Arkadaşlar bebeğimin doğmasına yaklaşık 3 hafta kaldııııı...
İnşallah listedeki herkes bu ay hamile haberini verir ...Alahım hepimize dayanacak güç ver , sabır ver...Aminnnn...
İnşallah listedeki herkes bu ay hamile haberini verir ...Alahım hepimize dayanacak güç ver , sabır ver...Aminnnn...
Melek bir şey soracağım hamilelikte hiç ameliyat yerinde bir acı yanma hissetinmi. Ben ameliyatımın bir yerinde soltarafında küçük bir kısmında acı hissediyorum ama doktora sordum. Dikiş yerin hamileliğinde sorun yaratmaz dedi. Senin nasıl oldu?
sağol canım , darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...Hepimiz için teker teker mutluluk gözyaşları da dökeceğiz burada...Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeğine sağ salim.Az kalmış tadını çıkar.
Canım , benim sezeryan yaramla ilgili hamilelik öncesi ve sonrasında problemim olmadı...Yalnız hamileliğimde bir kaç kez hafif ağrı hissettim , yara yerinden kaynaklı bir ağrımıydı anlamadım ama...Doktorumda sezeryan yarasından dolayı problem olmaz demişti...Melek bir şey soracağım hamilelikte hiç ameliyat yerinde bir acı yanma hissetinmi. Ben ameliyatımın bir yerinde soltarafında küçük bir kısmında acı hissediyorum ama doktora sordum. Dikiş yerin hamileliğinde sorun yaratmaz dedi. Senin nasıl oldu?
Sağolun arkadaşlar. Doktor banada dikişlerin problem yaratmaz dedi ama dediğiniz gibi arasıra sızlama, yanma ve kaşıntu yaşayınca tedirdin oldum. İçim rahatladı.
sağol canım , darısı en kısa zamanda sizlere inşallah...Hepimiz için teker teker mutluluk gözyaşları da dökeceğiz burada...
Canım , benim sezeryan yaramla ilgili hamilelik öncesi ve sonrasında problemim olmadı...Yalnız hamileliğimde bir kaç kez hafif ağrı hissettim , yara yerinden kaynaklı bir ağrımıydı anlamadım ama...Doktorumda sezeryan yarasından dolayı problem olmaz demişti...
merhaba arkadaşlar.bende melek annesiyim aranıza katılabilir miyim?bende 40haftalik bebeğimi doğuma gittim diye sevinirken karnımda öldüğünü öğrendim.ve üzerinden 50gün geçti.bugünde az önce eve gelirken daha galiba yeni doğmuş bebek gördüm annesinin kucağında ve onu öpüyodu ben kızımı hiç öpüp koklayamadım ve onları öyle görünce içim acıdı yüreğim parçalandı.çok yanlış hissediyorum belki ama biraz da kıskandım bende böyle olabilirdim diye ama olmadı....
melek76 senin içinde çok sevindim ve çok mutlu oldum acaba bizlerde snin gibi Rabiimizin verdiği vakit ve saatte yeni bebişlerimizi kucağımıza alacakmıyız? inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ve kolay doğum yaşarsın ve bebeğine sımsıkı tutunursun bir daha onu bırakmamak için.Allah yardımcın olsun...
merhaba arkadaşlar.bende melek annesiyim aranıza katılabilir miyim?bende 40haftalik bebeğimi doğuma gittim diye sevinirken karnımda öldüğünü öğrendim.ve üzerinden 50gün geçti.bugünde az önce eve gelirken daha galiba yeni doğmuş bebek gördüm annesinin kucağında ve onu öpüyodu ben kızımı hiç öpüp koklayamadım ve onları öyle görünce içim acıdı yüreğim parçalandı.çok yanlış hissediyorum belki ama biraz da kıskandım bende böyle olabilirdim diye ama olmadı....
melek76 senin içinde çok sevindim ve çok mutlu oldum acaba bizlerde snin gibi Rabiimizin verdiği vakit ve saatte yeni bebişlerimizi kucağımıza alacakmıyız? inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ve kolay doğum yaşarsın ve bebeğine sımsıkı tutunursun bir daha onu bırakmamak için.Allah yardımcın olsun...
melek annesi olmak büyük farklılık Rabbim bizi bu dünyada sınavdan geçiriyor sabrımızı deniyor diye düşünüyorum inşallah sınavı geçer bebeklerimizin kardeşlerini kucağımıza alırız burada yazılanları daha önce okumuştum hamileliğimde ise nasıl sabrediyorlar diye düşünmüştüm hiç kendi başıma gelebileceğini düşünmemiştim ama herkesin başına gelebiliyormuş ve yüce mevlam sabrını veriyormuş ben 17 gündür melek annesiyim ama kendimi yıllardır bu acıyla yaşıyormuş gibi hissediyorum Allaha şükür burası var da yalnız olmadığımı anlıyorum birbirimze destek olalım arkadaşlar bizi bizden başka kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?