günaydın canım
ben buğün çok erkenciydim eşim işe gittikten sonra uyumadım
45 dk yürüyüş yaptım sonra geldim evimi temizledim
duşu aldım oturdum
eşim gelene kadar kk dayım buğün.
inş. canım ya
isteyen herkesle beraber bizd ehamile kalırız inş.
sen nasılsın buğün.
merhaba arkadaşlar bu ilk girişim bu konuya saatlerdir okuyorum inanın çoğu zaman gözyaşlarımı tutamadım.size belki moral olur diye bi arkadaşımın yaşadıklarını yazmak istedim.arkadaşımın 10 sene hiç çocuğu olmadı sonra hamile kaldı ve 2 aylık düşük yaptı.3 yıl sonra tekrar hamile kaldı fakat bu seferde çocuğun sorunlu olduğunu öğrendiler doktorlar aldır dediler fakat o ısrarla doğurmak istedi vaktinden 1 ay önce sezaryenle doğum yaptı bebek 1 kilo doğdu 25 gün küvezde kaldı.sonra eve çıkardılar. ama sağlık sorunları devam ediyordu kalbi delikti ve çeşitli organlarında hasarlar vardı.ama okadar iyi baktılarki 8. ayına geldiğinde nerdeyse akranlarına yetişmişti.çokta güzel bir kız çocuğuydu ve adı dila ,ydı.ama doktorları acil ameliat olması gerektiğini yoksa ellerinde kalabileceğini söyledi.babası arabasını sattı etrafa baya borçlandı.ameliyathaneye girerken kameraya çekmişlerdi .babasını bırakmak istemiyor ve onun kucağına atlıyordu .tabi babasıda o amaliyattan sağ çıkmayacağını bilseydi verirmiydi hiç onu doktorların kucağına mahvoldular.tahmin edersinizki gülüşünü bakışını gördükten sonra kaybetmek bi bebeği acının katmerlisi( üstelik daha annesinide emiyordu)arkadaşım kendi elleriyle yıkadı bebeğinin sarıldı öptü bana ölü gibi gelmiyor diyordu.çok acı çektiler .
ama 1 yıl geçmeden tekrar hamile kaldı ve bu sefer allah yüzlerine güldü şuan 9 aylık ve çok sağlıklı bi erkek bebekleri var .tabiki kızlarının resimleride hala evlerinin heryerinde .ve arkadaşım mezarına gitmeyi ihmal etmez.
inş. allah sizlerede en kısa zamanda sağlık evlatlar nasip eder:
değişiklik yapmıştım ama olmadı en iisi silmek:)))
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Aabeyazmelek||
Eburcu|13.04.2010|
Evrimsus||
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Limburg1985||12.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Seymacım|11.03.2010|11.04.2010
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010[/table]
Nihayet becerdim. Özlenencim teknik desteğin için çok çok teşekkür ederim.
ya ben hazirana kadar beklemek zorundayım ya.siz ne güzel inşallah bekleyenler hamile kalır da sıra bize de gelir ben çok istiyorum Allah'ım ne olur ya şu zman göz açıp kapyana kadar geçiversin nolur nolur:Saruboceq:
eburcu çok sıkıntılısın çok fazla dert ediyosun tmm dayanması hiç kolay değil ama elimizden başka bi şey gelmiyoki tek yapıcağımız şey sabır ne olur kendini bu kadar yıpratma kafanı dağatacak şeylerle meşgul ol elişi falan yap bide aktara git sakinleştirici çay al kendine çok şanslıyız biz bunu hep hatırla bizim bebeklerimiz gerçekten melekler inşlallah meleklerinin kardeşi olacak zamanında bazı olaylara sabrettiğim için şimdi yavaş yavaş karşılıklarını alıyorum zamanla meleğimin kardeşide olacak seninkide olucak
Kizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim tabiki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa daga evel hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..
Doktor normal yolla hamile kalamazsin artik,düsük sonrasinda kürtaj büyük olasilikla enfeksiyon olmus,hissetmemis olabilirsin, ve tüplerin kapanmis dedi laparaskopi olman lazim,acilmazsada tüp bebek yaparsin dedi ve sevk kagidi yazdi..o ay adet olup bittikten sonra amelyat olacaktim...ama adet olmadim 1 hafta gecti stresten sandim neyse test yapim dedim nerdeyse her ay 5-6 testi bosuna zaten yapiyordum.. Bir sok daha yasadim..30 aralikta hamile oldugumu ögrendim..
Doktor HSG cekiminde sag tüpün acilmis ve ordan yumurtlayincada hamilelik olmus demekki dedi...dünyalar tabiki benim oldu..2010 yili benim yilim olacak sandim taki 23 martta bebegim 17 haftaliken kalbinin durdugunu ögrenene kadar,sunu sanciyla dogum yaptim,5 gün hastanede yattim cok ama cokkk acilar cektim..simdi arastiracaklar bu ay sonu randevum var bakalim ne cikacak..ben Almanyadayim,burda ha diyince kontrollerini yaptiramiyorsun saglik giderlerini devlet karsiliyor ama hersey randevu,doktor onayli olmali,cok zamn kaybettiriyorlar..
Diyecegim o ki hamileleik gecikirse mutla HSG-rahim filmi cektirin--kanallar baktirin,kanallarda iltihaplanma bazen hic belirti vermeden kanallari tikiyabiliyormus.. ben cektirdigim ay hamile kaldim,ama nasipte yokmus yasimda 39 oldu benim...simdi dahada umutsuzum tüplerim kapali diye ama yine yalvarip yakarip HSG icin sevk kagidi yazdiracagim bakalim gercekten tikalimi..ama yoluma devam edip mutlaka birgün anne olacagim
Cok aci cekiyorum...Yasadiklarim kabus gibi her gece üstüme cöküyor.Allahim bizleri anne yap unuttur bu acilari bize ..
cnm cok gecmis olsun basin saolsun seni bizden iyi kimse anlamaz bizde yiyip icip guldugumuz oluyor ama icimiz hala yarali aciyor sizliyor hep yavrularimizin adinin gecmedigi gozumuzun onune gelmedikleri birgun bile yok ama napalim hayat devam ediyor bizim nasibimiz buymus bunuda yasayip gorucekmisiz ama kendini guvlu tutnman gerekir ki sana teselli olacak olan yavrunun kardesi gelsin insalah sabirllar diliyorum uzulme demiycem elde degil uzuleceksin aglayacaksin bununla bas etmenin baska yolu yok ama zzmanla daha hafifliyor insan gonlunun yarasi acisi gecmiyor ama hafifliyomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenrmafoldumbenKizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim tabiki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa daga evel hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..
Doktor normal yolla hamile kalamazsin artik,düsük sonrasinda kürtaj büyük olasilikla enfeksiyon olmus,hissetmemis olabilirsin, ve tüplerin kapanmis dedi laparaskopi olman lazim,acilmazsada tüp bebek yaparsin dedi ve sevk kagidi yazdi..o ay adet olup bittikten sonra amelyat olacaktim...ama adet olmadim 1 hafta gecti stresten sandim neyse test yapim dedim nerdeyse her ay 5-6 testi bosuna zaten yapiyordum.. Bir sok daha yasadim..30 aralikta hamile oldugumu ögrendim..
Doktor HSG cekiminde sag tüpün acilmis ve ordan yumurtlayincada hamilelik olmus demekki dedi...dünyalar tabiki benim oldu..2010 yili benim yilim olacak sandim taki 23 martta bebegim 17 haftaliken kalbinin durdugunu ögrenene kadar,sunu sanciyla dogum yaptim,5 gün hastanede yattim cok ama cokkk acilar cektim..simdi arastiracaklar bu ay sonu randevum var bakalim ne cikacak..ben Almanyadayim,burda ha diyince kontrollerini yaptiramiyorsun saglik giderlerini devlet karsiliyor ama hersey randevu,doktor onayli olmali,cok zamn kaybettiriyorlar..
Diyecegim o ki hamileleik gecikirse mutla HSG-rahim filmi cektirin--kanallar baktirin,kanallarda iltihaplanma bazen hic belirti vermeden kanallari tikiyabiliyormus.. ben cektirdigim ay hamile kaldim,ama nasipte yokmus yasimda 39 oldu benim...simdi dahada umutsuzum tüplerim kapali diye ama yine yalvarip yakarip HSG icin sevk kagidi yazdiracagim bakalim gercekten tikalimi..ama yoluma devam edip mutlaka birgün anne olacagim
Cok aci cekiyorum...Yasadiklarim kabus gibi her gece üstüme cöküyor.Allahim bizleri anne yap unuttur bu acilari bize ..
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Aabeyazmelek|31.03.2010|
Eburcu|13.04.2010|
Evrimsus||
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Limburg1985||12.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Seymacım|11.03.2010|11.04.2010
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010[/table]
Nihayet becerdim. Özlenencim teknik desteğin için çok çok teşekkür ederim.
slm yazilanlarin hepsini okuyamadim ama cogunu okudum die bilirim..bende erken dogum yaptim yavrum 24 haftalik dogdu..46 gündür küvezde..3 hafta önce kalp ameliyati oldu..tam onu atlatti düzeldi derken birden fenalasti 2gün önce tekrar ameliyata aldilar.bagirsagi delinmis enfeksiyon olmus..simdi bebegim ´hala düzelmedi cok korkuyorum..nolur dua edin ..beni en iyi siz anlarsiniz..ne yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum..rabbim yavrumu bize bagislasin insallah..sizlerede tekrar annelik duygusunu doya doya yasatsin insallah..
Kizlar ben 5.mayis 2009 da 11 haftalik bebegimi kaybettim,kürtajla aldilar sonra 7 ay hamile kalamayinca doktora cok israr ettim tabiki KK sayfalarinda okuduklarimla rahim filmi istedim,gerek yok kanallarinda birsey olsa daga evel hamile kalamazdin dedi sonunda ikna ettim cektirdim....sol tüp kapali,sag tüptede cok az gecis oldugu cikti,cok sok oldum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?