Melek anneleri konuştum ama hemşirelerle konuşabildim! Durumu düne göre iyiye gidiyor dedi... hatta bgn akşam 5 de kontrolü var,, iyi çıkarsa solunum cihazından cıkartabiliriz dedi...
beslemeyede başlamışlar küçük küçük anne sütü vermeye başlamışlar 5cc kadar!
beyindeki kanamayla ilgili de takip yapıyorlarmış sürekli... Allah'a çok şükür bu zamana kadar en umutlu cümleleri kurdular bana.. 4 gündür öldürdüler!
Dualarınız sayesinde melek anneleri çok saolun, Allah razı olsun hepinizden! inşallah yine dularınızla kucağımada alıcam oğlumu! :)))
Melek anneleri konuştum ama hemşirelerle konuşabildim! Durumu düne göre iyiye gidiyor dedi... hatta bgn akşam 5 de kontrolü var,, iyi çıkarsa solunum cihazından cıkartabiliriz dedi...
beyindeki kanamayla ilgili de takip yapıyorlarmış sürekli... Allah'a çok şükür bu zamana kadar en umutlu cümleleri kurdular bana.. 4 gündür öldürdüler!
Dualarınız sayesinde melek anneleri çok saolun, Allah razı olsun hepinizden! inşallah yine dularınızla kucağımada alıcam oğlumu! :)))
Amiiin canımm...Tez zamanda herkesten güzel haberler bekliyorum...Melek canim tebrik ederim:teytey::teytey::dance::dance:
Senin adina cok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik yasatip hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip eder Insaallah.
Allah herkese nasip etsin AMiiiN
Canım benim çok sağoll...ayyy melekçim nasıl sevindim bilemezsin allah yusuf un ömrünü şimdiki miniğine versin inşallah sağlıkla kucağına al koklayarak büyüt inşallah.
Evet yaaa , burada halay çekeceğimiz benimde aklıma gelmedi...Canım maaşallah kelimesini söz dilimden düşürmicem...Peş peşe hamilelik haberleri gelecek ve bol bol halay çekicez inşaallah...kızmelek hep hüzünlü yazılar yazıyoduk valla meleğin hepimizin moreline iyi geldi bak halaylar çektirdi...göbeğini sürüde bizlerde peşinden gelelim...
benim için meleğini (göbüşten) okşa...maşallah diyelim nazara gelmesin..sen de hamileliğinin son günü bile olsa bebeğinle hamileliğinle ilgili konuşmalarda herkese maşallah dedirt..sen bile kuzundan bahsederken söle...
Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Canım iyi haberler almışsın oğlundan , çok sevindim...En kısa zamanda doya doya koklarsın bebeğini inşaallah...Ben en kısa zamanda bebeğinin sağlığına kavuşacağına inanıyorum , dualarımız seninle canım...cok ama çok saolun arkadaşlar... Allah razı olsun hepinizden,, dualarınız bir gün size en mükemmel duygu, evlat duygusuyla geri döner İNŞALLAH!
sizlerin yazılarıyla umutlanıyorum inanın... ve daha güçlü inanıyorum oğlumun yaşayacağına...
biraz sonra doktoruyla konusacam telefonla... umarım güzel haberler alırım!
bu arada Melek76 tebrikler canım ya çok ama çok sevindim inan!!! İnşallah burdaki tüm melek anneleri senin gibi güzel haberlerle dönerler buraya!!!
Amiiiiiinnn canımmmm...Hep birlikte inşaallah...melek 76 opuyorumnanaktan tebrik ederim inşallah bu sefer hiç bir sorun yaşamadan bebeğini kucaklarsın Allah herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
ilk bebeğime hamile olduğumu anneler gününde öğrenmiş ve dünyam yıkılmıştı alınacağını biliyodum...öğretmenler gününde diğer hamileliğimi öğrenmiştim içimde hep korku vardı düşecek diye 1 hafta sonra gitti....daha sonraki hamileliğim yapayalnız kaldığım anda bana yoldaş geldi...sonrada melek oldu...
bu ay ki adetim 29 eylül benim doğum günümde 28 eylül..inşallah bu sefer bebeğim doğum günü hediiyesi olacak ve boş kucağımı dolduracak yeniden doğuşum olacak..allahım büyük bana hediyemi sağlıklı vakitli hayırlısıyla yollayacağına inanıyorum...
Canım bütün dualarım hepimiz için...Söyle söylemez göbüşümü okşadım tabi :) Teyzesi isterde yapmazmıyım hiiiçç...inşallah melekcim..sen hamişsin bize bol boldua et..hamiş duası kabul olurmuş....
he birde benimiçin okşadınmı göbüşübakiimm...maşallah sana kuzuna..
ilk bebeğime hamile olduğumu anneler gününde öğrenmiş ve dünyam yıkılmıştı alınacağını biliyodum...öğretmenler gününde diğer hamileliğimi öğrenmiştim içimde hep korku vardı düşecek diye 1 hafta sonra gitti....daha sonraki hamileliğim yapayalnız kaldığım anda bana yoldaş geldi...sonrada melek oldu...
bu ay ki adetim 29 eylül benim doğum günümde 28 eylül..inşallah bu sefer bebeğim doğum günü hediiyesi olacak ve boş kucağımı dolduracak yeniden doğuşum olacak..allahım büyük bana hediyemi sağlıklı vakitli hayırlısıyla yollayacağına inanıyorum...
nekoneko mahvettin beni hayatım yaa o günlere döndüm ruhlu halime...ne olur yıpratma kendini kuzunda üzülmesin bunları söylemek benim için hiç kolay değil biliosun...aynı yoldan geçtik çok engebeliydi bastırdım en azından ben...sende zamanla bastıracaksın..arada açıp baktığında kanayacak buda çok normal çünkü insanız...
melek76 öğütlerimizi dikkate aldığına sevindim canım bizler seni düşünüyoruz ve kuzunuda..kimseniin bilmesine gerek yok çünkü kimsenin içini bilemiyoruz maalesef..tekrardan hayırlı uğurlu olsun...
mhtp darısı başına arkadaşımm dilerim doğum günün unutlmaz olur inşallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?