günaydın güzel melek anneleri
yazılanların hepsini okuyamadım kusurabakmayın
limburg1985 ümitsizliğe kapılma canım daha gününe varmış
bu konularda pek bilğim yok ama inş. tutar canım
benimde günüme az kaldı
elimden geldiğince takmadım buay ama bakalım neolacak.
birde buğün cuma bir topicte cuma günleri bebeklerimiz
melek olarak anne babasının yanına gelirmiş
sabah 6 dan beri uyanığım oğlum yanıma gelecek diye
evimi temizledim misgibi oldum
onu bekliyorummm
senağlamasenağlama
Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Melek oğluna yakında bir kardeşi olacağı müjdesini ver bugün, o da sevinsin.
eburcu inşallah tutacak dondorulmuş çödürülmüş bebişimz olacak bu topikte. Umutsuzluğa düşme sakın o zaman tutmaz tü bebekte özellikle transfer günü moral çok önemli.
Sinannuraycığım kendini hamile gibi görmen güzel birşey bance. İnşallah bu ay mutlu haberini alırız.
Şeymacım arkadaşım lütfen hç bebğin olmayacak düşüncesinden uzaklaş bu şekilde tedavin olumlu sonuçlanma o kadar sıkıntılara katlanıp tedaviler oluyorsun bari moralini yüksek tutmaya çalış en azından tedavinin başarı şansını düşürmemek için.
Kızlar evlat bu hayatta bizler için çok önemli inşallah hepimiz birgün bir şekilde doğal yoldan ya da tedavilerle ya da evlat edinerek anne olmayı başaracağız ve iyi birer anne oluruz hepimiz. Bazen çocuğuna sert davranan kadınlar görüyorum. Gidip o kişiye sen elindekinin değerinin farkında mısın? diye sormak geçiyor içimden. Bak ben çocuk sahibi olabilmek için ne çabalar sarfettim ölümlerden döndüm ama şimdi ellerim bomboş yavrularımı kaybettim seninki yanında belki kolayca geliverdi sana onun için mi bilmiyorsun kıymetini deyivereceğim o olacak yani.
kizlar mrb moralim cok bozuk dun gce hep agladim unutulmaz dizisini isliyomusunuz cok sinir oldum oraya kiz dogum yapacagi gune kadar kaciyor onu benden alirlarsa yasiyamaz daha cok kucuk diye ama ayni gun dogum yapio hanimefendi hemde evde hemde dogunca kucagina aliyor yavrusunu kuvez muvez yok yani hani dogunca kendi basina yasasmasi cok zordu hani daha cigerleri gelismemisti ne kadar basit degilmi hersey yasamayanlar icin oyle kolay ki hersey kimsenin bizim neler cektigimizden haberi bile yok izleyenlerde oyle oluyor zannedecek
hazerozlemcim ayni oldugunu bilmiyordum cnm nedenide sadece enfeksiyon dediler ama hangisi bilmiyorum acikcasi bunun cesitlerinin oldugunu da bilmiyordum dogumdan sonra iki uc kez baktirdim suan icin tekrarlayan bisey yok cok skur seninki nedenmis cnm cok zor cokkkkkkk
sinannuraycim sorma onu cok iyi bilirim pazartesi gunu eltimin mevludu vardi esimin dayisinin kiziyla 3gundu aramiz hamilelikte o saglikla aldi kucagina ALLAH omur versin yavrusuna oda geldi mevlute herkes bi seviyo bi seviyo kucaktan kucaga bi gorsen icim yandi yandi kavruldu o saglikla kucagina aldi ben hala hamile kalabilmek icin cirpiniyorum ote yanda yavrumun acisi dagliyor yuregimi inanain hic abartmiyorum boyle bir guzel yandigini hssediyorum yuregimin cok zor ALLAHIM sabirlar versin hepimize
kizlar birde bugun moralim ayrica bozuk ben tup bebek tedavasi yaptirdim premetecim ozlenencim ve melekcim biliyordu ama sakin yanlis anlamayin sizden sakladigim falan yok eger olsaydi size supriz yapip ayrica umut olmak istiyordum eger olsaydi diyorum cunku bugun dayanamayip 10.gunumde kan testi verdim negatifmis olmadi yani ama asil gunum pazartesi ev druma vermistim ben kanimi oda negatife bakip ilaclarini falan birakma daha gunune var belli olmaz diyor ama bosuna kullanacagimi biliyorum ilaclari cunku olsaydi mutlaka az da olsa deger cikardi cok kotuyum gene yazik onca emege aciya SIKINTIYA benimde anlamadigim ben normal yoldan da hamile kalabiliyorum ama uzun suruyor burda secilmis kaliteli embriyo var ama olmuyor nasil is anlamadim ama ben cok SIKILDIM bunaldim ve umudumu yitirdim anne olamiycam artik bence zorlamanin anlami yok cok uzuluyorum
Herkeze hayırlı cumalar Melek anneleri. Allah butun bebek hasreti çeken annelerin kucağını doldursun inşallah. Allah bütün melek annelerine sabır versin, dayanma gücü versin. Tekrar böyle acılar yaşatmasın. Meleklerinin kardeşlerine en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin. Allah bütün melek annelerini yavrularının şefatinden mahrum bırakmasın. Allahım sen dularımızı kabul et, hakkımızda hayırlısnı nasip eyle yarabbi.Aminnnnn
hepinizin yazdiklarini okudum ve yine yasadigimiz acilar,hayal kirikliklari icin göz yasi döküyorum...Bir süre girmesem kk ye iyi olacak,cok üzülüyorum hele bezi arkadaslarin yasadiklari dayanilacak gibi degil,pisikolojim cok bozuk,kendimi ise yaramaz,degersiz,basaramamis hissediýorum,sanki bir günah isledimde cezasinida bu sekilde cekiyorum,bazen isyan ediyorum neden neden diyeeeeeee
yanlis,sacma,biliyorum ama elimde degil günümüm 6-7 saati aglamakla geciyor..28 nisanda arastirma hastanesinde randevum var düsük sebeplerini arastiracaklar,oda stresli ortam olacak benim icin..ozamana kadar azda olsa toparlanmaliyim
insalla korunma süresi gecen arkadaslar en kisa zamanda hamile kalir ve bebeislerini kucaklarina alirlar.....destek veren tüm arkadaslara cok tesekkür ederim...arastirma sonuclarinda cikan seyleri yazarim size,bilginiz olsun diye...sizler cok mükemmel insanlarsiniz....
KIZLAR YARDIM
ben bebegimi kaybedeli 15 gün oldu ama hala gögüslerimden süt renginde sivi geliyor.hastanedeyken sordum 1 haftaya gecer dedi ama gecmedi...nedir bu,sizdede oldumu ne zaman gecer doktora gideyimi,ne olur beni bilgilendirin...simdiden sagolun[/Qcanım sen hiç emzirmişmiydin ben emzirmedim hastaneden çıkarken çok kötü oldu göğüslerim ve sıvı geldi dr bana bi hap verdi 4 gün falan içtim sonra bütün sütüm gitti ağrımda kalmadı.dr bi sor hapları var onların onlardan iç boşuna ağrılarını çekme.
benim de burnumun direği sızlıyor, çok içim acıyor çok... Bugün evde birşeylerle uğraşırken oğluşumun hastanede takılan şapkası geçti elime, kanları bile üstünde , elletmedim, eşimden saklamasını rica etmiştim, ne bilsin elime geçeceğini... başım döndü, yığılacağım sandım... Offffffff, ne büyük acı bu Rabbim, sabır ver, beterinden koru...
yazdiklarinizi aglayarak okudum cok saolun herkesten tek tek alinti yapamdim kusura bakmayin..bebegim icin dua edenn bütün melek annelerine coooooooook tesekkür ediyorum..kizim dün biraz daha iyiye gitmeye basladi ama hala riski atlatamadi..ama hic umudumu kaybetmek istemiyorum güzel dualarin sayesin rabbim melegimi bana bagislicak..sizleri okadar iyi anliyorumki insanin bebgini kaybetmesi nekadar zor,aci.. rabbim sizlere hazreti eyyüp sabri versin insallah..bebegimi kaybetmek korkusu bi yana onun cektigi acilari görmekde beni mahvediyor..serum takilamayan yeri kalmadi heryeri mosmor yavrumun ama cok güclü hala dayaniyor..zaten baska türlüsünü düsenemiyorum bile..rabbim sizlere acilarinizi azaltacak yeni bebisler nasip etsin tez zamanda insallah,, banada yavrumun sagligini versin ,, yavrum yanimda olsun insallah..
kızlar ben çok kötüyüm hiç çekmediğim kadar adet sancısı mide bulantısı çekiyorum aşırı derecede de akıntım var daha 7 günüm var neden oldu acaba anlayamadım bi bilgisi olan varmı bu ay bende bişey yok galiba bidahaki aya inşallah ama siz bu ayı atlamayın inşalah listemizdeki herkez hamile olsun
Ya sizin bu karamsarlığınız beni öldürecek. Sinannuraycım seni ümitlendirmek istemem ama bunlar bana hamilelik belirtileri gibi geliyor. Tabi tamamen psikolojik de olabilir mesela benim geçen ay tüm belirtilerim vardı ama hamile değilmişim. Biz hamileliği çok istediğimiz için vücudumuz bazen bize oyun oynuyor. Ama ben senin hamile olduğunu düşünüyorum, inşallah öylesindir. Sen de öyle düşün tamam mı, birkaç gün sonra sana gün saymaya başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?