Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

neoke özelden mesajlaşmıştık seninle..tekrar başın sağolsun geçmiş olsun...
seymacim seninde başın sağolsun
allah yaşatmasın bir daha

arkadaşlar bende yaşadığım o tarifi mümkün olmayan acıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.10 ay önce 33+5 haftalıkken normal doğum ile 2.190 kilo ağırlığında bi kızım oldu.genel durumu ii olduğu için kuvöze alınmadı.eve gittik.akşam momardığını farketim tekrar hast.gittik.filmleri v.s. çekildi.nöbet geçiriyor dediler,kuvöze aldılar.3 gün kuvözde kaldı, ilaç tedavisine başlandı ve 10 gün sonunda tekrar taburcu olduk.hergün kullanması gereken bi ilacı vardı.çok hızlı büyümeye başladı topaç gibi olmuştu kızım.emmeyi o kadar çok seviyorduki....iki aylık olması tam 2 gün kala çocukta bi huzursuzluk emmeme ağlama...rengi bembeyaz oldu kireç gibi ve çok kötü bi şekilde kustu.bilemedim ne olduğu hemen acile gittik.dr larda ilk başta çözemediler ciddi bişey olduğunu onlarda düşünmedi il başta ama sonradan yavrum şoka girdi kalp atışları düştü ve sonra kalbi durmuş defalarca hemde , masajlarla döndürüp makinaya bağladılar kızımı.yoğun bakıma bile indiremediler.kızım beyin kanaması geçirmiş meğer.o gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğunbakımda kaldık.yoğun bakımda yaşadığım acıyı hiç anlatamam ve yazamam da şuanda.malesef makinaya bağlı olarak çalışan kalbi daha fazla dayanmadı.4 şubat 2009 da kaybettik kuzumu..Rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.8 ay oldu ama acım hala dün gibi

amin canım evet en iyi biz yaşayanlar anlar inşallah canım :Saruboceq:
neoke seyma leyla sayar allah sabırlara versin allahım meleklerimizin yanından hepimize sırayla melek göndersin önce sizlere sonra bana inşallah...

neslihancım teşekkür ederim benim bebegim 2.6.2009 dogdu ve ogun öldü 3 saat yaşadı malesef
1000 kiloydu normel dogum yaptım kız ve adıda gökçen sebebi galiba suyum hep azdı hamileligim boyunca kafama çok taktım bir türlü çagolmıyordu stres baylı olabilir belki...

yavrum benim ya içim parçalandı okurken ,,, Rabbim sabırlar versin gönlüne ferahlık versin inş..:Saruboceq:

iremin doğum tarihi,20.11.2008 yaşadığı gün sayısı 2 ay 15 gün.erken doğumumun sebebi yok.kzımın beyin kanaması geçirmesinin sebebi, K vitamini eksikliğinden kanında pıhtışalma olmadığı için beyin kanaması geçirmiş.fakat ölüm raporunda sebebi belirsiz beyin kanaması yazıyor.bunları ekleyebilirmisiniz rica etsem

Merhaba arkadaşlar. Ne kadar çokmuşuz ne kadar çoğalmışız. Aramıza yeni katılan yüreği yararlı melek annelerine hoşgeldiniz diyor Allah'tan sabır diliyorum.

Bu arada Melek76'dan başka yeni bebek çalışmalarına başlayan yok mu? Benim maalesef 6. ayımın dolmasına daha 1 ay var

allah sabır versin çok zor her şey yoluna girdi derken kaybetmekte ayrı bir üzüntü ve katlanılması çok zor ama büyük allahım vericek sabrını hepimize inşallah

tamam canım ekliyorum ,, sebebi sadece beyin kanaması yazsam yeterli olmazmı??malum yer sıkıntımız var:uhm:

bu listede hamileyim diye bir tek ben halay çekemiycemsenağlama

ebrizm canım yapma böyle :teselli:,, herşey Allahtan,,Rabbim berilini sana bağışlasın ,,Rabbim beriline sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş..:Saruboceq:

ebrizm canım yapma böyle :teselli:,, herşey Allahtan,,Rabbim berilini sana bağışlasın ,,Rabbim beriline sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş..:Saruboceq:

İnşallah allah tamamen iyileştiğini göstersin bana. ama etrafta hamile görünce çok kötü oluyorum kızımın asla bir kardeşinin olamıyacağını bilmek bile kötü geliyor

Ben normal doğum yaptığım için 6 aydan sonra tekrar hamile kalabilirdim, 10 ay oldu ama, iyice araştırmadan hamile kalmaya korkuyorum.

İnşallah allah tamamen iyileştiğini göstersin bana. ama etrafta hamile görünce çok kötü oluyorum kızımın asla bir kardeşinin olamıyacağını bilmek bile kötü geliyor

yaşadığın gerçekten çok büyük şok ,acı, üzüntü ,, seni çok ii anlıyorum canım ,, ama senin de hayatı durumun söz konusuyken olaylar böyle gelişmiş canım, ya sanada bişey olsaydı beril in napardı ,, Rabbim biriciğini size bağışlasın o daha minicik kız çocukları ostrojen hormonu olduğu için çok güçlülermiş ben inanıyorum onun sağlığına kavuşacağını inş..:Saruboceq:

ebrizm canım benim....en azından senin berilin var ona sıkı sıkı sarıl....

ben 3 kayıp yaşadım her kayıp bebeğimin olma şansını azaltıyor her seferinde bir operasyon oluyor ve hala kucağım boş....artık eşimle birlikte olmak bile strese sokuyor beni...(

ama herşeye rağmen bebek istiyorum dua ediyorum...

arkadaşlar hepiniz en az 6 ay ara vermişsiniz...
ben kızımı kaybedeli 2 ay oldu ve tekrar bebek istiyorum ve korunmayı bıraktım..sadece benmiyimböyle davranan..2 dr gittim tekrar hemilelik için başla dediler..
kafam karışıyor..çok istiyorum cennetteki meleklerime bu dünyada yaşayacak bir kardeş gelsin diye...acaba çok mu erken ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…