aynei şeyi bende yaşıyorumbebeğimi kaybettikten bir ay sonra adet oldum. ve bugün saçlarımın ilk defa beyazladığını farkettim yaşım 27 ve bir sürü saçım beyazlamış. yavrum beni bıraktın anneni yarım bıraktın içimi yaktın be annem
dualarımı şerifeyle mberaber inş. sağlıcakla kucagına alacak.Merhaba kızlar şerifeden haber getirdim kendisi birz rahatsızmış grip olmuş lohusalığında etkisiyle biraz kötüleşmiş ama şuan daha iyiymiş ilaçlar alıyormuş. Bebeği hala küvözdeymiş fakat kendi kendine solunum alabiliyor , kakasını yapabiliyormuş yavaş yavaş beslenmeyede başlamış.. 1 haftadır bebeğini görmüyormuş hastalığından dolayı Lütfen dualarımızı eksik etmeyelim sağlıcakla kuzu evine dönsün ..
kızlar bugün hemen hemen bütün gazete ve tv lerde bir haber vardı. Avustralya'da ikizlerini 7 aylık dünyaya getiren bir annenin kız bebeği 1000 g doğuyor. Öldü yaşamadı nefes almıyor diye anneye veriyorlar bebeği vedalaşması için. Sonra anne 2 saat boyunca bebeğini sarıyor okşuyor ve bebek mucizevi şekilde hareket etmeye nefes almaya başlıyor. Şimdi büyümüş kocaman bebek olmuş.
Bu olay beni mucizelerin gerçek olması için hala umut var diye düşündürdü. Sizlerle paylaşmak istedim.
selam arkadaşlar bende 1.5 ay önce ikiz bebeklerimi 20 haftalıklarken kaybettim tamda hareketlerini hissetmeye başlamıştım annelerini bırakıp gittiler..ilk tüp bebek denememdi ve vay be demiştim ne kadar şanslıyım ilk denememde ikizlerim benimle aklımın ucundan bile geçmezdi onları kaybetmek..önce çok büyük bi şok sonra dinmeyen çok büyük bi acı sanki herkes unuttu,ben hiç hamile kalmamıştım onlara göre sanki ama ben onları düşünmediğim tek bi an bile geçirmiyorum keşke kötü bir rüya olsa uyansam ve bitse...
selam arkadaşlar bende 1.5 ay önce ikiz bebeklerimi 20 haftalıklarken kaybettim tamda hareketlerini hissetmeye başlamıştım annelerini bırakıp gittiler..ilk tüp bebek denememdi ve vay be demiştim ne kadar şanslıyım ilk denememde ikizlerim benimle aklımın ucundan bile geçmezdi onları kaybetmek..önce çok büyük bi şok sonra dinmeyen çok büyük bi acı sanki herkes unuttu,ben hiç hamile kalmamıştım onlara göre sanki ama ben onları düşünmediğim tek bi an bile geçirmiyorum keşke kötü bir rüya olsa uyansam ve bitse...
Canlar ne zamandır girmedim buraya size güzel bir haberim var.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür Allahım.
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun
Canlar ne zamandır girmedim buraya size güzel bir haberim var.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür Allahım.
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?