Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merhaba canım , çok geçmiş olsun , neler yaşadığını , neler hissettiğini çok iyi biliyorum...İnşallah hiç birimiz böyle bir acıyı tekrar yaşamayız...

Canım inşallah sende en doğru zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...Ben de başlarda acaba diyordum ama sonra tekrar hamile kalacağıma ve her şeyin yolunda gideceğine inandırdım kendimi , lohusalık döneminden sonra kendime çok iyi bakmaya çalıştım yeni bir hamilelik için...Umudumuzu hiç bir zaman yitirmemeliyiz , umudumuz olmazsa bizler için yaşamak çok zor bir hale geliyor çünkü...

Canım benim çok geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmaz inşallah...Bebeğini kaybedeli 17 gün olmuş , lohusalık döneminde olduğun için daha da hassassındır şimdi...Şu 40 gün bir geçsin , biraz daha güçlü olacaksın , ahhh ahhh ben şu lohusalığı atlatana kadar neler neler kurmuştum kafamda , ne acılar çekmiştim ... Allah yardımcın olsun canım , en kısa zamanda sağlıklı bebekler diliyorum senin için de...

allahım sana yalvarıyorum ne olur bızler de evlat nasıp et yenıden ınsallah bızde hamıle kalalım yuzumuz gulsun bıze tesellı olsun ne olur rabbımmm

allahım sana yalvarıyorum ne olur bızler de evlat nasıp et yenıden ınsallah bızde hamıle kalalım yuzumuz gulsun bıze tesellı olsun ne olur rabbımmm

tabiki olucak allah bizi güldürecek aslında acımız çok büyük ama bizde bebeklerimizde seçilmiş bunu iyi düşünelim cennet çocukları onlar cennette onlara hasretimiz dinecek

Başın sağolsun, Allah sabır ve dayanma gücü versin. Daha 17 gün acın çok taze ne diyeyim. Umudunu kaybetme, yeni umutlar bizide ayakta tutan şey. Allah bize bir gün bütün bu acıları unutturur inşallah görmemişe döndürür. Allah yardımcın olsun.

merhaba kızlar..
buraya sık girmiyorum.. acım depreşiyor

Özlüyoruz seni canım. Map'in dediği gibi acılarınla yüzleşmeye çalış, kaçma. Tabi sen bilirsin. Ben de hep buraya girdiğimde aklıma yaşadıklarım geliyordu, hem yazıyor acımı paylaşaıyor hemde ağlıyordum. Ama artıık daha iyiyim sanki ağlama krizlerim azaldı. Hayırlısı yavrularım hep aklımda hep onları düşününce yüreğim sızlıyor ama. Kardeşleri var onlar ümitlerimi yeşertiyor.

premete şu listenin yanına adet tarihlerinide yazarmısın benim ki ayın 16 sı zahmet olmazsa

Tamam canım ekleyeyim 16'sı senin son adet tarihin mi yoksa beklenen adet tarihin mi. Hangisini yazalım listeye. Sen söyle diğer kızlar da bildirsin hemen yazalım.

Yok be canım ben tablo falan yapmayı bilmiyorum. Öyle herkesin adını altalta yazdım. Ben excelden denemiştim ama buraya yapıştırırken formatı bozuyor , tablo olarak çıkmıyor.

:ecrin_bebek:NıSANDA HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı:ecrin_bebek:

Aabeyazmelek-----------
Eburcu----------------------13.04.2010
Evrimsus-------------------
Hadibakem--------------- 17.04.2010
Limburg1985--------------12.04.2010
Özlenen2010------------
Premete------------------- 01.05.2010
Seymacım----------------
Sinannuray--------------- 16.04.2010

Son düzenleme:

çok güzel görünüyor umarım bunlar son adet tarihimiz olur. Bebişlerimize kavuşuruz, Allaha kucağımıza almayı, sağlıklı sıhatli, hayırlı evlat olarak, analı-babalı büyütmeyi nasip eder. İnşallah. Allahım sen kabul et dualarımızı.

Eburcucum senin beklenen adet tarihin 13'üyse sen tüp bebeği yaptırdın da şu an sonuç mu bekliyorsun.

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ayy bu tablo negüzel ya benimkinide yazın kızlar 17.04.2010
ya tuturasaaa ya tutarsaaa inş.

Premete kullanıcısından alıntı
NıSANDA HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı

Aabeyazmelek-----------
Eburcu----------------------13.04.2010
Evrimsus-------------------
Hadibakem----------------17.04.2010
Limburg1985--------------12.04.2010
Özlenen2010------------
Premete------------------- 01.05.2010
Seymacım----------------
Sinannuray--------------- 16.04.2010
Eburcucum senin beklenen adet tarihin 13'üyse sen tüp bebeği yaptırdın da şu an sonuç mu bekliyorsun.

Hayır canım yaptırmadım 13 Nisan son adet tarihim olacak Nasip olur da bir aksilik çıkmazsa Nisan sonu Mayıs başı transfere gideceğim. Allah yardımcım olsun.

Son düzenleme:
benimde 25 nisan inş. son adet tarihim olur..
bende temizliğe başladım ,boya işi var ,halılarımı yıkamaya verecem , dip köşe evi elden geçireyim sonra yan gelip yatarım inş. Allah nasip ederse..

hadi hayırlısı canım
inş. herşey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…