Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

banada dokunmasınlar .hala geçmiş olsuna geliyolar acımı yeniliyorlar.birdaha birdaha geliyolar üzülüyorum açmayın diyorum açıyolar millete şenlik lazım.hele bi hamile komşum var kabul etmedim bugün kendi dr unu övüyo bana sanki gitmediğim dr. hastane kaldıda.bilmiyo tabi nerden bilsin.hiçbi kaybı yok ikinciyi doğurcak hoplaya zıplaya tatile bile gitti ben tuvalete giderken ağlıyodum ama olmadı

başınsaolsun canım
yaşadıklarını çok ama çok iyi anlıyoruz emin ol.
inş. en kısa zamanda hayırlı bir şekilde
tekrardan hamile kalırsın.

Teşekkür ederim yaşadıklarımı ancak sizin gibi aynı acıları bilenler anlar diye düşünüyorum umarım isteyen herkes bir an önce bebeğine kavuşur..

Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kusur olurmu hepimiz aynı acıları yaşıyoruz nasıl bir üzüntü olduğunu nasıl bir kayıp olduğunu çok iyi biliyoruz.En kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz acılarımızı unutamasakta hafifletiriz inşallah..

Beni başkada kimse anlamıyor sanki herkes ne çabuk unuttu ne kadarda rahat hayatlarına devam ediyorlar ben hergün aynı şeyleri yaşıyorum hergün tekrar kaybediyorum sanki bebeklerimi..evet dediğin gibi hayata artık karışıyorum ama daha çok karışmış gibi gözüküyorum..Allah hepimize sabır versin..

başın sağolsun canım.allah dayanma gücü versin inş.en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın.

cnm gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin.

tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallah vallahi çok özendim.

Allah sabırlar versin arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda derdine derman olacak bir küçük yavrucuk yollar Allah'ım.

Gelincik tebrik ederim canım. Allah sağlıkla zamanında kucağına aldığın günleri de göstersin. Gelişmeleri dört gözle bekliyoruz. Çok şükür güzel haberler gelmeye başladı. Allah bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin.

canlar bu arada dün kontrolüm vardı allahıma şükürler olsun herşey yolundaymış allahım inşallah tamamına ermesini nasip etsin benimde herkesinde...

Maşallah canım size. Hadi bakalım liste başına geçtin. Önce sen sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın sonra biz arkandayız.

Canım lütfen bu kadar karamsar olma. Ben yine de şanslı olduğumuzu düşünüyorum, .kan pıhtılaşması diğer problemlere göre daha iyi en azından bilinen bir tedavisi var ve başarı oranı çok yüksek. Kötü düşünceleri kafamızdan kovmak zorundayız, geleceğe umutla bakmak zorundayız ancak böyle başarabiliriz.

PREMETE canım inşallah tek temennim bu sefer sağlıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize inşallah allahım sonuna kadar problemsiz geçmesini nasip etsin hepimize...sürekli dua ediyorum allahım gönlümüze göre nasip etsin ve hamiş olmayan arkadaşlarımızada en yakın zamanda bu mutlulukların tekrarını nasip etsin...

gelincik hayırlı uğurlu olsunnn
çok sevindim Allahım tamamı erdirir inş.

ben buğünlerde pek iyi değilim benim kendimle
ilğili sorunlarım var
farkındayım artık yaşadıklarım agır geliyor
taşıyamıyor
bambaşka bir insan oldum

inş. herşey güzel olacak
oğlumda çok şükür iyiymiş
büyüyor benle beraberr
maşallahh onaa.

Kader arkadaşlarım hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Mapcım yokluğumu 1 kişi de olsa farketmesi mutlu etti beni sağol canım
İnşallah herşey yolunda gider Rabbim korusun yavrularımızı inşallah yeni haberler de gelecek

GELINCIK tebrik ederim..allah tamamina erdirsin..kucaginda hoplatasin insallah..

Diger hamile arkadaslar..Allahim korusun yavrularinizi,sag,salim,büyütsün karninizda,sonrda kollarinizda..

Kizlar sun an bir hastahane odasindayim..miyim amelyati oldum,cok sükür iyiyim..laparaskopi oldum,miyomu tam alamamislar,kazimamiz gerekiyordu,rahimi korumak icin kazimamislar az kalmis..yani hala kökü bende,,insallah o büyümeden ben,yine hamile kalir,bebegini kollarima alirim...sol tüpüm kapali ve acamamislar,,sag acikmis..bunada sükür...

Bebegime kavusmak icin ne gerekiyorsa yapacagim..3 düsügüm oldu,kanda pihtilasma cikti,miyom 6 cm oldu,hamile kaldigimi ögrendim oda kimyasal cikti daha 2 -3 hafta evel....yasim 39,5 Ben elimden geleni yapacagim olmazsada allahtan diyim ,bari icin rahat olacak..

Bebeklerini kaybede arkadaslar...sadece sabir diyorum...Allah beterinden korusun diyelim..5 ay evel kaybetim 4,5 aylik bebegimi keske ölseydim diye cok feryat ettim,isyan ettim..Allah kimseyi umutsuz birakmasin...insanin umudu oldukca her acinin karsisinda dik durabiliyor..su an dilini bile tam bilmedigim bir ülkede ,hastane odasinda belki hamile klirsam bebegimin yeri temiz olsun,ona zarar gelmesin diye 39.5 yasinda ve 3 kaybi olan biri olarak hala umudum var..ve diliyorumki hicbirimizin göz yaslari,acilari,bekleyisleri,yarim kalmasin bizlerde sag salim bebeklerimizi kucagimiza alaim,alalimki acimiz hafiflesin..

feri çok geçmiş olsun canım ameliyatı atlatmışsın maşallah. Şimdi de sıra hamiş olmaya geldi. Sen kimyasal gebelik geçirmiştin ama bu en azından kendiliğinden gebe kalabimiş olman demek. Benim 37 yaşında bir arkadaşım birkaç kimyasal gebelik sonrası kızına gebe kaldı şimdi yavrusu 1 yaşına geldi. Sendeki bu azim ve umut bende de olabilseydi keşke. Benim yaşım da 34 bitti. Yeni girdim 35 e . Ama ne yazık ki yaşadıklarımın etkisinden kurtulamadığım için denmeye şimdilik cesaretim yok. Belki bir an gelecek keşke 1 kez daha denemiş olsaydım diyeceğim. O an iş işten çoktan geçmiş olacak belki.

çok geçmiş olsun Feri umarım hemen toparlanırsın ve bebeğine kavuşursun..bende 20 haftalıkken bebeklerimi kaybettim acılarımız aynı Allah bizler gibi emek veren ve isteyen herkese biran önce sağlıklı sıhhatli bebekler versin..

FERİ Seni azminden dolayı tebrik ediyorum canım. Ameliyatı olmuşsun inşallah vakit kaybetmeden hamile kalırsın. Bunu bir sınav olarak düşünüyoruz ama ne yazık ki çok başarısısız. Ben 18 Mart tan itibaren yaşamıyorum. 28. haftada oğlum karnımda öldü ve ben bittim. Sende ki umuttan bende eser yok. Seni görünce kendimden utandım. Kendimi suçlamaktan vazgeçemiyorum ve her şerde bir hayır var diyemiyorum. Tek düşüncem neden ben? bunu hak edecek ne günah işledim? tekrar yaşamaktan o kadar korkuyorum ki kontrole bile gidemiyorum. Allah dualarını karşılıksız bırakmasın. Tez zamanda yavruna kavuştursun.
MAP İyi düşün canım kendine haksızlık etme.

herkezin kadir gecesi mubarek olsun bu güzel gecede rabbim gönlünüzden geçenleri kabul eylesin dualarınızda banada yer verin özellikle hamile arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var rabbim evime huzur nasip etsin yada bana kararlılık herkez için hayırlısı neyse öle olsun kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…