Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İnşallah allah tamamen iyileştiğini göstersin bana. ama etrafta hamile görünce çok kötü oluyorum kızımın asla bir kardeşinin olamıyacağını bilmek bile kötü geliyor

Canım benim Allah'ın izniyle Beril tamamen sağlığına kavuşacak. Bu kadar çok dua edeni varken aksini aklına bile getirme. Bak güzel gelişmeler olmaya başladı bile. Bizlerin ise bırak kardeş düşünmeyi tek bir çocuğa sahip olup olamayacağımız bile şüpheli. Bir umut uğraşıp duruyoruz işte.

canım doktorlara kalsa herşey normal ,, senin daha 2 ay olmuş düşük değil doğum yaptın ,, rahimin toplasın vücudun horman dengen yerine gelsin canım, bence 6 ay beklemelisin ,,acele etme bekle biraz ,yinede son karar senin tabi ,, benim 14 ay oldu belki kendiliğinden olsaydı hamile olabilirdim şu an ama tedaviyle olduğu için başlıyacam yakın zamanda inş..

Canım biz sezeryanlıyız o yüzden en az 6 ay beklemek zorundayız. Ama sen normal doğum yapmışsın doktorun da uygun gördüyse yeniden denemen için hiç bir sakınca yok. Bir an önce hamilelik haberini alalım da bizlere de umut olsun.

gerekli tahliller yapıldı..bi sorun yok dendi ama sizebakınca tedirgin oldum.

allah sana en kısa zamanda bir minicik bebeiş kısmet edicek hiç aklına aksini getirme bende sizlerin hepiniz için çok dua ediyorum. Beril içinde ettiğiniz tüm dualar için teşekkür ederim. kabul olur inşallah

Arkadaşlar 3 gündür giremedim internete , içim bir tuhaf oldu listeye görünce , melek bebeklerimizi görünce

Arkadaşlar size iyi haberlerim var...İdrar testi yaptım , adetime 4 gün var daha , silik iki çizgi çıktı.Sonra tekrar yaptım testi , bu sefer daha belirgin çıktı ilkine göre...:gitme:Arkadaşlar sanırım hamileyimmm:gitme:...Allahım inşaallah burası iyi haberlerle dolup taşar , inşaallah bebeğimi bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim arkadaşlar...Heralde bebeğimin kalp atışlarını alana kadar inanamayacağım...Size gelişmeleri mutlaka yazacağım , şu an çıkmak zorundayım , akşam uzun uzun yazıcam...Hepinizi öpüyorum ve hepinizi çok seviyorum...

Bu arada listeye eklerseniz bebeğimi kaybettiğim tarih 15 mart 2009 , kilosu 2700 gr , bebeğimin ismi yusuf...Yusuf yüzlüymüş çünkü , babası söyledi , babası koydu ismini...

Birde listeye şunu ekleyebiliriz...Anne karnında kakasını yaptı bebeğim , doktorum pıhtılaşmadan çok bu neden olmuştur demişti...

Ayyyyy pardon arkadaşlar , birde listeye şunu ekleyebiliriz ,boyu da 51 cm idi...Heyacan olunca ne yazdığımı bilemedim valla...

melekkkkkkkkkkk tebrik ederim canım benim..darısı bizim başımıza....
ayy ne güzel bi haber...bu sayfanın ilk hamişi sensin...sağlıklı vakitlice evladını kucağına alman dileğiyle...

teşekkür ederim hepinize hepimizin başı sağolsun.Allah herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Bir an unutuyorum ama içimdeki boşluk hemen hatırlatıyor bebeğimin artık karnımda olmadığı gerçeğini.Ağlıyorum,Allahım dayanmam için sabır ver diyorum.Allahım herşeyin beterinden korusun.Herşeyin Allahın takdiri biliyorum ama kendimi çok suçluyorum.neden bu kadar stres yaptım neden kendimi yordum .daha sakin olabilirdim herkesi memnun edicem diye kendimi paralamasaydım bebeğimide üzmemiş sıkmamış olurdum ve o hala karnımda olurdu,minicik tatlı tekmelerini hala hissediyo olurdum.eşime doğum günü hediyesi olacaktı bebeğim çünkü doğum tarihi öyle denk geliyordu.nasip değilmiş ama bende nazara çok inanıyorum.ilerde tekrar hamilelik nasipse insan içine çıkmıcam.kimseye bahsetmicem.doğumdan sonra eve bağlanıp kalıcam diye çok gezdim herçağrıldığım ortama gittim tabi haliyle ilgi odağı oluyorsunuz herkes bir şeyler soruyo bende herkesi kendim gibi bildiğim için iyi niyetle olduğu gibi dosdoğru anlatıyorum salak ben.iyi göz var kötü göz var.ya gitme yada anlatma geçiştir.hep iyi niyetten kaybediyorum.Allah hepimizi kötü gözden nazarlardan korusun inşaalah

Canım benim çok tebrik ederim bu harika bir haber. Okuyunca sevinçten ağladım. İnşallah herşey çok güzel gidecek biz de buradan güzel haberlerini almaya devam edeceğiz. Çok öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

melekkkkkkkkkkk tebrik ederim canım benim..darısı bizim başımıza....
ayy ne güzel bi haber...bu sayfanın ilk hamişi sensin...sağlıklı vakitlice evladını kucağına alman dileğiyle...

Canımmm çok teşekkür ederimm...İnşaallah peş peşe güzel haberler verecek herkes...Bizlerde mutlu olucaz artık...

Canım benim çok tebrik ederim bu harika bir haber. Okuyunca sevinçten ağladım. İnşallah herşey çok güzel gidecek biz de buradan güzel haberlerini almaya devam edeceğiz. Çok öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

Çok sağol tatlımmmmm...Canım benim , bundan sonra güzel heberler için ağlayacağız inşaallah ...Bende çok öpüyorum seni...

Arkadaşlar sezeryanım 15 mart , son adet tarihim 11 ağustos...son adete göre aradan 5 ay geçmiş oluyor , yumurtlama tarihine göre 5,5 ay...En az 6 ay bekle demişlerdi ama ben 4 ay sonra bir cesaretle çalışmalara başladım...Allaha bıraktım herşeyi , verende Allah ,alanda...

Arkadaşlar bu 5,5 ay nasıl geçti bilseniz...

10 000 tane ihlas suresi okudum...Okuyanın tüm dilekleri kabul olurmuş...

4444 tane salatı tefriciye okudum...Okuyanın isteği geri çevrilmezmiş...

Her perşembe yasin suresini mübin duasıyla okudum...Mutlaka istekler verilirmiş...

Her akşam bebeğime yasin suresini okudum ki hayatım boyunca okuyacağım , biliyorum o cennette ama onun için hiç bir şey yapamadım.Yasin suresi okudukça onun karnını doyurduğumu , onu uyuttuğumu , bebişimi öpüp kokladığımı , kısacası ona annelik yaptığımı hissettim hep.Bebeğime anneliğim , her gün 1 yasin suresi okumak oldu...

Şifalı otlarla ( civanperçemi , aslanpençesi )oturma banyosu yaptım .Sezeryan yaram iyileşsin , rahim çabuk toparlansın diye...

Yine rahim toparlansın diye soğan kürünü uyguladım...

Hamilelikte aldığım 20 kilonun 16 kilosunu verdim...Spor yaptım , en az 1,5 saatlik yürüyüşler...Son zamanlarda koşu bile yaptım ki çocukluğumda bile koşamazdım...

Arkadaşlar bunları paylaşmak istedim sizlerle .Bebeğimi kaybettikten sonra tek istediğim sağlıkla kucağıma alabileceğim bir bebek ve acımın biraz da olsun hafiflemesi ( ki hepimiz bu acının dinmeyeceğini biliyoruz ).

Allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...Yarın kan tahlili yaptıracağız...İnşaallah güzel haberlerle geleceğim...Doktorumun süre konusunda söylediklerinide mutlaka paylaşacağım sizlerle...Bana bir doktor 1 yıl , diğeri 9 ay , bir başkasıda en az 6 ay bekle demişti...İçimde güzel hisler var ama...Sadece benim için değil , sizler içinde...Hepinizi gerçekten çok ama çooooook seviyorum...

Bu güzel duyguyu hepinizin tekrar yaşamasını diliyorum , hepiniz dualarımdasınız...

Reactions: 2k1
Arkadaşlar bugün hemotoloğa gittim kan pıhtılaşması için ( hacettepe hast. bölüm başkanına ).Bende istediği testleri sizlerlede paylaşmak istedim...Sonuçta kadın doğumcu değilde hemetoloji bölümü kan pıhtılaşmasıyla daha ilgili...Sonuçları ve izlediği tedavi yönteminide sizlere yazarım .Belki aynı durumdayızdır , belki sizinde işinize yarayabilir bu bilgiler...

ıstediği testler :

GENEL TARAMA: Glu ,tot, PR , BUN, Cr , ALT ,AST, GGT, ALP, Bil. T. , Na, Ca , P, ürik asit, Alb , K

LıPıD PROFıLı-1 : CHL , TRG , HDL , LDL , VLDL

METABOLıT: HOMOSıSTEıN ( HPLC)

HORMON: TSH , SERBEST T3 , SERBEST T4 ,FERRıTıN

LıPıD : LıPOPROTEıN (a)

OTOıMMÜN SEROLOJı: ANTıTROGULOBıLıN ANTıKOR

RADYOıMMUNASSAY: : ANTı-TPO Ab

VıTAMıN: FOLAT , VıTAMıN B12

PERıFERıK KAN : hemogram ( 22 param ) , periferik yayma

ıNFEKSıYON SEROLOJıSı : Brucelle Agglütinasyonu

OTOıMMÜN SEROLOJı : kardiolipin ıgM , kardiolipin ıgG , Anti- dsDNA , Anti-Nükleer antikor ( ANA )

MOLEKÜLER GENETıK : POLıMERAZ ZıNCıR REAKSıYONU ( PCR ) , PCR-RFLP ,DNA DıZı ANALıZı

MOLEKÜLER BıYOLOJı VE GENETıK TETKıKLERı : DNA ELDESı ( Kan )

MOLEKÜLER GENETıK : FV LEıDEN + P20210A + MTHFR

KOAGULASYON TESTLERı : PROTROMBıN ZAMANI , AKTıVE PTT , AKTıVE PTTLa , TROMBıN ZAMANI ( TT ) , FıBRıNOJEN , D DıMER , PROTEıN C AKTıVıTESı , PROTEıN S AKTıVıTESı , ANTıTROMBıN 3 AKTıVıTESı , AKTıVE PROTEıN C REZıSTANSI ( APC)

selam arkadaşlar bebgini kaybedenler allah sabır versin inşallah birde güzel haberimiz var yeni anne adayımız allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah bende hastalandım bugun bitince çalışmalar başlıyacagım inşallah bana doktorum eylülde başlayabilecegimi söyledi allahım güzel yazılar yazsın herbirimize

ii gecelerrrrrrrrrrr canlarımmm inşallah zaman geçtikçe daha iyi olursunuz ve olacaksınız ben inanıyorum ve inancımı çok şükür kaybetmicem her acı beni bi kez daha kamçılıyorrr sizde böyle düşünün lütfen her şerde bi hayır her hayır da bi şer vardır muhakkak Allah herşeyin en doğrusunu bilir tam teslimiyet dostlar...

yeni katılan arkadaşlar var keşke hiç gelmeseydiniz bu listeye çok üzgünüm Allah sabrınızı arttırsın inşallah..

öleceğim günüde mi bilecem Allahım yaa ortaya bi laf attım ilk hamileyi çıkaralım die vee Melekkkcimm inşallah hamile ve sorunsuz geçirecek senin umudun bizimde umudumuz olacak yaşadığın herşeyi paylaş dostum herşey güzel olacak senin güneşin doğdu dilerim tüm isteyenlerinde doğar...

senden tek ricam var bilosun hepimiz nazara inanıyoruz bu sevinci realde kimseyle paylaşma lütfen kem gözlerden uzak dur vakti zamanında gelince paylaş canım olurmu...artık üzülmeni istemiyorum çünkü ..eşin ve sen bil yeter gerisi önemli değil...hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle dön...Allah içinden ne geçiyorsa onu nasip etsin sana dileğin kabul olsun...kendine ii bak.tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:zemuszemus:içelim::teytey::teytey::teytey:

melekcimm tebrikler canımm süperr bir haber buuu ohhh yandannnnnn:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: şerifee nerdesinn tutbacım halay çekiyoruzzzz

Burdayımmmmmmmm tabikiii halay bensiz olurmu yaaa haydiii hep beraberrrr :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

neoke özelden mesajlaşmıştık seninle..tekrar başın sağolsun geçmiş olsun...
seymacim seninde başın sağolsun
allah yaşatmasın bir daha

Sagol canim Rabbim hicbirimize böyle acilar yasatmasin birdaha....
Bu Listedeki bütün arkadaslarimizada tez zamanda bebekler nasip etsin INSAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…