Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amiiiiiiiin.inşallah orda öpüp koklarız yavrularımızı.öyle bir an geliyoki onları özleyince hiç bir şeyi ve kimseyi gözümüz görmüyo....bende çoooooooooookk özledimmmmmmmm.

Canım normal doğum yaptıysan çok beklemene gerek yok insan 3 ayda kendini topluyor. Aslında ben sezeryanlıyken bile 3 ay sonra iyiydim ama benim eşimi ikna etmem gerekti halada beklemek istiyor ama ben çok istiyorum diye artık pes etti.

canım daha kitabın başındayım ama çok güzele benziyo bebeğimi yeni kaybetmiştim bebeğini kaybedenlerin yazdığı yazıları okuyodum birisi bu kitabbı öneriyodu sabır için dayanabilmek için iki buçuk aydır arıyorum yayıncısında bile yok ne zaman sokağa çıksam kitapçılara soruyorum dün üsküdara gittik orda iki kitapçıya baktım bulamadım sonra aziz mahmud hüdayiyi ziyarete gittik gittin mi bilmem ordaki ufak tabutları görünce dayanamadım ağladım allahım dayanma gücü ver dedm biraz dua ettim çıkışta bi tuhafiye kapısına beş altı tane kitap koymuş dedim yoktur ama bakayım o kadar kitapçı aradım yok bi tuhafiyede buldum çok şaşırdım çok içten dua ettim inşşalah bu kitapla sabrım artacak seyfettin bulut cennet çocukları

yok be canım sezeryanlıyım ama en az 3 ay beklesem bana yeter gibi geliyo çünkü benim yengem sezeryanden sonra 40çıktığı gün 2.bebeğine hamile kaldı biliyomusun ve Allah sağlıklı bi bebek daha verdi.bi sorunla karşılaşmadı yani hiç.

bende e3n kısa bütün bursa yı arayıp bulmaya çalışıcam canım beşlıcam okumaya inşallah bulurum bende.

Evet ben de eşimi ikna edebilseydim daha erken başlayacaktım. Ama ikna edemedim. Zaten benim pek öyle laf dinleme huyumda yoktur, bildiğimi okurum. Ama başıma bölye bir gelince bu sefer bekleyeyim dedim. Çünki eşim tekrar aynı şeyleri yaşamay dayanamayız dedi, beni dinle bekleyelim diye çok ısrar edince o birsene ben 6 ay dedim 6 ayda anlaştık. Hayırlısı inşallah allah yüzümüzü güldürür busefer.

ne güzel bi liste olmuş. inşallah herkes hamile olur en kısa zmanda. umut etmmeye başaldı demkki topiğimiz.

bence beklenen adet tarihini yaz canım. kim için günsayıldığı belli olur.

olur canım benimde 40 hafta,sezeryan,büşra,2300gr,14,02,2010,ölü doğum ve ablasyo plesanta canım bilgilerim bunlar eklersen sevinrm

plesanta ablasyo neydi canım ya. benimd plesanta dekolman.

bende e3n kısa bütün bursa yı arayıp bulmaya çalışıcam canım beşlıcam okumaya inşallah bulurum bende.

ayy bulursan banada söle. bend ebakıyım.

tamam canım bulursam haber veririm bende.plesanta ablasyo diye nete yazınca plesanta previa diye çıkıyo oda rahim içinde ve ağzında kanama çokluğu demekmiş.büşramın ölüm sebebi hemo benide tehlikeye atmış hemde eşinden ayrılması seninkininde anlamı eşinden ayrılması galiba.

premetecim yaa canimsin nasil yuzumu guldurdun ALLAHta seni guldursun ne guzel demissin hamis oldugumuzu ogrenecegimiz gun insallahhhh bitanem insallahhh

premetecim yaa canimsin nasil yuzumu guldurdun ALLAHta seni guldursun ne guzel demissin hamis oldugumuzu ogrenecegimiz gun insallahhhh bitanem insallahhh

Canım ben bu aydan çok umutluyum. Bir kere topiğimizin ilk bebeği Melek'in küçük prensesi bu ay geliyor, o hepimize uğur getirecek. Listedeki herkesin hamilelik haberini alacağız sonra da sırayla bekleme süresi dolan arkadaşlarımızın hamilelik haberlerini alacağız. Bu ay içimde öyle bir umut var ki kendim bile şaşıyorum bu halime. Bundan sonra yüzümüzün gülme zamanı, Allah bir daha hiiiiiiiiç ağlatmasın.

canım baktım seninkide netten plesantanın ayrılmasıymış ikiside . aynışeyleri yaşamışız.sende de gebelik zehirlenemsi vardı değil mi. ellerin ayakalrın şişmiydi.idararda protein. daha sonra tansiyon yüksekliği

bende bu ay ve diğer aylardan çok umutluyum. bahar geldi herkes sırayla hamileyim diye haykıracak biliyorum. meleklerimiz kardeşlerini göndericekelr. inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

ıNŞALLALHHHHHHHHHHHHHH GÜZEL HABERLER ALICAZ. ÖNCE MELKTEN SONRA SIRASI GELENELRDEN. AAM BU AYDA OLMAZSA HAYALKIRIKLIĞI YOKKKKKKKKKKK. BAHAR VE YAZIN BAKIN HAMıLE DOLUCAK BURASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
BU UMUT DA OLMASA NASIL YAŞIYACAĞIZ BıLMEM.

inşallah arkadaşlar. Melek annelerini yüzü gülsün.Allah dualarımızı kabul etsin

doğrudur sweetcim çünkü dr bana öle dedi ama int yazıp bakınca o çıktı onun için yani bende öle diye biliyorum.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.Rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını tekrardan doldurur inşallah...:Saruboceq:

evet canım aynı şeyleri yaşamışız benim tek farkım kızım erken doğum olmadı.vardı bendede zehirlenme çünkü doğumdan 2yada3 gün önce çok fazla şiştim.galiba şişmeyede başlayınca ben anlamadım ama kızım ölmüştü sanırım.:sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…