalrın şişmiydi.idararda protein. daha sonra tansiyon yüksekliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?