Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım çok teşekkür ederim...İnşaallah eylül ayında güzel haberlerini alırız tatlım...

Canım benim çok teşekkür ederim...Bende sizler gibi nazara inanıyorum ve şu an kimse bilmiyor , zamanı gelince ailem bilecek , sonuna kadar da akrabalara ya da tanıdıklara görünmicem hiç ...Allahım senin kucağınıda sağlıklı yavrularla doldursun canım...

melekcimm tebrikler canımm süperr bir haber buuu ohhh yandannnnnn:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: şerifee nerdesinn tutbacım halay çekiyoruzzzz
Canım yaaa , gecenim şu saatinde bak bende halaya katılıyorum:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Burdayımmmmmmmm tabikiii halay bensiz olurmu yaaa haydiii hep beraberrrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canlarım benim iyiki varsınız...

bu listede hamileyim diye bir tek ben halay çekemiycemsenağlama

Canim ne olursun üzülme:teselli::teselli:
Rabbim Kizini sana bagislasin hayirli uzun ömürler versin insaallah...
Benimde 4 yasinda bir kizim var kendimi onunla avutmaya calisiyorum....

Melek canim tebrik ederim:teytey::teytey::dance::dance:
Senin adina cok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik yasatip hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip eder Insaallah.
Allah herkese nasip etsin AMiiiN

aabeyazmelek - sende cok sagol canim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Neslihan benim oglumun Dogum tarihi yanlis olmus 25.01.2008 olacak...
Aranizda ilk ben bebegimi kaybetmisim ama maalesef onun acisida dinmedi yerine bir kardeste gelmedi..

Ben bir senedir bebek icin caba gösteriyorum ama maalesef PKO illeti yüzünden olmuyor
benim olmasa bile sizlerin tez zamanda hamile kalmanizi dilerim kizlar....

tamam canım hemen düzeltiriyorum ,, kafalar çok sağlam değil okuyup yazana kadar unutmuşumkafamçokkarıştı

Canim ne olursun üzülme:teselli::teselli:
Rabbim Kizini sana bagislasin hayirli uzun ömürler versin insaallah...
Benimde 4 yasinda bir kizim var kendimi onunla avutmaya calisiyorum....

çok sağol canım inşallah sanada allah en kısa zamanda bizlere müjde vermeyi kısmet eder

ayyy melekçim nasıl sevindim bilemezsin allah yusuf un ömrünü şimdiki miniğine versin inşallah sağlıkla kucağına al koklayarak büyüt inşallah.

Merhaba arkadaşlar... herkese kocaman sevgiler melek anneleri... ben doğum yaptım!!!
bebeğim 35+0 da 2.050 gr. doğdu! ama küvezde (
Gelişim geriliğinden dolayı ciğerleri gelişmemiş henuz ve solunum problemi yaşadığı için doğumdan hemen sonra küveze aldılar! ayrıca doğum esnasında solunum nöbetinden yani beyne kısa süreli oksijen gitmemesinden dolayı beyinde küçük bir kanama olmuş!
yoğun bakım doktoruyla dün görüştüm; ciğerleri henüz gelişimi tamamlamamış... dün hatta bir ara kötüye gidiş olmuş ama sonra cihazın değerleini arttırıp, antibiotiklerini değiştirince toparlamış biraz...
beyin kanamasıda çok yaygın olmaması, küçük bir kanama ve riskli bölgede değil gibi gözükmesinden dolayı iyi bir netice sayılır dedi...ama eger riskli bölgede ve yaygın bir kanama olsaydı hareket bozuklukları yaşayabilirdi dedi...
çok korkuyorum ve endişeliyim!!! bgn 4. gün bitiyor ve ben bebeğimi sadece 1 kez 2.gün hastaneden cıkarken görebildim,, elini tuttum, ayaklarını, başını okşadım... (
süt sağıyorum ama makinaya bağlı olduğu için şu an veremiyorlar... dolapta sakla dediler gerekirse isteriz!

Özel Üsküdar Hospital Türk yenidoğan yoğunbakımında şu an Dr. Ömer ıslam bakıyor bebeğime... bu hastaneyle ve doktorla ilgili bilgisi olan varmı? ve hiç bu süreclerden gecen oldumu paylaşırsa sevinirim!
Ayrıca dualarınızıda eksik etmeyin ne olur... sevgiyle!!!

inşallah canım allahım ne zaman hayırlıysa ozaman göndersin

amin allahım hepimizin melegini göndersin en kısa zamanda

geçmiş olsun canım allahım melegini korusun en kısa zamanda evinizde ve kucagınızda olsun inşallah allah yardımcınız olsun...

canım benim allahım en yakın zamanda bebeğini sağlıklıca evine göndersin....dualarımız seninle bebeğinle inan...

kızmelek hep hüzünlü yazılar yazıyoduk valla meleğin hepimizin moreline iyi geldi bak halaylar çektirdi...göbeğini sürüde bizlerde peşinden gelelim...
benim için meleğini (göbüşten) okşa...maşallah diyelim nazara gelmesin..sen de hamileliğinin son günü bile olsa bebeğinle hamileliğinle ilgili konuşmalarda herkese maşallah dedirt..sen bile kuzundan bahsederken söle...

canım Allah yardımcın olsun ..Rabbim bebeğini size bağışlasın inş...şu an mikrop kapar diye sana fazla göstermeyebilirler sen sütünü sağ ,, süt poşetleri var onlarla derin dondurucuda 6 ay kalabiliyor sütlerini sağ ki bebeğin evine gelince sütün kesilmiş olmasın sen annesin artık ,şimdi güçlü olma zamanıı ,,,Sağlıcakla kucağına alıp evine getirdiğin günler yakındır inş...dualrım seninle ve bebeğinle canım...:Saruboceq:

allah minik kahramana güç kuvvet versin sanada sabır bir an önce kavuşun minik kuzunla

cok ama çok saolun arkadaşlar... Allah razı olsun hepinizden,, dualarınız bir gün size en mükemmel duygu, evlat duygusuyla geri döner İNŞALLAH!
sizlerin yazılarıyla umutlanıyorum inanın... ve daha güçlü inanıyorum oğlumun yaşayacağına...
biraz sonra doktoruyla konusacam telefonla... umarım güzel haberler alırım!

bu arada Melek76 tebrikler canım ya çok ama çok sevindim inan!!! İnşallah burdaki tüm melek anneleri senin gibi güzel haberlerle dönerler buraya!!!

inşallah güzel haberler alırsın canım..minik oğluşuna dua ediyoruz...

Canım daha dün gece seni aklımdan geçirdim. Uzun zamandır ortalarda görünmüyor acaba doğum mu yaptı diye düşünmüştüm. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu iyiymiş inşallah en kısa süreden ventilatörden kurtulur. Akciğer gelişimi maalesef bütün İUGR'li bebeklerin genel problemi. İçini ferah tut, hep güzel şeyler düşün. Allah en kısa zamanda sizi birbirinize kavuştursun. Peki sen nasılsın? Ameliyatın nasıl geçti, sıkıntın var mı? Kendine çok dikkat et, şimdi senin güçlü olman çok önemli. Asıl mücadele şimdi başlıyor.

Çok sağol canım... perşembe akşam muayene oldum cuma sabah ameliyata aldı dr. daha fazla beklemek istedi,,bebek stresteymiş ve hemen müdahale etmek istedi!
ben iyiyim ya aslında kendimi hiç düşünmedimki... amleliyattan hemen sonra yarı baygın gözlerimi acıyorum nasılsın diye soruyor dr... beni bırakın bebeğim nasıl diyorum! cumartesi öğlenden sonrada taburcu oldum! Allah'a şükür cok sancım yok... işte ancak kendimi toparlar gibi oldum hemen size koştum! paylaşınca bu kadar azalır korkular, burası ilaç gibi bana!
şimdi tek duam bebeğim! inşallah ona kavuşunca yine ilk size koşacağım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…