Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Arkadasim Rabbim Bebegini sana bagislasin Insaallah....

Kötü seyler düsünmemeye calis ,Moralini bozma canim ...

Tez zamanda iyilesip evine gelir Insaallah bebeginiz , sende bize buradan müjdesini verirsin:teselli::teselli:

Kizlar ben gündüzleri pek giremiyorum KK ya esim sürekli yasadigin aci seyler aklina geliyor bu sayfaya girince diyor.Sanki aklimdan ciktigi var mafoldumben

Sizlere ilk hamile haberini vermek isterdim ama maalesef hasta oldum mafoldumben Bu ay tekrar tedaviye devam edecegim bakalim.
Ümitsizlik iyi birsey degil ama sanki birdaha asla bebegim olmayacakmis gibi geliyor bana mafoldumben
Kizlar dua edin lütfen bu ayki tedavimden güzel bir sonuc ciksin....

Ilk fireyi verdik ama Insaallah benden sonraki bütün Arkadaslarimin Hamilelik haberlerini alacagiz......

08.04.2010 ıLK BEBEĞıMıZıN DOĞUMUNA 20 GÜN, LıSTEDEKı ıLK HAMıLEMıZı ÖĞRENMEYE 4 GÜN KALDI

NıSANDA HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Eburcu|13.04.2010|
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Limburg1985||12.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Seymacım|07.04.2010|
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010[/table]

Son düzenleme:

Sabah sabah sayfayı açar açmaz bir kırmızı haberi alınca canım sıkıldı ama hiç moral bozmak yok tamam mı canım. Sen böyle umutsuz olduğun, kendini bıraktığın için gelmiyor zaten inatçı bebek. İnanç herşeyin başı canım, önce sen kendin olumlu olacağına inanmalısın ki olumlu olsun. Pes etmek yok bu arada yumurtlaman nisan ayında olacağı için teknik olarak sen de nisanda hamile kalacaksın yani hala nisan listesindesin.:dance:

Geçmiş olsun. Allah yavrunu sana bağışlasın. Ben de 25+3'de ikizlerimi doğum yaptım. Erdemimi doğumda kaybettim. Egemen 40 gün küvezde kaldı. Önceleri çok iyiydi, daha sonra akciğerlerinde kanama olmaya başladı, vücudunda oksijen azalmaya başladı. Daha sonra öğrendik ki kalbi delik daha onun için tedaviye başlanmıştı ki, enfeksiyon geçirdi, bağırsakları çürümeye baladı. Bağırsaklarında sorun çıkınca anne sütü vermeyi bıraktılar. Bu arada kalp yetmezliği geçirdi, tekrar hayat döndü ama artık o canlı çocuk gitti yerine sağdece makinayla nefes alan bebişim kaldı. En son darbeyi yavrumun beyin kanaması geçirdiğini öğrenerek aldım. Önce 2. derece sonra 3. dereceye çıktı. Zaten yavrum bu kadar rahatsızlığa kırk gün dayanabildi. Erdemim için evimde mevlüt okutayım dedim gün Egemenim vefat etti.

Çok uzun anlattım. Yanlız değilsin ben de doğumdan sonra yavrusunu hastanede karşılayan bir anneyim. Doğumdan 3 gün sonra 12 saa te yakın hastanede kaldım. Sezeryanlı sezeryanlı hergün saatlerce hastane önünde ayakta ya da oturarak bekledim. Karda kışta gittim geldim 10 dakika yavrumu görüp, eline dokunmak için. Yavrumun heryerini delik deşik etmelerini izledim. Arık bir süre sonra eline dokunmak istediğimde elini çekiyordu. Üniversite hastanesi el kadar yavrumu deneme tahtası yaptı. Ağlıyorum diye laf işittim. O günler zaten hasta olmadımya artık olmam.Çok zor günlerdi. Erdemim öldu diye kendimi kahrederken anladım ki ölen kurtulmuş. Eğer Egemenim yaşasaydı gözleri kör olacaktı, aldığı aşırı oksijen gözlerini zedelemiş. Doktor tek çaresi göz nakli demişti. Allahtan hep dileğim yavrum için hakkında hayırlısı olsun oldu.Sağlıklı olacaksa koynuma ver yoksa meleğin olsun dedim. Ama benim bebeğim gibi erken doğup hiç bir sorun yaşamadan büyüyen bebeklerde oldu. Biraz sans, nasip, kısmet ne diyeyim. O hastanede benimle birlikte ne acılar vardı. Allahım sen herkeze şifasını ver. Hiç bir ananaın yüreğini evlat acısıyla yakma. Hala o hastanenin öünden geçerken kuzum oradaymış gibi kalbim küt küt atıyor, dayanamıyorum.

Bu gece senin ve yavrun için dua edeceğim. Allah sağ salim yavruna kavuştursun seni inşallah. Hep yavrun için hakkında hayırlısını dile. Allah yardımcınız olsun. Nediyeyim diyecek bir şey yok ...

Herşeyin bir zamanı var, sabret baktın olmuyor Türkiye'de yada odara tüp bebek yaptırın. Ya da aşılama. Artık çözümsüz değil hiç bir şey.

ynlz Allah bebeğine acil şifalar versin, onu en kısa zamanda size kavuştursun. Küvez günleri çok zordur, hergün türlü korkularla yaşamak insanı tüketir, çoğu zaman umudunu da yaşama isteğini de kaybedersin oysa şu an farkında olmasan da seni ayakta tutan tek şey gelecek güzel günlere dair taşıdığın umuttur o yüzden hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma. Prematüre bebekler çok güçlü, çok inatçı, mucize bebekler. Allah yardımcısı olsun, emeklerinizi boş çıkarmasın.

Canım yaş konusuna çok takılma. Yaş meseleyi çok düşünürsen kendini kapana kısılmış hissetmene ve strese girmene neden olur. İnsanlar 60 yaşında doğuruyor artık. Haklısın daha erken evlenip, 20'li yaşlarımızda çocuk sahibi olsak daha iyi olurdu ama kısmet böyleymiş artık geçmiş için yapılabilecek bir şey olmadığına göre geleceğe bakmak gerekir. Bence sende de kan pıhtılaşması olabilir, mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptır.

ayyy canım ya inşallah bebiş olmuştur ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah'ım.ve inşallah benimde zamanım çabuk geçerde atık böyle heyecanla bizde olmuşmudur diye beklerim.İnşallah Allah banada tekrar bebek sahibi olmayı nasip eder ve inşallah Allah'ın izniyle hiçbirimizinkucakları boş kalmaz.kızlar bugün perşembe bu gece meleklerimiz bizi görmeye geliyorlarmış o yüzden onlar için bol bol dua edelim.

ALLAH yardımcın olsun inşallah bu çabanın sonunda sende hayırlı bir sonuç alırsın ve amacına kavuşursun.Rabbim hiç birimizin kucağını boş evini çocuksuz bırakmasın.hayırlı zamanda hepimizin kucakları ve evleri çocuk sesleriyle dolsun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah bebeğin sağlığına kavuşur ve birbirinizden sonra hiç ayrılmazsın dualarım seninle Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin çok acı birşey.inşallah bebeğinle sağlıklı ve mutlu günler geçirirsin bundan sonra.

mrb arkadaŞlar bende bebeĞımı kaybedelı 5 ay oldu. 33 haftalıkken kaybettım oĞlumu. Nedenı preeklampsı ve bebeĞın eŞınden ayrılması sonucu klbının durması. Ben de sızler gıbı Çok zor gÜnler geÇırdım. HergÜn aĞladım kendım de Ölmek ıstedım hep bı neden aradım.neden neden dıye Çok sorguladım. Benım bıraz yumurtlama tembellıĞım var ama bebeĞım kendılıĞınden olmuŞtu ama nasıp deĞılmıŞ,kaderde onu doĞumuna az bı vakıt kala kaybetmek varmıŞ malesef. Onun kokusunu duymaya hazırlanırken cansız bedenıne dokunmak kısmetmıŞ. Hepımızın yaŞadıkalrı Çok zor.allah kımseye bÖyle bır acı yaŞatmasın. Kendıme gelmeey ÇalıŞıyorum. Çocuklarla ıÇıÇe olan bı ıŞım var. ÖĞretmenım. Şımdı ıyıkıde bu ıŞı yapıyorum dıyorum.enazından onlarla tesellı oluyorum. Aylarca kendımı eve kapattım kımseyle gÖrÜŞmedım Şımdı yavaŞ yavaŞ sohbet etmeye arkadaŞalrımla vakıt geÇırıyorum. Ama bebk yada Çocukalrıyla akrŞılaŞtıĞımda ıÇıme atıyorum acımı evde duygu patlamaları yaŞıyorum. Şımdı 5 ay oldu. Sezeryanlıyım.geneld doktorlar 6-8 ay ya da 1 sene dedıler. Ama benım beklemeye nıyetım yok. Zaten Çok Önemlı olmasada kolay olmaza dıye dÜŞÜnÜyorum ve bu ay denemelere baŞladım bende. Bırdahakı ay da doktoruma gıdıcem Önerırse eĞer hızlandırıcı takvıyeler ıstıcem ÇÜnkÜ bıan Önce tekrar hamıle olmak yıne ıÇımde bı bebek kıpırtısı hıssetmek ıstıyorum. ınŞalalh hepımızın duaları kabul olur. Benı de lıstenıze eklermısınız. Ben daha yenı Üye sayılırım. Bu aydan ıtıbaren bı topık aÇtık gebelık kısmında 2010 nısanında Çıft Çızgıyı gÖrmeyı umut edenler dıye. Orada bıraz sohbet edıp beynımı meŞgul etmeye ÇalıŞıyorum. Çıkan hamıle haberlerıne sevınıp kendı adıma da umutlanıyorum. Sızler de gelın hem burda hem orda dertleŞelım. YaŞananlar ortak,acılar ortak,umutlar dualar ortak. Allahım yÜcelıĞını gÖsterır ınŞallah.

denizim16 bende 40 haftalık bebeğimi hastaneye doğuma gittiğimde seninle aynı sebeplerden dolayı kaybettiğimi öğrendim dünyam yıkıldı ve daha 54 gün oldu.ne kadar güzel çalışıyosunuz ve kafanız dağılıyo ben evdeyim çalışmıyorum ama iş arıyorum en kısa zamanda başlamak istiyorum çalışmaya ve bende çok hemen bebek istiyorum tekrar ama malesef biraz daha beklemem gerekiyo.sende bursalısın galiba doğumunu nerde yaptın.

Denizim16 başın sağolsun, Allah sabırlar versin. ınşallah bu ay hamile kalırsın. Bizim acımızı ancak yeniden anne olmak biraz azaltabilir. Seni de listeye ekledim. Son adet tarihinle beklenen adet tarihini de yazarsan onları da eklerim. ınşallah bu liste hepimize uğurlu gelir.

:CüvCüv:NıSANDA HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Eburcu|13.04.2010|
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Limburg1985||12.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010[/table]

Son düzenleme:
KIZLAR YARDIM

ben bebegimi kaybedeli 15 gün oldu ama hala gögüslerimden süt renginde sivi geliyor.hastanedeyken sordum 1 haftaya gecer dedi ama gecmedi...nedir bu,sizdede oldumu ne zaman gecer doktora gideyimi,ne olur beni bilgilendirin...simdiden sagolun

Canım sen lohusasın, sütün geliyordur senin. Bir süre sonra kendiliğinden kesilir merak etme. Eğer kesilmezse kesmek için ilaçlar var ama gerek olacağını sanmıyorum tahminimce çok gelmiyordur.

umarım en yakın zamanda hepimiz tekrar o heyecanları yaşarız. Evet bizim birer şefaatçimiz var ben er yada geç dileklerimizin onların sayesinde kabul olacağını düşünüyorum. Umarım çok beklemeyiz. Bu kanaması başkatürlü dinecek bi yara değil çünkü. Yerine koyabileceğimiz tek şey yavrularımızın kardeşleri. Onlarla ilgilenip onları severek belki birazcık içimizdeki bu ağır yükü hafifleticez. Belki bu yüzden acele ediyoruz. Inşallah kader arkadaşım yine anneliği tadarız. Ben aslında bursalı değilim görev icabı buradayım bikaç yıldır ama bursalı olmaya kararlı gibiyim şuan. Ben jimerde doğum yaptım canım. Günler i,zim için çok yavaş ilerliyo biliyorum herkes geçer yine hamile olursun diyo ama içimizde kopan fırtınalardan herkes habersiz.ama geçicek geçicek . Ben askerlerin gün saydığı gibi tek tek gün sayıyodum. Hergün eşime diyodum bugün bebeğimiz gideli 20 gün oldu ,25 gün oldu,65 gün oldu derken 5 ay oldu. Ama benimde sabrım kalmadı bi cesaret başladım.

çok sağol canım. Dediğine aynen katılıyorum. Evet acımız ancak bu şekilde belki biraz yükünü bırakıcak. Inşallah listede gözüyaşlı herkes bu ay çok güzel haberler verir. Benim son adet tarihim 28 mart. Beklenen adetim 24 mayıs. Teşekkür ederim eklediğin için.

başınsağolsun arkadaşım. Allah bizlere sabırlar versin. Bana doktorum hemen süt kesici ilaç vermişti. Hiç gelmedi. Bence sende öyle bi ilaç almalısın. Ismini tam hatırlıyamadım şimdi.

cok sagolun arkadaslar,gecmese p.tesi doktora gitmek en iyisi...doktorlardanda biktim ya hele burdakiler ne vijdansiz ne vurdum duymazlar hepsi robot gibi,o yüzden insanin pisikolojisinide hic anlamiyorlar..neyse cok sagolun

cok sagolun arkadaslar,gecmese p.tesi doktora gitmek en iyisi...doktorlardanda biktim ya hele burdakiler ne vijdansiz ne vurdum duymazlar hepsi robot gibi,o yüzden insanin pisikolojisinide hic anlamiyorlar..neyse cok sagolun

Gurbette daha da zordur eminim. Göğüslerine elleme zamanla geçer ama 2 ay sonra felan prolaktin hormonuna baktır yada elle sık gene sıvı gelirse ilaç alabilirsin. Çünki bu süt hormonu hamile kalmayı engeller takip edilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…