Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Arkadaşlar bebeğimin doğmasına yaklaşık 3 hafta kaldııııı...

İnşallah listedeki herkes bu ay hamile haberini verir ...Alahım hepimize dayanacak güç ver , sabır ver...Aminnnn...

Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine sağ salim.Az kalmış tadını çıkar.

İnşallah listedeki herkes bu ay hamile haberini verir ...Alahım hepimize dayanacak güç ver , sabır ver...Aminnnn...

Melek bir şey soracağım hamilelikte hiç ameliyat yerinde bir acı yanma hissetinmi. Ben ameliyatımın bir yerinde soltarafında küçük bir kısmında acı hissediyorum ama doktora sordum. Dikiş yerin hamileliğinde sorun yaratmaz dedi. Senin nasıl oldu?

:CüvCüv:NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ:CüvCüv:

Aabeyazmelek
Eburcu
Evrimsus
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Canım benim 1 sene oldu hala sezeryan kesimin sağ tarafı zaman zaman sızlıyor ve kaşınıyor ama doktor baktığında herhangibir sorun olmadığını söylemişti. Ben de ilk zamanlar kafaya takıyordum, tam iyileşmedi diye düşünüyordum şimdi herhalde normali bu diyorum umursamıyorum.

Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine sağ salim.Az kalmış tadını çıkar.
sağol canım , darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...Hepimiz için teker teker mutluluk gözyaşları da dökeceğiz burada...

Canım , benim sezeryan yaramla ilgili hamilelik öncesi ve sonrasında problemim olmadı...Yalnız hamileliğimde bir kaç kez hafif ağrı hissettim , yara yerinden kaynaklı bir ağrımıydı anlamadım ama...Doktorumda sezeryan yarasından dolayı problem olmaz demişti...

Sağolun arkadaşlar. Doktor banada dikişlerin problem yaratmaz dedi ama dediğiniz gibi arasıra sızlama, yanma ve kaşıntu yaşayınca tedirdin oldum. ıçim rahatladı.

Sağolun arkadaşlar. Doktor banada dikişlerin problem yaratmaz dedi ama dediğiniz gibi arasıra sızlama, yanma ve kaşıntu yaşayınca tedirdin oldum. İçim rahatladı.

Sağolun arkadaşlar. Doktor banada dikişlerin problem yaratmaz dedi ama dediğiniz gibi arasıra sızlama, yanma ve kaşıntu yaşayınca tedirdin oldum. İçim rahatladı.

maeraba kzılar. nasılsınız. herşey yolundamı. oooooooooo listeelr yapılmış bakıyorumda. ne gzüel. uamrım herkes bian önce hamiş our yine.

melekcim az klmış ne güzel. çok evindim herşeyin yolunda olduğuna. aman dikkat et kendine. dineln bol bol. yakında uyuyamıcaksın. ama bzi zaten o günelri bekliyoruz dimi. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana.

merhaba arkadaşlar.bende melek annesiyim aranıza katılabilir miyim?bende 40haftalik bebeğimi doğuma gittim diye sevinirken karnımda öldüğünü öğrendim.ve üzerinden 50gün geçti.bugünde az önce eve gelirken daha galiba yeni doğmuş bebek gördüm annesinin kucağında ve onu öpüyodu ben kızımı hiç öpüp koklayamadım ve onları öyle görünce içim acıdı yüreğim parçalandı.çok yanlış hissediyorum belki ama biraz da kıskandım bende böyle olabilirdim diye ama olmadı....
melek76 senin içinde çok sevindim ve çok mutlu oldum acaba bizlerde snin gibi Rabiimizin verdiği vakit ve saatte yeni bebişlerimizi kucağımıza alacakmıyız? inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ve kolay doğum yaşarsın ve bebeğine sımsıkı tutunursun bir daha onu bırakmamak için.Allah yardımcın olsun...

Aramıza hoş geldin canım. Burada hepimizin bir hikayesi var, hepimizin yüreği yanık. Tabi bizde yanlış olduğunu bile bile aklımızdan senin düşündüklerini geçirip, yavrusunu öpüp koklayanlara imrendik. Üzme kendini, biz anlıyoruz seni. Sen de kendine anlayış göster yaşadıklarımız çık zor. Büyük bir sınav. Allah bütün melek annelerinin yardımcısı olsun, Allah sabır versin, dayanma gücü versin.

Cici_22 aramıza hoşgeldin Allah sabırlar versin. Hepimiz farklı nedenlerle ve farklı zamanlarda bebeğimizi kaybetmiş olsak da aynı şeyleri yaşıyoruz. Yeni doğmuş bir bebeğe bakarken boğazına oturan yumruyu, dolan gözleri bizden iyi kim bilebilir. İlk zamanlar ben de neden ben diye sordum ama etrafıma bakınca evlat acısı çekmiş o kadar çok insan gördüm ki neden ben olmayayım. Onlardan bir farkım yok ki. Hayatta herşey insanlar için, benim başıma gelmez dediğin şey yarın geliyor seni buluyor. Allah tekrarını yaşatmasın, bize kabullenebilecek güç versin, acımızdan yanlış şeyler düşünmekten korusun bizi. Hepimiz geleceğin mükemmel anne adaylarıyız. Muhakkak sabrımızın karşılığını alacağız, yeter ki biz sabretmekten ve umut etmekten vazgeçmeyelim.

cici 22 başın sağolsun hepimiz cennete meleklerini yollamız anneleriz benim 3 meleğim var ben onlardan ayrı saymıyorum kendimi göremesem dokunamasam ninniler söyleyemesem mamalar hazırlayamasam da her an her nefesimde onlarlayım kalbimin her atışında onlar var. Sen de öyle hissediyorsundur belki. Onlara birgün kavuşacağımı biliyorum ve ne kadar mutlu olunabilirse o kadar mutlu yaşamaya çalışıyorum yavrularımın yüzünü kara çıkarmayacağım.

melek annesi olmak büyük farklılık Rabbim bizi bu dünyada sınavdan geçiriyor sabrımızı deniyor diye düşünüyorum inşallah sınavı geçer bebeklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırız burada yazılanları daha önce okumuştum hamileliğimde ise nasıl sabrediyorlar diye düşünmüştüm hiç kendi başıma gelebileceğini düşünmemiştim ama herkesin başına gelebiliyormuş ve yüce mevlam sabrını veriyormuş ben 17 gündür melek annesiyim ama kendimi yıllardır bu acıyla yaşıyormuş gibi hissediyorum Allaha şükür burası var da yalnız olmadığımı anlıyorum birbirimze destek olalım arkadaşlar bizi bizden başka kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum

merhaba anneoluncaa arada sırada uğra acını görmezlikten gelerek yenmeye çalışmak daha tehlikeli o yüzden acımızla yüzleşmek adına bu topik çok yardımcı bize
eşimin psikiatrist bir arakadaşı var ikizleri kaybettikten sonra ilk bir hafta çok kötüydüm hep ölmeyi düşünüyordum eşim kendisini aradı ve anti depresan türü bir ilaç önermesinin fayda edip etmeyeceğini sordu,
Psikiatrist de ilk bir ay acısını yaşasın kesinlikle ilaç almasın bu acıyo içine gömersek sonra çok daha kötü bir şekilde çıkar demişti. ıyi ki de başlamamışım ilaca filan. Zaten iyi değil o tür ilaçlar çok mecbur kalınırsa alınır tabii ama ben acı sürecini sağlıklı bir şekilde yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Bunda bu topiğin ve buradaki arkadaşlarımın da çok katkısı oldu. Sağolun kızlar.

merhaba arkadaşlar.bende melek annesiyim aranıza katılabilir miyim?bende 40haftalik bebeğimi doğuma gittim diye sevinirken karnımda öldüğünü öğrendim.ve üzerinden 50gün geçti.bugünde az önce eve gelirken daha galiba yeni doğmuş bebek gördüm annesinin kucağında ve onu öpüyodu ben kızımı hiç öpüp koklayamadım ve onları öyle görünce içim acıdı yüreğim parçalandı.çok yanlış hissediyorum belki ama biraz da kıskandım bende böyle olabilirdim diye ama olmadı....senin içinde çok sevindim ve çok mutlu oldum acaba bizlerde snin gibi Rabiimizin verdiği vakit ve saatte yeni bebişlerimizi kucağımıza alacakmıyız? inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ve kolay doğum yaşarsın ve bebeğine sımsıkı tutunursun bir daha onu bırakmamak için.Allah yardımcın olsun...

acılarımız ne kadar ortak, ne kadar benzer. hoşgeldin aramıza. insanın içinden burada değil de farklı yerlerde karşılaşsaydık diyesi geliyor ama demek ki alınyazımız böyleymiş. benim de meleğimi Cennet'e uğurlayışım 100.günü. benim bebeğimin 7 haftası vardı. erken geldi.muhtemel doğum tarihi 7 şubattı. sanırım senin de aynı tarıhler değil mi?hamileliğimiz aynı tarihlerde başlamış, aşama aşama aynı heyecanları aynı tarihlerde yaşamışız ve şimdi burada aynı acılarımızı paylaşıyoruz. ne diyeyim inş Cennet'te de aynı güzellikleri yaşarız meleklerimizle birlikte...senağlama

cici22 ve 28mavi keşke bu topikde değilde başka yerde bebekelrimizle ilgili heyecanlarımızı tecrübelerimizi paylaşıyor olsaydık malesef kader bzii burdaa karşılaştırdı. evet yaşadıkalrımız çok ortak şeyler. hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. üzülüyoruz. bu kıskanmak değilde imrenmek belki. çümkü biz de anneyiz bebeklerimzi melek olsa da sadece bizim yavrularımız da bizimle olabilirlerdi diye iç geçiriyoruz. boğazımzı düğüm düğüm oluyo insan içinde gözyaşlarımzı akıtmayalım diye zorlasak da o yaşalr içimize akıyo. hep aynı şeyleri yaşıyoruz çok zor günelr. bugün düşündüm d ebugünelr geçicekmi diye. eşim yeniden hamile olunca sevinmicekmisin dedi. bi an düşündüm evets evinicem belki buruk bi sveinç olucak. acaba kaybedermiyim kavuşabilecekmiyim diye korku dolu ayalr bzii bekliyo olucak. çok korkuyorum gerçekten ama anne olmayı d aherşeyden ço istiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısın eyle. bzilere yardım et.

28mavi sen de aramıza hoşgeldin. Derdini veren Allah sabrını da bir şekilde veriyor. Allah sana da sabırlar versin. Burası gerçekten bize terapi gibi geldi, başkalarına anlatamadığımız acılarımızı anlatıp ferahladık, birbirimizi teselli ederken güçlendik, aramızda hamile kalanlar oldukça umutlandık kısacası birbirmize kenetlendik, meleklerimiz sayesinde adeta kardeş olduk. Sen de içinden ne geçiyorsa paylaş.Burada her zaman seni dinlemeye ve anlamaya hazır birini bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…