ii geceler melek anneleri..inşallah zamanla dahada iyi olucaz yeni bi hediye gelincede acı dolu günlerimizi anar avunucaz yeni melekle inşallah...
sudesıla ve aabeyazmelek canlarım Allah sabrınıza sabır katsın buradaki herkes aynı acıları yaşamış ve yaşıyoruz bizi birbirimizden anlayan olamaz...onlar bizi beklicek melek onlar analarını nasıl beklemesinler gün gelecek ve kavuşma vaktide düğümüz bayramımız olacak...
arkadaşlar bende yaşadığım o tarifi mümkün olmayan acıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.10 ay önce 33+5 haftalıkken normal doğum ile 2.190 kilo ağırlığında bi kızım oldu.genel durumu ii olduğu için kuvöze alınmadı.eve gittik.akşam momardığını farketim tekrar hast.gittik.filmleri v.s. çekildi.nöbet geçiriyor dediler,kuvöze aldılar.3 gün kuvözde kaldı, ilaç tedavisine başlandı ve 10 gün sonunda tekrar taburcu olduk.hergün kullanması gereken bi ilacı vardı.çok hızlı büyümeye başladı topaç gibi olmuştu kızım.emmeyi o kadar çok seviyorduki....iki aylık olması tam 2 gün kala çocukta bi huzursuzluk emmeme ağlama...rengi bembeyaz oldu kireç gibi ve çok kötü bi şekilde kustu.bilemedim ne olduğu hemen acile gittik.dr larda ilk başta çözemediler ciddi bişey olduğunu onlarda düşünmedi il başta ama sonradan yavrum şoka girdi kalp atışları düştü ve sonra kalbi durmuş defalarca hemde , masajlarla döndürüp makinaya bağladılar kızımı.yoğun bakıma bile indiremediler.kızım beyin kanaması geçirmiş meğer.o gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğunbakımda kaldık.yoğun bakımda yaşadığım acıyı hiç anlatamam ve yazamam da şuanda.malesef makinaya bağlı olarak çalışan kalbi daha fazla dayanmadı.4 şubat 2009 da kaybettik kuzumu..Rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.8 ay oldu ama acım hala dün gibi
allah sabır versin çok zor her şey yoluna girdi derken kaybetmekte ayrı bir üzüntü ve katlanılması çok zor ama büyük allahım vericek sabrını hepimize inşallaharkadaşlar bende yaşadığım o tarifi mümkün olmayan acıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.10 ay önce 33+5 haftalıkken normal doğum ile 2.190 kilo ağırlığında bi kızım oldu.genel durumu ii olduğu için kuvöze alınmadı.eve gittik.akşam momardığını farketim tekrar hast.gittik.filmleri v.s. çekildi.nöbet geçiriyor dediler,kuvöze aldılar.3 gün kuvözde kaldı, ilaç tedavisine başlandı ve 10 gün sonunda tekrar taburcu olduk.hergün kullanması gereken bi ilacı vardı.çok hızlı büyümeye başladı topaç gibi olmuştu kızım.emmeyi o kadar çok seviyorduki....iki aylık olması tam 2 gün kala çocukta bi huzursuzluk emmeme ağlama...rengi bembeyaz oldu kireç gibi ve çok kötü bi şekilde kustu.bilemedim ne olduğu hemen acile gittik.dr larda ilk başta çözemediler ciddi bişey olduğunu onlarda düşünmedi il başta ama sonradan yavrum şoka girdi kalp atışları düştü ve sonra kalbi durmuş defalarca hemde , masajlarla döndürüp makinaya bağladılar kızımı.yoğun bakıma bile indiremediler.kızım beyin kanaması geçirmiş meğer.o gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğunbakımda kaldık.yoğun bakımda yaşadığım acıyı hiç anlatamam ve yazamam da şuanda.malesef makinaya bağlı olarak çalışan kalbi daha fazla dayanmadı.4 şubat 2009 da kaybettik kuzumu..Rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.8 ay oldu ama acım hala dün gibi
iremin doğum tarihi,20.11.2008 yaşadığı gün sayısı 2 ay 15 gün.erken doğumumun sebebi yok.kzımın beyin kanaması geçirmesinin sebebi, K vitamini eksikliğinden kanında pıhtışalma olmadığı için beyin kanaması geçirmiş.fakat ölüm raporunda sebebi belirsiz beyin kanaması yazıyor.bunları ekleyebilirmisiniz rica etsem
bu listede hamileyim diye bir tek ben halay çekemiycemsenağlama
ebrizm canım yapma böyle :teselli:,, herşey Allahtan,,Rabbim berilini sana bağışlasın ,,Rabbim beriline sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş..:Saruboceq:
İnşallah allah tamamen iyileştiğini göstersin bana. ama etrafta hamile görünce çok kötü oluyorum kızımın asla bir kardeşinin olamıyacağını bilmek bile kötü geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?