Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım ya yaşadıkların hiç kolay değil
sana sabır diliyorum
hiç kolay değil biliyorum ama inş. herşey
dahada iyi olur.

Bütün melek anneleri icin..cok üzgünüm su an..Allah kimseye evlat acisi vermesin..Hicbir kadinin kucagini bos birakmain..

"Neler söylemek istedim sen giderken
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi,
adım atmak istedim
Koştuğumu sandım hatta
...Cümleler kurdum, anlattım sana derdimi
Hatta yalvardım, haykırdım sandım
... Oysa sen giderken ben ardından sadece, bakakaldım öylece… donakaldım.
İnanamadım
Kirpiğimden süzülen damla
Ve ayrılığın adı, hoşcakal
Sen gittikten sonra hoş kalırım mı sandın
Alır mıyım bir bardak demli çayın tadını
Perdeyi açınca içeri giren güneş, ısıtır mı sandın
Görür müyüm sandın açan çiceği
Bakar mıyım sandın batan güneşe
Dilek tutar mıyım kayan yıldıza
Koklar mıyım sandın yağmurun kokusunu
Sever miyim sence baharları?
Ayrılığın adı, hoşcakal
Ben senden sonra yaşar mıyım sandın
Peki o zaman sende hoşcakal "
Can YÜCEL

bencede çok güzel bir şiir paylaşımın için teşekkürler..

Geçmiş olsun canım. Aynı sorun bende de vardı. Miyomlarla hamile kaldım ve dörtbuçuk ayımda bebeklerimi erken doğumla kaybettim.Üç ay önce de miyom ameliyatı oldum. Doktorum tam 12 tane miyom çıkardı. Şimdi yeniden hamile kalmak için gün sayıyorum. Sana söyleyebileceğim iyi bir doktora gitmen. Laporoskopi ameliyatını miyomun yerine göre dr. karar veriyor. Çoğu doktorda 5cmden fazla miyomda açık ameliyat yapıyor. Riske atmak istemiyor. Ben bu konuda çok araştırmıştım. İlla Laporoskopi yaptıracam diyorsan sana tavsiye edbileceğim tek doktor Prf. YÜCEL KARAMAN. Laporoskopide Türkiyede 1 numara. Yalnız biraz maddi olarak zorlanacaksın. Bu operasyonu SSK ile anlaşması olmayan özel hastanede (MEMORİAL) yapıyor.Sana kendini fazla yıpratmadan en iyi doktora gitmeni tavsiye ederim.Allah yardımcın olsun. KAfana takılan şeylerde yardımcı olurum.

mrb güzel melek anneleri nasılsınız
umarım hayatımızda herşey yolundadır.
bizde çok şükür iyiyiz
günlerin çabucak geçip yavruma sağlıcakla kucaklayacagım günü
bekliyorum dualar ediyorum.
inş. herşey güzel olur.

alicim tebrikler canım bir melek annesinin tekrar gebe olduğu haberini almak beni çok mutlu ediyor, çinkü bu dünyada gebe kalmayı ve anne olmayı en çok hakedenler melek anneleridir.

teşekkürler map, evet tüm melek anneleri yeniden anne olmayı çok hakediyor, gönülden inanıyorum sen de buradan güzel haberler vereceksin

QUOTE=ÖZLEMİMSİN;14814525]ALİCİM canım inşallah bebişin seninledir hayırlısı olsun...
teşekkür ederim özlemimsin

merhaba güzel melek anneleri
nasılsınız umarım iyisinizdir hepiniz bende bir gün iyi oluyorum bir gün kötü oluyorum
bu aralar kızımı çok fazla özlüyorum dayanamıyorum artık hasretine gün geçtikçe acısı daha çok yakıyo içimi uzun süre girmedim pek fırsatım olmadı zaten çok yoğun çalıştık birde ramazan girince araya biraz öyle oldu uzak kaldım ama hep aklımdaydınız benden şimdilik bu kadar kızar hepiniz kendinize çok iyi bakın bebişli olanlarda çok dikkat etsin bu mübarek günlerde hepimizin duaları kabul olur inşallah kızlar
hoşçakalın......

sinannuray canım çok üzüldüm okuyunca mahvoldum yaaa canım söylicek bişeyde bulamıyorum Allah sabır versin kendine iyi bak ve en hayırlı zmanda tekrardan sana Rabbim hediyeni göndersin ve mutlu olun sonuna kadar bu sefer canım.Allah'a emanet ol.....

teşekkür ederim premete, bugün doktora gittik, çok şükür keseyi gördük, iki hafta sonra yine gideceğiz inşallah bebişimi de görürüz, senin bebişin nasıl?

Canım hamileliğin hayırlı olsun. Allah bebeğini sağ salim, zamanında kucağına almayı nasip etsin. Bu güzel haberle birlikte bekleyen bütün arkadaşlarımıza bu mübarek ayın, bu mübarek günün hürmetine yeniden anneliği nasip etsin. Çok şükür benim bebiş iyi, usul usul büyüyor işte. Canım beklenen doğum tarihin ne. Seni listemize ekleyeyim. Biraz zaman geçsin listeyi yeniden yayınlamak istiyorum.

Merhaba kızlar şerifeden haber getirdim kendisi birz rahatsızmış grip olmuş lohusalığında etkisiyle biraz kötüleşmiş ama şuan daha iyiymiş ilaçlar alıyormuş. Bebeği hala küvözdeymiş fakat kendi kendine solunum alabiliyor , kakasını yapabiliyormuş yavaş yavaş beslenmeyede başlamış.. 1 haftadır bebeğini görmüyormuş hastalığından dolayı Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim sağlıcakla kuzu evine dönsün ..

Yağmurcn arkadaşım haber verdiğin içi Allah senden razı olsun. Şerife'yle tekrar görüşürsen geçmiş olsun dileklerimizi iletir misin. Dualarımız her zaman Yusuf'la. Çok şükür gelişmeler iyi inşallah en kısa zamanda evine annesine babasına kavuşur minik kuzu.

bebeğimi kaybettikten bir ay sonra adet oldum. ve bugün saçlarımın ilk defa beyazladığını farkettim yaşım 27 ve bir sürü saçım beyazlamış. yavrum beni bıraktın anneni yarım bıraktın içimi yaktın be annem

29 yaşında doğum yaptım oğlum küvezde yaşam savaşı veriyorken henüz onu kaybetmemişken aynaya baktığımda saçlarımın öbek öbek beyazladığını gördüm. Beyazlar o kadar çoktu ki farkına varmadan bir çığlık atmışım evdekiler ne oldu diye başıma toplandı. Oysaki hamile kalmadan önce tek tel beyaz saçım yoktu. Hani dışardan gören böyle bir acı yaşamış olduğumuzu anlamaz diyoruz ya anlaşılıyor oysa. Saçındaki beyaz telden, yüzündeki bir çizgiden, gözlerindeki hüzünden melek anneleri ben buradayım diyor aslında. Bakmasını bilen görüyor sadece, diğerleri sırt çevirip gidiyor.

evet kimse anlamıyor ne olacak canım yine olur diyor ama giden yavrum içimi yakıyor rabbim sana isyanım yok boynum kıldan ince ama içime söz geçiremiyorum. yeniden tüp bebek olayları beni yıpratmaz inşallah ilk adetim çok fazla akıntım var normal mi?? ağrım yok ama çok kan geliyor haftaya randevum var bakalım hayırlısı olsun

evet arkadaşlar bizi bizden başka kimse anlamıyor.içimizin nasıl yandığını neler yaşadığımızı ancak bu acıyı yaşanlar bize hak veriyor.allahım bidaha hiçbirimize bunları yaşatmasın

kesinlikle kimse bizi anlıyamaz tam olarak
ben artık böyle bir beklenti içine dahigirmek istemiyorum
ne yapalım, eşimin sık sık dediği gibi, meleğimiz başımızın tacı
insanlar acılarını tazelemeyelim diye hiç sormasalar da meleklerimiz günün her saati aklımızda
ben hep merak ediyordum acaba yaşasaydı şimdi nasıl oludu diye, sonrasında birkaç defa rüyamda gördüm, hep tombiş ve bembeyaz tenli olarak
napalım, inş cennette buluşacağız ve ebediyen birlikte olacağız

premet canım, inş beklenen doğum tarihi 27 nisan 2011, şuan 5+2' deyiz

Peremete senin ve bebişinin iyi olmasına sevindim. Herşey yolunda gidecek alacaksın yavrunu kucağına inşallah.

Şerifeden haber getirmene çok sevindim. Allah en kısa zamanda kavuşmalarını nasip etsin inşallah. Dualarımız onunla. Allah yardımsı olsun hep yavrusunun hem kendisinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…