İnşallah allah tamamen iyileştiğini göstersin bana. ama etrafta hamile görünce çok kötü oluyorum kızımın asla bir kardeşinin olamıyacağını bilmek bile kötü geliyor
arkadaşlar hepiniz en az 6 ay ara vermişsiniz...
ben kızımı kaybedeli 2 ay oldu ve tekrar bebek istiyorum ve korunmayı bıraktım..sadece benmiyimböyle davranan..2 dr gittim tekrar hemilelik için başla dediler..
kafam karışıyor..çok istiyorum cennetteki meleklerime bu dünyada yaşayacak bir kardeş gelsin diye...acaba çok mu erken ??
Canım benim Allah'ın izniyle Beril tamamen sağlığına kavuşacak. Bu kadar çok dua edeni varken aksini aklına bile getirme. Bak güzel gelişmeler olmaya başladı bile. Bizlerin ise bırak kardeş düşünmeyi tek bir çocuğa sahip olup olamayacağımız bile şüpheli. Bir umut uğraşıp duruyoruz işte.
Arkadaşlar 3 gündür giremedim internete , içim bir tuhaf oldu listeye görünce , melek bebeklerimizi görünce
Arkadaşlar size iyi haberlerim var...İdrar testi yaptım , adetime 4 gün var daha , silik iki çizgi çıktı.Sonra tekrar yaptım testi , bu sefer daha belirgin çıktı ilkine göre...:gitme:Arkadaşlar sanırım hamileyimmm:gitme:...Allahım inşaallah burası iyi haberlerle dolup taşar , inşaallah bebeğimi bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim arkadaşlar...Heralde bebeğimin kalp atışlarını alana kadar inanamayacağım...Size gelişmeleri mutlaka yazacağım , şu an çıkmak zorundayım , akşam uzun uzun yazıcam...Hepinizi öpüyorum ve hepinizi çok seviyorum...
Bu arada listeye eklerseniz bebeğimi kaybettiğim tarih 15 mart 2009 , kilosu 2700 gr , bebeğimin ismi yusuf...Yusuf yüzlüymüş çünkü , babası söyledi , babası koydu ismini...
melekkkkkkkkkkk tebrik ederim canım benim..darısı bizim başımıza....
ayy ne güzel bi haber...bu sayfanın ilk hamişi sensin...sağlıklı vakitlice evladını kucağına alman dileğiyle...
Canım benim çok tebrik ederim bu harika bir haber. Okuyunca sevinçten ağladım. İnşallah herşey çok güzel gidecek biz de buradan güzel haberlerini almaya devam edeceğiz. Çok öpüyorum.kaydirigubbakcemile3
melekcimm tebrikler canımmArkadaşlar 3 gündür giremedim internete , içim bir tuhaf oldu listeye görünce , melek bebeklerimizi görünce
Arkadaşlar size iyi haberlerim var...İdrar testi yaptım , adetime 4 gün var daha , silik iki çizgi çıktı.Sonra tekrar yaptım testi , bu sefer daha belirgin çıktı ilkine göre...:gitme:Arkadaşlar sanırım hamileyimmm:gitme:...Allahım inşaallah burası iyi haberlerle dolup taşar , inşaallah bebeğimi bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim arkadaşlar...Heralde bebeğimin kalp atışlarını alana kadar inanamayacağım...Size gelişmeleri mutlaka yazacağım , şu an çıkmak zorundayım , akşam uzun uzun yazıcam...Hepinizi öpüyorum ve hepinizi çok seviyorum...
Bu arada listeye eklerseniz bebeğimi kaybettiğim tarih 15 mart 2009 , kilosu 2700 gr , bebeğimin ismi yusuf...Yusuf yüzlüymüş çünkü , babası söyledi , babası koydu ismini...
neoke özelden mesajlaşmıştık seninle..tekrar başın sağolsun geçmiş olsun...
seymacim seninde başın sağolsun
allah yaşatmasın bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?