Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Melek oğluna yakında bir kardeşi olacağı müjdesini ver bugün, o da sevinsin.

Son düzenleme:
09.04.2010 İLK BEBEĞİMİZİN DOĞUMUNA 19 GÜN, LİSTEDEKİ İLK HAMİLEMİZİ ÖĞRENMEYE 3 GÜN KALDI

:CüvCüv: NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
Aabeyazmelek|30.03.2010|
Denizim16|28.03.2010|24.04.2010
Eburcu|13.04.2010|
Evrimsus|02.04.2010|02.05.2010
Hadibakem|17.03.2010|17.04.2010
Limburg1985||12.04.2010
Özlenen2010|25.04.2010|
Premete|30.03.2010|01.05.2010
Seymacim|07.04.2010|
Sinannuray|16.03.2010|16.04.2010[/table]

Herkeze hayırlı cumalar Melek anneleri. Allah butun bebek hasreti çeken annelerin kucağını doldursun inşallah. Allah bütün melek annelerine sabır versin, dayanma gücü versin. Tekrar böyle acılar yaşatmasın. Meleklerinin kardeşlerine en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin. Allah bütün melek annelerini yavrularının şefatinden mahrum bırakmasın. Allahım sen dularımızı kabul et, hakkımızda hayırlısnı nasip eyle yarabbi.Aminnnnn

Canım arkadaşım herkez için böyle güzel umutlar taşıyorsun. Allah senin de içine umut tohumları yeşertsinde inşallah seninde en kısa zamanda yeniden bebek çalışmasına girecek cesaretin olsun. Allahta senin şansını bahtının açık eylesin. Bütün işlerini rast getirsin inşallah. Sende yavruna kavuş inşallah

Canım lütfen ümidini kesme nasip kısmet, herşeyin bir zamanı var sonuçta buda Allahın takdiri. Bunda da vardır bir hayır sakın kendini üzme bak bende yaptıracağım kimin ne olacağını bilen varmı, belki hamile kalacağım yine aynı sıkıntıyı yaşayacağım(Allahım ne olur yaşatma.Yalvarırım) bilemiyoruz ki. Biraz bekle maddi durumunuzda müsayitse tekrar denersiniz yavrunu kucağına alınca unutursun herşeyi yaşanmamış gibi olur. Allah yardımcımız olsun.

aminnn diyorum bütün gönlümle
inş. güzel haberler alırız.
çevremde birçok kişi gün sayma diyor
olursa olsun rahat ol diyor
elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum
ama gün yaklaştıkcada insan heyecanlanıyor acabalar diyor.

Canım tabiki kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran gitme bir süre. Üzme kendini ama bütün melek anneleri bir şekilde kendini cezalandırıyor suçluyor bunu hepimiz yaşadık. Ama tabiki kendine bunu yapma cezalandırma bizim elimizden gelen birşey olsa bunu yapardık. Doğru değilmi. Bizde Allahın kuluyuz, kendimizi üzmemiz onunda hoşuna gitmez. Hepimiz sabredeceğiz. Yapacak bir şey yok. Sabır bizi yavrumuza kavuşturacak.

Aslında bende ilk zamanlar bu topikte bazı arkadaşların yaşadıklarını okuyup çok ağlıyordum ama zamanla geçti atlattım. Zaten şu anda lohusalık sebebi ile de duygysal bir durumdasın inşallah bunlar geçecek. Kendine iyi bak Allaha emanet ol.

canım ama öyle çok üzmeyelim ki kendimizi bebişlerimizin kardeşleri gelsin bize demi ama?

melek76
amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bir gün gelir ve bizde senin gibi bebeğimizin kucağımıza gelmesinin günlerini sayarız.sağlıcakla al kucağına Rabbim sizi birbirinizden asla ayırmasın.benim de kızım vardı doğduğunda benim yerime de öp kokla olurmu?

yazdiklarinizi aglayarak okudum cok saolun herkesten tek tek alinti yapamdim kusura bakmayin..bebegim icin dua edenn bütün melek annelerine coooooooook tesekkür ediyorum..kizim dün biraz daha iyiye gitmeye basladi ama hala riski atlatamadi..ama hic umudumu kaybetmek istemiyorum güzel dualarin sayesin rabbim melegimi bana bagislicak..sizleri okadar iyi anliyorumki insanin bebgini kaybetmesi nekadar zor,aci.. rabbim sizlere hazreti eyyüp sabri versin insallah..bebegimi kaybetmek korkusu bi yana onun cektigi acilari görmekde beni mahvediyor..serum takilamayan yeri kalmadi heryeri mosmor yavrumun ama cok güclü hala dayaniyor..zaten baska türlüsünü düsenemiyorum bile..rabbim sizlere acilarinizi azaltacak yeni bebisler nasip etsin tez zamanda insallah,, banada yavrumun sagligini versin ,, yavrum yanimda olsun insallah..

allah dualarımızı kabul etsin canım sana sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına almayıo nasip etsin sende güçlü ol sakın um udunu kaybetme bana dediler 15 gün küvexde kalacak ben yıkıldım nasıl ondan 15 gün ayrı kalıcam her anını görmek saatlerce seyretmek istiyodum öyle olduki bebeğim sadece 3 gün kalabildi küvezde sonra beni bıraktı gitti şimdi diyorum keşke yaişasaydıda 2 ay kalsaydı küvezde seninkide yavaş yavaş kendini toparlıyo bak biraz daha annesine hasretlik çektirmek istiyo nazlı bebeğin

hepinizin desteği için teşekkürler arkadaşlar sizler olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum size anlattıklarımı duygularımı kimseyle paylaşamıyorum şu mubarek günde allah bizim acılarımızı hafifletsin bizim meleklerimize kardeşler nasip etsin

ben gene sabaha karşı rüyamda meleğimi gördüm ama bu sefer kötüydü öldüğünü öğrendim ve o anı tekrar yaşadım hıçkırıkarla ağladım aynı öğrendiğim gece gibiydi

limburg1985 sakın üzülme canım premete doğru söylüyo ümidini yitirme hem benim teyzemin kızıda aşılama denedi tutmadı sonra normal yoldan kaldı bu tüp ve aşılama denemelerinden sonra normal yoldan hamile kalma olasılığı daha çok artıyo unutma bu ay olmazsa bidahaki ay bi kere olduysa yine olucak ümitsizliğe kapılmak yok rabbim bizim nasibimize güzel şeylerde yazmıştır kullarının bu kadar acı çekmesini görmezlikten gelmez bizide güldürür inşallah

kızlar ben çok kötüyüm hiç çekmediğim kadar adet sancısı mide bulantısı çekiyorum aşırı derecede de akıntım var daha 7 günüm var neden oldu acaba anlayamadım bi bilgisi olan varmı bu ay bende bişey yok galiba bidahaki aya inşallah ama siz bu ayı atlamayın inşalah listemizdeki herkez hamile olsun

Ya sizin bu karamsarlığınız beni öldürecek. Sinannuraycım seni ümitlendirmek istemem ama bunlar bana hamilelik belirtileri gibi geliyor. Tabi tamamen psikolojik de olabilir mesela benim geçen ay tüm belirtilerim vardı ama hamile değilmişim. Biz hamileliği çok istediğimiz için vücudumuz bazen bize oyun oynuyor. Ama ben senin hamile olduğunu düşünüyorum, inşallah öylesindir. Sen de öyle düşün tamam mı, birkaç gün sonra sana gün saymaya başlayacağız.

canım sağol zaten bu ağrı ve bulantı bana hamileliğimin ilk aylarını hatırlattı ama şuan hamilwelikten korkuyorum genelde hislerim hep çıkar erken doğum yapacağımıda hissetmiştim şuanda tekrar hamile kalıp ilk aylarda düşük olucakmış gibi bi his var içimde sanki o yüzden korkmaya başladım gerçi korkunun ecele faydası yok allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin

ilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…