Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sorduğun için sağol. Biraz sıkıntılarım var ama aşacağım inşallah. ıyi olmak için elimden geleni yapıyorum.

Evet çok acı çekmiş. Allah yavsusunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

değişiklik yapmıştım ama olmadı en iisi silmek:)))

Ne güzel öğrendiniz tablo yapmasını

ya ben hazirana kadar beklemek zorundayım ya.siz ne güzel inşallah bekleyenler hamile kalır da sıra bize de gelir ben çok istiyorum Allah'ım ne olur ya şu zman göz açıp kapyana kadar geçiversin nolur nolur:Saruboceq:

Canım hazirana ne kaldı şunun şurasında. Birazcık daha sabır, gör bak zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Bir de bakmışsın yine göbüşüne kelebek konmuş.

ayyy inşallah canım ya gerçekten çok istiyorum birde daha uzun olursa belki üzülürüm sonradan falan diye korkuyorum o yüzden meleğimin kardeşi olsun istiyorum...

eburcu çok sıkıntılısın çok fazla dert ediyosun tmm dayanması hiç kolay değil ama elimizden başka bi şey gelmiyoki tek yapıcağımız şey sabır ne olur kendini bu kadar yıpratma kafanı dağatacak şeylerle meşgul ol elişi falan yap bide aktara git sakinleştirici çay al kendine çok şanslıyız biz bunu hep hatırla bizim bebeklerimiz gerçekten melekler inşlallah meleklerinin kardeşi olacak zamanında bazı olaylara sabrettiğim için şimdi yavaş yavaş karşılıklarını alıyorum zamanla meleğimin kardeşide olacak seninkide olucak

inşallah canım ya benim de senin gibi hiç zaman geçmeyecek gibi geliyordu, 1 ay sonra bebiş olup omadığını öğreceğim. Ama tabi benim tüp bebek tutmazsa tekrar deneme Temmuzda inşallah geçen sefer ki gibi ilk denemede olur hayırlısıyla. Yok sa tekrar beklemek gerçekten ölüm gibi olacak. Allah aratmasın. Yalvarırım Allahım bebek isteyen Melek annerinin kucağını doldur.

İnşallah canım ya. Çok Sağol. Allah ümitsiz bırakmasın. İnşallah bizim de güzel haberlerimizi, hamileliklerimizi, bebeişlerimizin yemeklerini, yürümelerini konuştuğumuz günler gelecek. Allah Melek annelerinin yardımcısı olsun. Dualarını kabul etsin inşallah.

Kizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim tabiki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa daga evel hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..

Doktor normal yolla hamile kalamazsin artik,düsük sonrasinda kürtaj büyük olasilikla enfeksiyon olmus,hissetmemis olabilirsin, ve tüplerin kapanmis dedi laparaskopi olman lazim,acilmazsada tüp bebek yaparsin dedi ve sevk kagidi yazdi..o ay adet olup bittikten sonra amelyat olacaktim...ama adet olmadim 1 hafta gecti stresten sandim neyse test yapim dedim nerdeyse her ay 5-6 testi bosuna zaten yapiyordum.. Bir sok daha yasadim..30 aralikta hamile oldugumu ögrendim..

Doktor HSG cekiminde sag tüpün acilmis ve ordan yumurtlayincada hamilelik olmus demekki dedi...dünyalar tabiki benim oldu..2010 yili benim yilim olacak sandim taki 23 martta bebegim 17 haftaliken kalbinin durdugunu ögrenene kadar,sunu sanciyla dogum yaptim,5 gün hastanede yattim cok ama cokkk acilar cektim..simdi arastiracaklar bu ay sonu randevum var bakalim ne cikacak..ben Almanyadayim,burda ha diyince kontrollerini yaptiramiyorsun saglik giderlerini devlet karsiliyor ama hersey randevu,doktor onayli olmali,cok zamn kaybettiriyorlar..
Diyecegim o ki hamileleik gecikirse mutla HSG-rahim filmi cektirin--kanallar baktirin,kanallarda iltihaplanma bazen hic belirti vermeden kanallari tikiyabiliyormus.. ben cektirdigim ay hamile kaldim,ama nasipte yokmus yasimda 39 oldu benim...simdi dahada umutsuzum tüplerim kapali diye ama yine yalvarip yakarip HSG icin sevk kagidi yazdiracagim bakalim gercekten tikalimi..ama yoluma devam edip mutlaka birgün anne olacagim

Cok aci cekiyorum...Yasadiklarim kabus gibi her gece üstüme cöküyor.Allahim bizleri anne yap unuttur bu acilari bize ..

Basın sağolsun. Allah bir gün bizi görmemişe döndersin. Bütün bu acıları unuttursun. İnşallah canım ya bütün bebek isteyenlere Allah versin. Kimseyi kucağı boş bırakmasın. Bebek hasreti çok zor. Allah kimseye ölüm acısı, evlat acısı göstermesin. Allah yardımcımız olsun.

Ferfecir lütfen umudunu kaybetme. Allah çok yüce, eminim ki temiz bir kalple yapılan hiçbir duayı boş çevirmez. ınşallah en kısa zamanda tekrar anneliği tadarsın.

cnm cok gecmis olsun basin saolsun seni bizden iyi kimse anlamaz bizde yiyip icip guldugumuz oluyor ama icimiz hala yarali aciyor sizliyor hep yavrularimizin adinin gecmedigi gozumuzun onune gelmedikleri birgun bile yok ama napalim hayat devam ediyor bizim nasibimiz buymus bunuda yasayip gorucekmisiz ama kendini guvlu tutnman gerekir ki sana teselli olacak olan yavrunun kardesi gelsin insalah sabirllar diliyorum uzulme demiycem elde degil uzuleceksin aglayacaksin bununla bas etmenin baska yolu yok ama zzmanla daha hafifliyor insan gonlunun yarasi acisi gecmiyor ama hafifliyomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenrmafoldumben

ferfecir başın sağolsun arkadaşım ben de 3 melek annesiyim üstelik tüptü benimkiler sen yaşına rağmen kendin gebe kalabiliyorsun bu çok güzel. ınşallah tekrar kalırsın ve bu kez sağlıkla kucağına alabilirsin bebeğini.
Sunlight çok teşekkürler bizimle paylaştığın için arkadaşının öyküsünü. Bizim böyle mutlu sonla biten öykülere gerçekten ihtiyacımız var. Benim gebelikten pek umudum yok ama buradaki arkadaşlarımın haberleri ile mutlu oluyorum.
premeteciğim yapmış olduğunuz liste umut dolu. Umut listeniz inşallah tam kadro gebelik sonra da tam kadro sağlıklı doğumlarla bitecek. Acılar bulmasın artık melek annelerini.

slm yazilanlarin hepsini okuyamadim ama cogunu okudum die bilirim..bende erken dogum yaptim yavrum 24 haftalik dogdu..46 gündür küvezde..3 hafta önce kalp ameliyati oldu..tam onu atlatti düzeldi derken birden fenalasti 2gün önce tekrar ameliyata aldilar.bagirsagi delinmis enfeksiyon olmus..simdi bebegim ´hala düzelmedi cok korkuyorum..nolur dua edin ..beni en iyi siz anlarsiniz..ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum..rabbim yavrumu bize bagislasin insallah..sizlerede tekrar annelik duygusunu doya doya yasatsin insallah..

herkese iyi akşamlar.benim de sat 2 nisan bat 2 mayıs olacak. tabloya ekler misiniz.sanırım ben en sona kalacağım.inşallah yakında güzel haberler alacağız.

Yüce rappim size yardimci olsun,Allahim yavrunu sana bagislasi,,minicin bedenine yasama tutunmak icin güc kuvvet versin..inanki icim acidi keske elimden birsey gelebilseydi,dualarimiz seninle

Bana yazan arkadaslarada cok tesekkür ediyorum...hepimizin zamana ihtiyaci var ve tekrara hamile kalip bebislerimizi kucagimiza almaya..baska türlüsü olmaz..bebegimin ultrasal resimleride olmasa rüya gördüm sanacagim,ama gercekti kolu bacagi oynuyordu,canimda can tasiyordum......

of Allahim yine gece oldu ve benim yine kabus saatim basladi...unutmaliyim,kafami toplamaliyim,hormonlarim normale dönmeli,tahliler yapilmali,nedenleri,yada nedensizlikleri ortaya cikmali, 3 ay zaman gecmeli ve sonrasinda maraton yeniden baslamali...

belkide daha zorlu ve daha yipratici günler var önümde,yine hamile kalabilecekmiyim,ya düsüklerin sebebei kötü birsey cikarda doktor hamileligin hep ölümle sonuclanacak derse,off offff..niye daha erken evlenip cocuk yapmadimki....sorular.........sorular...........pismanliklarrrrrrr,,,,,,,,,pismanliklarrrrrrr

Basin sagolsun canim...
Allah sabir versin..

Insaallah tez zamanda normal yoldan hamile kalirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…