banada dokunmasınlar .hala geçmiş olsuna geliyolar acımı yeniliyorlar.birdaha birdaha geliyolar üzülüyorum açmayın diyorum açıyolar millete şenlik lazım.hele bi hamile komşum var kabul etmedim bugün kendi dr unu övüyo bana sanki gitmediğim dr. hastane kaldıda.bilmiyo tabi nerden bilsin.hiçbi kaybı yok ikinciyi doğurcak hoplaya zıplaya tatile bile gitti ben tuvalete giderken ağlıyodum ama olmadıazalacak bir acı değilki
ben insanlardan beni anlamalarını beklemiyorum artık
evimde kendime bir düzen kurdum
beni anlamayan ve beni teselli etmeye kalkan akrabalarıma
mesafe koydum
hiç işim olmaz
benim gibi bebegini kaybeden ve hamile kalmak isteyen bir arkadaşım var
o bana yetiyor
hiç kimseden birşey beklemiyorum
bana dokunmasınlar yeter.
başınsaolsun canım
yaşadıklarını çok ama çok iyi anlıyoruz emin ol.
inş. en kısa zamanda hayırlı bir şekilde
tekrardan hamile kalırsın.
Allah yardımcın olsun. Peygamber sabrı versin acın çok yeni. Biliyorum o kabus dolu karanlık günleri. 3 ay kapkara güneş doğmayan günler yaşadım, halada kendimi çıkmış gibi hissetmiyorum. Ama bir şekilde yaşıyorum işte.
Allah yardımcımız olsun arkadaşım, bende tüp bebek ikizlerimi kaybettim 26. haftada, inan aynı şeyleri bende yaşadım.ilk tüp denememdi ama 3,5 yıl çocuk sahibi olmak için mücade etmiştim. 3 kere ameliyat geçirdim, bir bebeğime kürtaj olmuştum aslında çok güç sahip olmuştum ama çok kolay kazanmışım gibi kıymetini bilemedim minnoşlarımın. Şimdi hala yüreyim yangın yeri dinmiyor ateşi. 6. aydan sonra tekrar dendeim tedavi iyi gitmedi iptal ettiler yıkıldım. Doğumdan 8. ay sonra donrurulmuşlarla denedim olmadı. Her deneme sanki yeni bir kayıpmış gibi acı. Bazen ümidimi kaybediyorum hiç yüzüm gülmeyecek, hep yüreyim yanık, bağrım boş kalacakmış gibi hissediyorum. Hep başkalarının çocuklarına bakıp kendi yokluğumu hissedecekmişim gibi geliyor ama yinde Allah büyük gün doğmadan neler doğar demişler. İnşallah Allahım bize acır, mükafatımımızı en kısa zamanda verir.
Kusura bakma canım seni teselli edecektim kendi acılarım depreşti. Diyecek birşey yok. Herşey Allahtan.Allah dayanma gücü versin.
gelincik dün sen aklımdaydın nerelerde bu kız diye meğer karnında bebişini büyütüyormuş :)))
tebrikler arkadaşım yarın keseyi de görürsün inşallah sen gerçekten hiç umutsuzluğa kapılmadan hep pozitif düşündün. Bu pozitifliğinin de karşılığını aldın bebeğini kucağına da alacaksın inşallah.
selen_k arkadaşım ben de tüp bebek ikizlerimi 21 haftalık olduklarında yitirdim. Canım seni çok iyi anlıyorum. Henüz acın çok taze. İnan bana bu üzüntü seni terk etmeyecek ama yavaş yavaş hayata karışacaksın. Sonra birgün biryerde sen kendini mutlu zannederken küçük bir damla göz yaşı yerleşiverecek göz bebeğine. İşte o zaman anlayacaksın. Bize vuslat günü gelene kadar mutluluk yokkkk.
canım herkes unutur ama sen asla allahım acılarını hafifletmek için sana en yakın zamanda meleklerinin kardeşini yollasın inşallah...
selam arkadaşlar bende 1.5 ay önce ikiz bebeklerimi 20 haftalıklarken kaybettim tamda hareketlerini hissetmeye başlamıştım annelerini bırakıp gittiler..ilk tüp bebek denememdi ve vay be demiştim ne kadar şanslıyım ilk denememde ikizlerim benimle aklımın ucundan bile geçmezdi onları kaybetmek..önce çok büyük bi şok sonra dinmeyen çok büyük bi acı sanki herkes unuttu,ben hiç hamile kalmamıştım onlara göre sanki ama ben onları düşünmediğim tek bi an bile geçirmiyorum keşke kötü bir rüya olsa uyansam ve bitse...
Canlar ne zamandır girmedim buraya size güzel bir haberim var.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür Allahım.
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun
selam arkadaşlar bende 1.5 ay önce ikiz bebeklerimi 20 haftalıklarken kaybettim tamda hareketlerini hissetmeye başlamıştım annelerini bırakıp gittiler..ilk tüp bebek denememdi ve vay be demiştim ne kadar şanslıyım ilk denememde ikizlerim benimle aklımın ucundan bile geçmezdi onları kaybetmek..önce çok büyük bi şok sonra dinmeyen çok büyük bi acı sanki herkes unuttu,ben hiç hamile kalmamıştım onlara göre sanki ama ben onları düşünmediğim tek bi an bile geçirmiyorum keşke kötü bir rüya olsa uyansam ve bitse...
canlar bu arada dün kontrolüm vardı allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış allahım inşallah tamamına ermesini nasip etsin benimde herkesinde...
Ben geldim. Hayatımın en berbat tatilini geçirdim. Hamilelerden ve bebeklerden kaçmaktan yoruldum. Şimdi yine kafamla mücadeleye başladım. İmkan olsa kafamdakileri sildiriversem çok rahatlayacağım. Ben oğluşumun öldüğünü öğrendiğim 18 Marta takılıp taktım. Neredeyse 6 ay olacak ama acım hiç dinmedi. Sanki gün geçtikçe daha da artıyor. Kan pıhtılaşması bebeğimin ölümüne sebep olmuştu. Kendimi suçlayıp duruyorum. Doktora gidip kontrollere başlamam lazım. 29 yaşındayım. Daha fazla beklemek istemiyorum. İğne yapacak olmamama rağmen aynı şeyi yaşarsam yine beklemem gerekecek. Gördüğünüz gibi en kötüsünü düşünüyorum. Bu karamsarlıktan çıkamadım bir türlü.
PREMETE Canım bebeğin büyümeye başlamış. İnşallah zamanında sağ salim kucağına aldığın günü de göreceksin. Allaha emanet olun.
ALİCİM Kese görünmüş. İnşallah aynı acıyı yaşamazsın. Zamanında bebeğini kucağına alırsın.
SİNANNURAY İçimizdekileri hiç kimse bilmiyor. Dışarıdan toparlamışsın demek kolay tabi ki. Biz Allahla baş başayız canım. Ne düşüneceğimizi şaşırıyoruz. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Problem bende yani. Eşimin mutluluğunu da elinden alıyormuşum gibi geliyor. Ben de senin gibi boşanmayı teklif ettim. Saçmalıyorsun diyor benim sensen bebeğim olacak karamsarlığı bırak diyor. Ben her şeyden herkesten kendimden bile vazgeçtim.
Kader arkadaşlarım hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Mapcım yokluğumu 1 kişi de olsa farketmesi mutlu etti beni sağol canım
İnşallah herşey yolunda gider Rabbim korusun yavrularımızı inşallah yeni haberler de gelecek
Kizlar sun an bir hastahane odasindayim..miyim amelyati oldum,cok sükür iyiyim..laparaskopi oldum,miyomu tam alamamislar,kazimamiz gerekiyordu,rahimi korumak icin kazimamislar az kalmis..yani hala kökü bende,,insallah o büyümeden ben,yine hamile kalir,bebegini kollarima alirim...sol tüpüm kapali ve acamamislar,,sag acikmis..bunada sükür...
Bebegime kavusmak icin ne gerekiyorsa yapacagim..3 düsügüm oldu,kanda pihtilasma cikti,miyom 6 cm oldu,hamile kaldigimi ögrendim oda kimyasal cikti daha 2 -3 hafta evel....yasim 39,5 Ben elimden geleni yapacagim olmazsada allahtan diyim ,bari icin rahat olacak..
Bebeklerini kaybede arkadaslar...sadece sabir diyorum...Allah beterinden korusun diyelim..5 ay evel kaybetim 4,5 aylik bebegimi keske ölseydim diye cok feryat ettim,isyan ettim..Allah kimseyi umutsuz birakmasin...insanin umudu oldukca her acinin karsisinda dik durabiliyor..su an dilini bile tam bilmedigim bir ülkede ,hastane odasinda belki hamile klirsam bebegimin yeri temiz olsun,ona zarar gelmesin diye 39.5 yasinda ve 3 kaybi olan biri olarak hala umudum var..ve diliyorumki hicbirimizin göz yaslari,acilari,bekleyisleri,yarim kalmasin bizlerde sag salim bebeklerimizi kucagimiza alaim,alalimki acimiz hafiflesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?