Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bi kaç gündür garibim yazılarınızı okuyorum yazmak gelmiyo hiç içimden benim hamileliğimin ilk aylarında teyzemin vede dayımın kızı hamileydi teyzemin kızınınki ikizdi susuz kalıp öldüler dayımın kızınında gebeliğini sonlandırması gerekti tabi onlarınki ilk aylarıydı ve sonra benim kızımda böle oldu hep diyolardı üzülme tekrar birlikte hamile kalırız geçenlerde öğrendim teyzemin kızı hamile dünde dayımın kızının hamile olduğunu öğrendim buğün onu gördüm çok tuhafım kaç gündür sanki bu olayları yaşamadım rüya gördüm gibi onu gördüğüm yer hamileyken ilk karşılaştığımız ev belirtilerimizi ağrılarımızı falan paylayşmöıştım sevincimizi heyacanımızı aynı ev aynı insanlar dayımın kızı hamile aynı konular bi tuhaf oldum tabiki onun adına çok sevindim ama yaşadıklarım tek tek gözümün önünden geçti bu ay o kadar umutluyumki kendimi hamile gibi görüyorum kaptırmıyım diyorum hayal kırıklığı yaşarım elimde değil şu aralar çok kötüyüm offff ne yapıcam niye bu kadar ümitlendimki sanki

Amin amin amin...:Saruboceq:

amiiiiiiiin.inşallah orda öpüp koklarız yavrularımızı.öyle bir an geliyoki onları özleyince hiç bir şeyi ve kimseyi gözümüz görmüyo....bende çoooooooooookk özledimmmmmmmm.

benim de burnumun direği sızlıyor, çok içim acıyor çok... Bugün evde birşeylerle uğraşırken oğluşumun hastanede takılan şapkası geçti elime, kanları bile üstünde , elletmedim, eşimden saklamasını rica etmiştim, ne bilsin elime geçeceğini... başım döndü, yığılacağım sandım... Offffffff, ne büyük acı bu Rabbim, sabır ver, beterinden koru...

Canım yaaa, Allah sabır versin, ağlayarak okudum yazdıklarını, aynı yaştayız, aynı acıları yaşamışız, aynı sıkıntılar... Tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim sana, hem de Türkiye'de... Sana gerçekten çok zaman kazandırabilir... Allahım tez vakitte hayırlıysa bebiş nasip etsin bize, eşlerimizle keyifle, sağlıkla büyütmek nasip etsin... Moralini hiç bozma, ümidini hiç kaybetme...a.s.

mrb kızlar nasılsınız. bkaçgündür giremedim. listemzi çok güzel valla.isteyen herkez bu ay gzüel haberler verir inşllah. ehrbirimiz bunu hakdiyoruz çünkü. yeni arkadaşalr var hepinize geçmiş olsun kızlar ferfecir38, denizim16. hepimzi zor günelr geçiriyoruz gerçekten ve bu acıyla başetmeey çalışırken heran da sınanıyoruz sanki. acımızı belli etmmeye çalışark, gözyaşımızı sürekli içimize akıtarak, hamilleri, bebekelri görünce içimiz burkulsada sbrederek. ama melekelrimnzişin kardeşelrini kucağımıza alacağımız günelr gelşcek elbe. bakın denemeler abşalnack günelrşi hesap ederken o günelr geldi. umut başladı. şimdi sır gzül ahbere geldi. tabiki bziim yeni hamilelikleirmzide farklı geçicek endişe korku, kavuşabilicezmi endişesi. ama Allahım inşaşalalh yardım eder bzilere. kolay hamiellikler nasip eder sonunda mis kokularını duyarız bebişlerin. hepimziin ehrgünü gelgitlerl dolu. bi gün iyibi gün kötü, düşe kalka nasıl geçiyo zman.bakalımnezman müjedeli haberler vericez. denizim16 seninle benzer olayalrı yaşamışız. inşallah gzüel haerler alırsın en yakın zamanda.

canım bunalrı hisetmen çok normal. şimdi sıra bana gelsin istiyosun. inşalalh hamelsindir. müjdeli bi haber d esenden alırız. evet güğnün yaklştıkçe merk ediyosundur ama çok strese girme canım ya. üzme kendini. bak şimdi denemeya başladın bugünlerin hayalini kurarken. meleklerimzi ayrdım edickelr bzie kardeşelrini göndericekelr inşallah.

Ah canımmmmm, dualarım sizinle, Allah yardımcınız olsun, herşeyin hayırlısını versin... İnşallah bu satırlardan bize bebişinin sağlık haberlerini vereceksin, inşallah...:Saruboceq:

Ah unutuyorum ki yaşıyorum, yoksa nefes almak bile öyle zor ki, boğazımda bir yumru, artık ağlayamıyorum bile...:çok üzgünüm:

eburcu inşallah tutacak dondorulmuş çödürülmüş bebişimz olacak bu topikte. Umutsuzluğa düşme sakın o zaman tutmaz tü bebekte özellikle transfer günü moral çok önemli.
Sinannuraycığım kendini hamile gibi görmen güzel birşey bance. ınşallah bu ay mutlu haberini alırız.
Şeymacım arkadaşım lütfen hç bebğin olmayacak düşüncesinden uzaklaş bu şekilde tedavin olumlu sonuçlanma o kadar sıkıntılara katlanıp tedaviler oluyorsun bari moralini yüksek tutmaya çalış en azından tedavinin başarı şansını düşürmemek için.
Kızlar evlat bu hayatta bizler için çok önemli inşallah hepimiz birgün bir şekilde doğal yoldan ya da tedavilerle ya da evlat edinerek anne olmayı başaracağız ve iyi birer anne oluruz hepimiz. Bazen çocuğuna sert davranan kadınlar görüyorum. Gidip o kişiye sen elindekinin değerinin farkında mısın? diye sormak geçiyor içimden. Bak ben çocuk sahibi olabilmek için ne çabalar sarfettim ölümlerden döndüm ama şimdi ellerim bomboş yavrularımı kaybettim seninki yanında belki kolayca geliverdi sana onun için mi bilmiyorsun kıymetini deyivereceğim o olacak yani.

sütü kesmek için ilaç vermiş olmaları lazım, bence vakit geçirmeden doktorunla görüş...:uhm:

Canım inşallah sende bu ay hamile kalırsın , teyzenin ve dayının kızıyla birlikte bu sefer sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız...

Canım benim , Allah sabır versin , en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...Amiiinnn..

Canım Allah tekrarını yaşatmaz inşallah...Bu ay inşallah senden de güzel haberleri alırız...Canım ben de sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldım , doktorum problem olmaz dedi , o yönden dolayı için rahat olsun...

Canım bana süt gelmemesi için bir ilaç vermişlerdi , bir de göğsümü sıkı sıkı sarmışlardı ( uzun bir sargı bezini göğüslerimden sırtıma doğru 4 , 5 kez dolaştırarak sıkıp sarmışlardı )Böyle olunca bir damla süt bile gelmemişti...
Ne kadar güzel , ne kadar umut dolu bir liste...ınşallah hepiniz hamile kalır ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız...

Canım inşallah önümüzdeki aya , umudu kaybetmek yok...ınşallah bu ayki tedavin sonucunda Allah gönlündekini verir...

Canım benim inşallah bu ay hem bana hem de sizlere büyük mutluluk getirir...

Canım çok geçmiş olsun...Umudunu kaybetmediğin sürece anne olacağına , bebeğini sağlıcakla kucağına alacağına inanıyorum...
Canım inşallah bebeğinin iyi haberleriyle gelirsin buraya...Allah yardımcın olsun , dualarım seninle ve bebeğinle...

ınşallah canım...Ben de bu aydan çok umutluyum...Hepimizin yüzü dediğin gibi gülecek inşallah...
Amiiinnnnn canımmmmm....

Canım listemizden görmüşsündür belki ama ben tekrar yazayım...Sezeryanlıyım bende .Bebeğimi kaybettiğim tarih 15 mart 2009 , şimdiki hamileliğimde sat : 11 ağustos 2009...Bebeğim erkekti canım , şimdiki bebeğim kız...Bebeğimi 37+5 te kaybettim , son ana kadar her şey yolundayken birden kalbi durmuş karnımda...Araştırıldı fakat kesin bir şey söylenemedi...Bebeğimin otopsi sonucundan da bir şey bulunamadı...Her hamilelikte %1 ihtimalle nedensiz ölümler olabilir dediler...
Canım bütün tahlillerim yapıldı lohusalıktan sonra...Kan pıhtılaşmasına hafif bir yatkınlık var dediler...Önlem amaçlı olarak şu an her gün 1 tane 100 mg coraspin ve düşük dozda iğne vuruluyorum...

Canım korkma sakın , Allah kullarını aynı şeyle sınamazmış...Bu sefer hepimizin yüzü gülecek inşallah...

Aynen canım ben de çocuğuna kötü davrananları görünce çok kötü oluyorum.Zaten oğlumun ölümünden sonra çocuklara karşı çok hassaslaştım. Haberlerde falan çocuklarla ilgili üzücü şeyler gördüğümde katıla katıla ağlıyorum. Hiç haketmeyen insanlar anne baba olmuşlar biz de boynumuzu büke büke onları izliyoruz. Ne diyeyim Allah hiçbirimizi boynu bükük bırakmasın.

kızlar ya hayat bazen okadar zor geliyoki bana. bi yandan bebeğinin yokluğunu kabullenmek ve hayatına devam etmek bi yandan gelecek için yeni bebk umuduyla herşeye yeniden başlama cesaretini toplayıp eklemeyi bunun için çaba harcamayı göze almak bunun için belki gün saymak. herşey çok zor geliyo bana. gelecek günelr ne getirecek acaba. belirsizlikkkkk. offfffffffffff

kizlar mrb moralim cok bozuk dun gce hep agladim unutulmaz dizisini isliyomusunuz cok sinir oldum oraya kiz dogum yapacagi gune kadar kaciyor onu benden alirlarsa yasiyamaz daha cok kucuk diye ama ayni gun dogum yapio hanimefendi hemde evde hemde dogunca kucagina aliyor yavrusunu kuvez muvez yok yani hani dogunca kendi basina yasasmasi cok zordu hani daha cigerleri gelismemisti ne kadar basit degilmi hersey yasamayanlar icin oyle kolay ki hersey kimsenin bizim neler cektigimizden haberi bile yok izleyenlerde oyle oluyor zannedecek

hazerozlemcim ayni oldugunu bilmiyordum cnm nedenide sadece enfeksiyon dediler ama hangisi bilmiyorum acikcasi bunun cesitlerinin oldugunu da bilmiyordum dogumdan sonra iki uc kez baktirdim suan icin tekrarlayan bisey yok cok skur seninki nedenmis cnm cok zor cokkkkkkk

sinannuraycim sorma onu cok iyi bilirim pazartesi gunu eltimin mevludu vardi esimin dayisinin kiziyla 3gundu aramiz hamilelikte o saglikla aldi kucagina ALLAH omur versin yavrusuna oda geldi mevlute herkes bi seviyo bi seviyo kucaktan kucaga bi gorsen icim yandi yandi kavruldu o saglikla kucagina aldi ben hala hamile kalabilmek icin cirpiniyorum ote yanda yavrumun acisi dagliyor yuregimi inanain hic abartmiyorum boyle bir guzel yandigini hssediyorum yuregimin cok zor ALLAHIM sabirlar versin hepimize

kizlar birde bugun moralim ayrica bozuk ben tup bebek tedavasi yaptirdim premetecim ozlenencim ve melekcim biliyordu ama sakin yanlis anlamayin sizden sakladigim falan yok eger olsaydi size supriz yapip ayrica umut olmak istiyordum eger olsaydi diyorum cunku bugun dayanamayip 10.gunumde kan testi verdim negatifmis olmadi yani ama asil gunum pazartesi ev druma vermistim ben kanimi oda negatife bakip ilaclarini falan birakma daha gunune var belli olmaz diyor ama bosuna kullanacagimi biliyorum ilaclari cunku olsaydi mutlaka az da olsa deger cikardi cok kotuyum gene yazik onca emege aciya SIKINTIYA benimde anlamadigim ben normal yoldan da hamile kalabiliyorum ama uzun suruyor burda secilmis kaliteli embriyo var ama olmuyor nasil is anlamadim ama ben cok SIKILDIM bunaldim ve umudumu yitirdim anne olamiycam artik bence zorlamanin anlami yok cok uzuluyorum

hepinizin yazdiklarini okudum ve yine yasadigimiz acilar,hayal kirikliklari icin göz yasi döküyorum...Bir süre girmesem kk ye iyi olacak,cok üzülüyorum hele bezi arkadaslarin yasadiklari dayanilacak gibi degil,pisikolojim cok bozuk,kendimi ise yaramaz,degersiz,basaramamis hissediýorum,sanki bir günah isledimde cezasinida bu sekilde cekiyorum,bazen isyan ediyorum neden neden diyeeeeeee

yanlis,sacma,biliyorum ama elimde degil günümüm 6-7 saati aglamakla geciyor..28 nisanda arastirma hastanesinde randevum var düsük sebeplerini arastiracaklar,oda stresli ortam olacak benim icin..ozamana kadar azda olsa toparlanmaliyim

insalla korunma süresi gecen arkadaslar en kisa zamanda hamile kalir ve bebeislerini kucaklarina alirlar.....destek veren tüm arkadaslara cok tesekkür ederim...arastirma sonuclarinda cikan seyleri yazarim size,bilginiz olsun diye...sizler cok mükemmel insanlarsiniz....

Canım öyle hemen moral bozmak yok. Okudun mu bilmiyorum ama ben de ikinci hamileliğimde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı 6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg kanda 7-12 gün arası salgılanmaya başlıyor senin transfer hangi gün yapılmıştı. Niye bu kadar acele edip moralini bozdun ki, herhalde doktorun bir bildiği var ki seni test için ayın 12.'de çağırmış. Yenilgiyi ve umutsuzluğu kabul etmiyorum umutla ve hamile olduğuna inanarak 12 nisanı bekliyoruz tamam mı. Ben senin için geri sayım yapmaya devam edeceğim.

günaydın güzel melek anneleri
yazılanların hepsini okuyamadım kusurabakmayın
limburg1985 ümitsizliğe kapılma canım daha gününe varmış
bu konularda pek bilğim yok ama inş. tutar canım

benimde günüme az kaldı
elimden geldiğince takmadım buay ama bakalım neolacak.

birde buğün cuma bir topicte cuma günleri bebeklerimiz
melek olarak anne babasının yanına gelirmiş
sabah 6 dan beri uyanığım oğlum yanıma gelecek diye
evimi temizledim misgibi oldum
onu bekliyorummm

senağlamasenağlama

günaydın canım nasılsın

Canım sen ise yaramaz,degersiz,basaramamis değilsin ya da işlediğin günahların kefaretini ödemiyorsun. Bunlar her insanın başına gelebilecek şeyler. Hayatta iyi, kötü, acı, tatlı hep bizler için. Şu an acın çok taze olduğu için bunları hissetmen normal, hepimiz aynı aşamalardan geçtik. ınan bana tam olarak iyi hissetmek mümkün olmasa da kendini daha iyi hissettiğin günlerin olacak. ınşallah araştırmaların sonucunda derdinin çaresi bulunur. Bu arada sen de kendini biraz toparlamaya çalış, yeniden anne olmak istiyorsan ruhen ve bedenen buna hazırlanman gerekir. Senden iyi haberler bekliyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…