Melek anneleri konuştum ama hemşirelerle konuşabildim! Durumu düne göre iyiye gidiyor dedi... hatta bgn akşam 5 de kontrolü var,, iyi çıkarsa solunum cihazından cıkartabiliriz dedi...
beslemeyede başlamışlar küçük küçük anne sütü vermeye başlamışlar 5cc kadar!
beyindeki kanamayla ilgili de takip yapıyorlarmış sürekli... Allah'a çok şükür bu zamana kadar en umutlu cümleleri kurdular bana.. 4 gündür öldürdüler!
Dualarınız sayesinde melek anneleri çok saolun, Allah razı olsun hepinizden! inşallah yine dularınızla kucağımada alıcam oğlumu! :)))
beyazmelek benimde çevremhamileyle doluydu...
düşük yaptıpımda komşum ve çok sevdiğim arkadımla aynı hamilekaldık..onların bebekleri kucaklarında şimdi..sonra hamile kaldım okulda ve çevremde yaklaşık 7-8 hamile benle aynı..şimdi doğumları yaklaşıyor...
en acısı eltim düşük yaptığımdan 1 ay sonra hamile kaldı kızımla da 2 ay var arasında..onun kızı şu an kucağında....bebeğini her gördüğümde aklıma ondan 1 ay büyük ve 2 ay küçük yavrum vardı ama kucağıma hiç alamadım....hep karşımda olacak...
ve benim bebeğim olmayacağını onun ilk torunu verdiğini söleyip duruyolar..hatta kaynanam senin çocuğun olmayacak yaşınız da geçiyo zaten boş kaldınız ddedi...
mrb arkadaşlar ben geçmişi fazla okuyamadım bende prematüre bir bebek annesiyim 28 haftalık doğum yaptım bende kızım kuvözdeyken hergün gittim yanına daha dikişelerim alınmadan bile gittim ama onu orda öyle görünce kablolar ağzında burnunda ne bileyim ya zaten küçücüktü allahım kimseye yaşatmasın arkadaşım sende inş yüce rabbimin izniyle alacaksın kucağına evladını hiç kötü düşünme onun yanında hep güçlü ol dualarım senin ve küçük bebeyinle biz çıktık hastaneden kızım yanımda şimdi ama onu görüp geldikten sonra tekrar arayıp durumunu soruyodum kulağım hep telefondaydı şimdi yazılanları ağlayarak okuyorum erken doğumun ne olduğunu yaşayanlar biliyo 5 ccyle besleniyomuş çok güzel bişey benim kızım 1 ccyle başlamıştı beslenmeye anladığım kadarıyla erkende çıkıyo solunum cihazından bunlar çok güzel haberler eyer paylaşırsan burdan senin ve küçük paşanın sağlığını öğrenmek isterim oğlun allaha emanet inş alırsın kucağına oğlunu allah yardımcınız olsun arkadaşım
Canım bunlar çok güzel haberler çok sevindim. Bu kadar erken ventilatörden çıkarmayı düşündüklerine göre hastane misafirliğiniz uzun sürmeyecek inşallah. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın. Bizi habersiz bırakma. Minik yaramazı da seni de çok öpüyorum.
canım maşallah haberler çok ii ,,,bebeğin 10 güne kalmaz çıkar inş. canımm ,,Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi:Saruboceq:
Seblev ,bebeğin enkısa sürede iyileşir ve sağlıkla evinize dönersiniz inşallah.Allah bebeğine ve tüm bebeklere şifa versin
Amiiin canımm...Tez zamanda herkesten güzel haberler bekliyorum...
Canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...Canım iyi haberler almışsın oğlundan , çok sevindim...En kısa zamanda doya doya koklarsın bebeğini inşaallah...Ben en kısa zamanda bebeğinin sağlığına kavuşacağına inanıyorum , dualarımız seninle canım...
mrb arkadaşlar ben geçmişi fazla okuyamadım bende prematüre bir bebek annesiyim 28 haftalık doğum yaptım bende kızım kuvözdeyken hergün gittim yanına daha dikişelerim alınmadan bile gittim ama onu orda öyle görünce kablolar ağzında burnunda ne bileyim ya zaten küçücüktü allahım kimseye yaşatmasın arkadaşım sende inş yüce rabbimin izniyle alacaksın kucağına evladını hiç kötü düşünme onun yanında hep güçlü ol dualarım senin ve küçük bebeyinle biz çıktık hastaneden kızım yanımda şimdi ama onu görüp geldikten sonra tekrar arayıp durumunu soruyodum kulağım hep telefondaydı şimdi yazılanları ağlayarak okuyorum erken doğumun ne olduğunu yaşayanlar biliyo 5 ccyle besleniyomuş çok güzel bişey benim kızım 1 ccyle başlamıştı beslenmeye anladığım kadarıyla erkende çıkıyo solunum cihazından bunlar çok güzel haberler eyer paylaşırsan burdan senin ve küçük paşanın sağlığını öğrenmek isterim oğlun allaha emanet inş alırsın kucağına oğlunu allah yardımcınız olsun arkadaşım
Canım bunlar çok güzel haberler çok sevindim. Bu kadar erken ventilatörden çıkarmayı düşündüklerine göre hastane misafirliğiniz uzun sürmeyecek inşallah. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın. Bizi habersiz bırakma. Minik yaramazı da seni de çok öpüyorum.
canım maşallah haberler çok ii ,,,bebeğin 10 güne kalmaz çıkar inş. canımm ,,Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi:Saruboceq:
Seblev ,bebeğin enkısa sürede iyileşir ve sağlıkla evinize dönersiniz inşallah.Allah bebeğine ve tüm bebeklere şifa versin
Canim gözün aydin rabbim hayirli uzun ömürler versin yavruna...
Darisi bizlerin basina INSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?