map iyiyim ben çok iyiyim çok güçlü görünüyorum herkez şaşırıyo neden bu kadar sakin diyolardır eminim kızımda o kadar kendimi harap ettiğim halde öle demişlerdi şimdi ise hala algı sorunu yaşıyorum hiç bişey olmamış gibi hissediyorum sanki hiç hayatımda hamile kalmamışım hiç bebeklerimi kaybetmemişim gibi ama bazen farkediyorum saatlerce hiç kıpırdamadan aynı yere bakıp kalmışım hep düşünüyorum nedenler niçinler sebepler sonra bakıyorum göğüslerim sızlıyo sütler akıyo anında göz yaşlarına boğuluyorum belki isyanda ettiğim oluyo hele wc ye gitmek bile istemiyorum kanları görünce iyice pisikolojim bozuluyo şuan yarısı bitmiş olacaktı ocakta kızımı kaybettiğim zamanda kucağımda kendimi teselli edecek bi yavrum olacaktı bilmiyorum çok karışığım hiç etkilenmediğimi düşünüyorum ama birden herşey ters düz oluyo dünyam yıkılıyo burda fazla yazmak istemiyorum hamile arkadaşlarımız üzülmesin eminim acımızı yürekten hissediyolar ama gerçekten iyi değilim çok bunalınca hemen eşimi suçluyorum onun üstüne gidiyorum hatta yine ayrılmak istiyorum o bugünleri atlatıp tekrar çocuk sahibi olup mutlu olacağımıza inanıyo ama benim için artık mutluluk çok zor
Bütün melek anneleri icin..cok üzgünüm su an..Allah kimseye evlat acisi vermesin..Hicbir kadinin kucagini bos birakmain..
"Neler söylemek istedim sen giderken
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi,
adım atmak istedim
Koştuğumu sandım hatta
...Cümleler kurdum, anlattım sana derdimi
Hatta yalvardım, haykırdım sandım
... Oysa sen giderken ben ardından sadece, bakakaldım öylece… donakaldım.
İnanamadım
Kirpiğimden süzülen damla
Ve ayrılığın adı, hoşcakal
Sen gittikten sonra hoş kalırım mı sandın
Alır mıyım bir bardak demli çayın tadını
Perdeyi açınca içeri giren güneş, ısıtır mı sandın
Görür müyüm sandın açan çiceği
Bakar mıyım sandın batan güneşe
Dilek tutar mıyım kayan yıldıza
Koklar mıyım sandın yağmurun kokusunu
Sever miyim sence baharları?
Ayrılığın adı, hoşcakal
Ben senden sonra yaşar mıyım sandın
Peki o zaman sende hoşcakal " Can YÜCEL
Herkese merhabalar..
Hamile arkadaslara,saglikli,güzel zamanlar,adaylarada bol sans..
Kizlar daha evel cok yazdim size..bende 5 ay önce düsk yapmistim 4,5 aylik..sonra arastirildi ve kan pihtilasmasi cikti..o arada 6 cm olan miyonumda alinsin,sonra gebelik düsün dedndi...bende 12 Agustos icin randevu aldim..4 Agustosta reg olmam lazimdi olmayinca test aldim pozitif cikti..3 gün sonra kan testi yaptirdim degerim 59 cikti..hemen ignelere basladim,progesteonda verdiler....
tabi dünyalarda yine benim olmustu..12 sinde doktora gitim,kese göründü hersey yolunda dde..kendisi tatilr gidecekti 4 hafta sonraya randevu verdi eylül 10 a...ama ben beklemeyip 19 zunda ,yine doktora gitim herye yolundami diye..bu sefer doktor..hamile oldugunuza eminmisiniz,icinizde miyomdan baska birsey yok ded..sok oldum..kan sonuclarimi gösterdim..keseyi gördüm dedim..kese erimis,yada yoktor kan birikmesini kese sanmis olabili,ama kesinlikle iciniz bos dedi..tekrar kan aldi benden,hamleliginiz bozulmus dedi...4 saat sonra ardim kan degerim 43 e düsmüs..bana progesteronu birak 1 haftaya hastalanirsin dedi..cok yikilmis durumdayim..
simdi hersey sifirdan basla,amelyat olacagim..amelyatimida acik amelyat yapacaklardi,simdi vazgectim,laparaskopi yapacak birine bakacim, ama 2 doktor acik dedi yeri itibariyle..ben acik amelyat ve sonraki risklerden korkuyorum..
bunlarda benim son yasadiklarim..umarim son olua artik..cünkü diger 3 gebeligim saglikliydi pihtilasmadan kaybettim,bunda sorun bulunmustu,malesef tutunma gerceklesmedi...cok yipratici seyler,cok yorucu..sürekli umut,mucize ve hüsran...
herkes kendine iyi baksin...
alicim tebrikler canım bir melek annesinin tekrar gebe olduğu haberini almak beni çok mutlu ediyor, çinkü bu dünyada gebe kalmayı ve anne olmayı en çok hakedenler melek anneleridir.
Alicim gözün aydın canım. İnşallah bugünkü test sonucunda ikinci çizgiyi kıpkırmızı görürsün. Hamilelik haberlerine çok ara vermiştik inşallah seninle birlikte güzel haberler yeniden başlar. Mutlu haberini dört gözle bekliyoruz.
teşekkür ederim premete, bugün doktora gittik, çok şükür keseyi gördük, iki hafta sonra yine gideceğiz inşallah bebişimi de görürüz, senin bebişin nasıl?
teşekkür ederim premete, bugün doktora gittik, çok şükür keseyi gördük, iki hafta sonra yine gideceğiz inşallah bebişimi de görürüz, senin bebişin nasıl?
bebeğimi kaybettikten bir ay sonra adet oldum. ve bugün saçlarımın ilk defa beyazladığını farkettim yaşım 27 ve bir sürü saçım beyazlamış. yavrum beni bıraktın anneni yarım bıraktın içimi yaktın be annem
29 yaşında doğum yaptım oğlum küvezde yaşam savaşı veriyorken henüz onu kaybetmemişken aynaya baktığımda saçlarımın öbek öbek beyazladığını gördüm. Beyazlar o kadar çoktu ki farkına varmadan bir çığlık atmışım evdekiler ne oldu diye başıma toplandı. Oysaki hamile kalmadan önce tek tel beyaz saçım yoktu. Hani dışardan gören böyle bir acı yaşamış olduğumuzu anlamaz diyoruz ya anlaşılıyor oysa. Saçındaki beyaz telden, yüzündeki bir çizgiden, gözlerindeki hüzünden melek anneleri ben buradayım diyor aslında. Bakmasını bilen görüyor sadece, diğerleri sırt çevirip gidiyor.
Merhaba kızlar şerifeden haber getirdim kendisi birz rahatsızmış grip olmuş lohusalığında etkisiyle biraz kötüleşmiş ama şuan daha iyiymiş ilaçlar alıyormuş. Bebeği hala küvözdeymiş fakat kendi kendine solunum alabiliyor , kakasını yapabiliyormuş yavaş yavaş beslenmeyede başlamış.. 1 haftadır bebeğini görmüyormuş hastalığından dolayı Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim sağlıcakla kuzu evine dönsün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?